Huawei Watch Fit Elegant 

Akıllı Fit Elegant saat

Huawei Watch Fit Elegant, 96 farklı spor moduna sahip olan mütevazı fiyatlı ve şık bir akıllı saat… Kısa süre önce satışa sunulan son derece yeni bir giyilebilir teknoloji. Şirketin son yıllarda genişleyen akıllı saat yelpazesinin doruk noktalarından aynı zamanda. Test merkezimizde ağırladığımız Huawei Watch Fit Elegant’ı artısı ve eksisiyle değerlendirdik. Sonuçlara yakından bakıyoruz… 

 

Zarif Tasarım

 

Akıllı saat, zarif bir ambalaj ile bizi karşılıyor. Cilalı cam yüzeyi ve paslanmaz çelik saat gövdesi yumuşak floroelastomer kayışı ile dikkat çekiyor. Bu tercih, daha fazla dayanıklılık ile tüm gün rahat kullanım için ergonomi sağlıyor.  

Kandaki oksijen doygunluğu, kişinin genel sağlığının önemli bir göstergesi. 1.64 inçlik AMOLED ekranı ile akıllı saat tüm gün sürekli SpO2 izleme sunuyor. Bu şekilde kullanıcıların sağlıkları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlıyor ve SpO2 seviyeleri çok düşük olduğunda da uyarı veriyor. Ayrıca sağlıklarını daha yakından takip etmek isteyen kullanıcılar HUAWEI Sağlık Uygulaması ile gün boyunca SpO2 seviyelerindeki değişiklikleri kontrol edebiliyorlar. 

Etkileşimli ve ilgi çekici fitness kursları markanın önceki nesil modellerinden de aşina olduğumuz özellikler. 96 egzersiz modunun yanı sıra, omuzlarda ve boyunda yağ yakma, tonlama ve gerginliğin azaltılması dahil olmak üzere en yaygın fitness çalışmalarını hedeflemek için 12 kolay fitness sınıfı ile geliyor. Böylece Huawei Watch Fit Elegant, zaman veya yer konusunda herhangi bir kısıtlama olmayan kurslar sayesinde kullanıcılara evde veya ofiste kısa sürelerle çalışma imkanı sunuyor.  

 

Yeni ve Akıllı Özellikler

 

12 iç mekan antrenman kursunun yanı sıra, koşucular için 13 yerleşik koşu kursuna sahip. Böylece Akıllı saat, kullanıcı koşarken yerleşik GPS ve çoklu sensörlerin yardımıyla tüm koşuyu analiz ediyor. Huawei’nin akıllı teknolojisi, kullanıcılara antrenman verimliliklerini artırmak ve yaralanma olasılığını önlemek için gerçek zamanlı koşu rehberliği ve antrenman tavsiyeleri veriyor.  

Yeni HUAWEI WATCH FIT Elegant, yalnızca bir dokunuşla saat yüzlerini özelleştiriyor. Böylece kullanıcılar sadece basit bir dokunuşla arka planı akıllı telefonlarından en sevdikleri fotoğraflarından birine ayarlayabiliyorlar. Standart hava durumu özelliklerine ek olarak  gün doğumu ve gün batımı saatlerini de gösteriyor. Ayın sekiz evresi de kullanıcıların çevrelerini daha iyi anlamalarını sağlamak için net bir şekilde görüntülüyor. 


Göz atmak isteyebilirsiniz; Huawei Watch Fit Elegant satışta!


 

Fit Elegant, kalp atış hızı ve uyku takibi açıkken bile 8-10 günlük pil ömrüne sahip. Bunlara ek olarak, Huawei’nin hızlı şarj teknolojisini de destekliyor. Yalnızca beş dakikalık bir şarjla tipik kullanımda tüm gün yetecek pil gücüne sahip oluyor. Son olarak Android/iOS cihazlarla eşleştirilebildiğini ve 5 ATM su basıncına dayanıklı olduğunu da belirtelim.  

1000 TL altında bir fiyat etiketiyle gelen Huawei Watch Fit Elegant, bizden tam puan alıyor.  

Artılar 

Spor odaklı özellikleri 

Rahat kullanım 

Fiyat 

Exit mobile version