Xiaomi Roidmi akıllı robotu piyasaya sürdü

Xiaomi Youpin, bir Xiaomi ekolojik zincir şirketi olan Roidmi, kararlılığından gelen bir başka ilginç ürüne ev sahipliği yapıyor. Ürünün adı Roidmi Self-collecting Robot Vacuum ve göze çarpan özelliği toz kutusunu otomatik olarak boşaltabilmesidir. Robot elektrikli süpürge, 463 dolar tutarında makul bir fiyat etiketi taşıyor.

XIAOMI ROIDMI AKILLI ROBOTUN ÖZELLİKLERİ

Roidmi kendi kendini toplayan robot süpürgesi, temizlendikten sonra toz kutusunu otomatik olarak boşaltan, tozu otomatik olarak paketleyen ve orijinal ozon antibakteriyel ve deodorant teknolojisine sahip bir arka emişli toz toplama temizleme istasyonuyla donatılmıştır. Toz torbası, otomatik olarak toplanabilen ve toz sızdırmayan 3 litrelik büyük bir kapasiteye sahiptir.

Huawei akıllı saat piyasasında hedefleri zorluyor

Şirkete göre, Roidmi Kendi Kendini Toplayan Robot Vakum, tüm evi hızlı bir şekilde tarayabilen ve otomatik olarak bir harita çizebilen ve SLAM algoritması aracılığıyla rotayı planlayabilen yeni nesil süper algılama LDS (lidar teknolojisi) ile donatılmıştır.

Ayrıca, Roidmi Robot Süpürge, entegre bir emme ve sürükleme tasarımı benimser ve mikro kontrol çipi aracılığıyla tek tip su çıkışını akıllıca kontrol edip serbest bırakabilen akıllı bir mikro kontrollü su deposu ile donatılmıştır. Su deposunun hacmi 250ml olup tek seferde 300 metrekarelik bir alanı kaplayabilir.

Çöp bölmesinin kapasitesi 3 litredir. Toz temizleyicinin değeri henüz belirtilmemiş olsa da, kullanıcıların her temizlikten sonra baz istasyonunu temizlemesi gerekmez.

Elektrikli süpürgenin akıllı işlevi, tozun otomatik olarak temizlenmesinde bitmez. Xiaomi’deki geliştiriciler, Roidmi Kendi Kendini Toplayan Robot Vakum’un yeni nesil ultra hassas bir lazer telemetre ile donatıldığından bahsetmişlerdi. Telemetre bir odayı hızla tarayabilir, kendi başına bir harita oluşturabilir ve isteğe bağlı bir temizlik rotası çizebilir. Kullanıcının, temizlerken temizleyiciyi kullanma konusunda endişelenmesine gerek yoktur.

Emme basıncı 2700 Pa’dır. Ayrıca robot, bir su deposu ile donatılmıştır ve etkili temizlik için sıvı akışını akıllıca kontrol edebilir. Su tankının hacmi 250 ml olup 300 metrekarelik bir odayı temizlemek için yeterlidir.

Exit mobile version