ViewSonic Global Fotoğraf Yarışması ColorPro Awards 2021

Görüntüleme çözümleri konusunda dünya liderlerinden ViewSonictarafından düzenlenen Global Fotoğraf Yarışması ColorPro  Awards 2021 için başvurlar başlıyor. Yarışmanın bu yılki teması “Yeni Macera”. Başvurular, 14 Ağustos – 15 Eylül 2021 tarihleri arasında açılıyor. 

Yarışmaya katılacak fotoğraflar; genel izlenim, duygu, özgünlük, yaratıcılık ve hikâye anlatımı ile ışık, pozlama. Ayrıca, renk, ton ve teknik yönler göz önünde değerlendirilecek. Global fotoğraf yarışmasına katılanlar ve dereceye girenler birbirinden özel ödüllerin sahibi olacaklar. 

 


İlginizi Çekebilir: ViewSonic, Soundbarlı İnteraktif Ekran ViewBoard 52 Serisini Duyurdu


 

 

ViewSonic, yarışma ortaklarından yaratıcılığa tam destek 

Ayrıca, yarışmaya, Monogram Creative Console, Capture One, Getty Images ve iStock’un da dahil oluyor. Böylece, insanlara sanat yoluyla kendilerini ifade etme, diğer yaratıcılarla etkileşime geçmeyi sağlıyor. Ayrıca sanat eserlerinin dünyada nasıl bir fark yaratacağını gösterme fırsatı sağlıyor.

 

Objektifler “Yeni Macera” arayışına çıkıyor 

Geçtiğimiz yıl “İyilik” olarak belirlenen yarışma temasının, pandemi  sırasında insanlara umut verdiğini ifade eden ViewSonic Türkiye, Orta ve Doğu Avrupa Direktörü Hasan Koçyiğit, “Geleceğe ilişkin belirsizlik halen devam ediyor; bu yıl belirlediğimiz temayla insanlara bilinmeyene girmenin yeni maceralara yol açabileceğini hatırlatmayı umuyoruz. Tüm yaratıcı kişilere sanatsal fikir alışverişinde bulunabilecekleri bir topluluk oluşturmak ve bu sanatçıların ‘Yeni Macera’nın kendileri için ne anlama geldiğine dair eserlerini sergilemeleri için bir platform sağlamak amacıyla ortaklarımızla birlikte bu global yarışmaya bir kez daha ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.” diyor. 

ViewSonic bu yıl ayrıca Global Fotoğraf Yarışması ColorPro Awards 2021’de “Yeni Macera”ya ilham verecek eserleri ile ünlü fotoğraf sanatçıları Dan Rubin, Luke Stackpoole ve Paola M. Franqui’yi de ağırlayacak.  

 

Yarışma ödülleriyle göz dolduruyor 

ViewSonic ve yarışma ortakları tarafından verilen ödüller fotoğraf  sanatçıları için oldukça ilgi çekici bir seçkiyi barındırıyor. Yarışmada birinci olan fotoğrafçıyı; 3.000 Dolar, ColorPro VP2776 Monitör, Monogram Ana Konsolu. Ayrıca Shoot Frame Premium Üyeliği ve Capture One kalıcı lisansı bekliyor. İkincilik ödülü; 1.000 Dolar, ColorPro VP2776 Monitör, Monogram Stüdyo Konsolu. Ayrıca Shoot Frame Premium Üyeliği, Capture One kalıcı lisansı. Üçüncülük ödülü ise 500 Dolar, ColorPro VP2776 Monitör, Monogram Stüdyo Konsolu. Ayrıca Shoot Frame Premium Üyeliği ve Capture One kalıcı lisansı. Ayrıca ilk 200’e giren yarışma katılımcıları Getty Images fotoğrafçılık eğitimi web seminerine katılım hakkı kazanacak. Bunun yanı sıra yarışmaya fotoğraf gönderen herkese Capture One ücretsiz deneme sürümü hediye. Ayrıca, Shoot The Frame Premium üyelikte 12 ay boyunca %50 indirim hediye kazanacak. 

ViewSonic Global Fotoğraf Yarışması ColorPro Awards 2021 hakkında daha geniş bilgi ve başvuru için: https://color.viewsonic.com/event/colorproaward2021 

Exit mobile version