Twitter Otomatik Mesaj Atma Nasıl Yapılır?

Twitter otomatik mesaj atmanın yollarını mı arıyorsunuz? Bunun için kullanabileceğiniz araçlar hakkında bilgi sahibi olun.

Twitter otomatik mesaj atma işlemi, hesabı yeni takip etmeye başlayan kullanıcılara güzel bir karşılama yapmak ve onları memnun etmek isteyen kullanıcılar, pazarlamacılar ve işletme sahipleri tarafından nasıl gerçekleştirileceği merak edilen bir işlemdir.

Ne de olsa Twitter’ın harika bir pazarlama aracı olduğu gerçeği inkâr edilemez. Sadece onun nasıl iyi ve etkili bir şekilde kullanılacağını bilmek gerekiyor.

Bu sosyal medya platformu oldukça popüler olduğu için hedef kitlenin ilgi alanlarına uygun kişileri hedeflemek, kullanıcıları toplu olarak takip etmekten vazgeçmek ya da takipçilere otomatik mesaj göndermek için kullanılabilecek çok sayıda araç bulunuyor.

İnsanlara özel mesaj aracılığı ile ulaşmak istiyorsanız iyi haber: Eskiden mesajlar için karakter sınırlaması vardı, bu sınırlama artık kalktı. Bu da hedef kitlenizi artık daha iyi bir şekilde hedefleyebileceğiniz anlamına geliyor.

İnsanlara otomatik mesaj göndermek için kullanabileceğiniz birkaç faydalı araç bulunuyor. Bu araçları kullanarak siz de takipçilerinize hoş geldin mesajı gönderebilirsiniz. Twitter karşılama mesajı göndermek için bazıları kişiselleştirilmiş mesaj yöntemini kullanırken bazıları da standart mesajlar gönderiyor.

Aşağıdaki araçları inceleyebilir, hangi aracı kullanacağınıza karar verebilirsiniz.

Twitter Otomatik Mesaj Atmanızı Sağlayan Siteler

Twitter’da insanlara otomatik olarak mesaj göndermek istiyorsanız bu iki araçtan birini kullanabilirsiniz. Dilerseniz gelin, bu araçları ayrı ayrı inceleyelim.

Twitter Otomatik Mesaj Atmanızı Sağlayan Siteler

Crowdfire

Crowdfire, takipçilere otomatik karşılama mesajları göndermek isteyenler için en iyi seçeneklerden biridir. Aracın en iyi yanı, birden fazla hoş geldin mesajı eklemenize olanak tanımasıdır. Bu mesajları ise rastgele bir şekilde gönderir.

Herkese aynı tip mesajı gönderen bir robot gibi görünmek istemiyorsanız, mesajlara biraz doğallık katmak istiyorsanız sizin için harika bir özellik olabilir.

Sizi takip edip etmemesi fark etmeksizin size kim mesaj göndermişse o kişiye hızlıca cevap verebilirsiniz. Karakter sınırı da bulunmuyor. Bu aracı kullanırken dikkat etmeniz gereken tek nokta, insanlarla olan ilişkinizdir. Kısacası onlara bir şeyler satmaya, bir yerlere yönlendirmeye çalışmayın.

Socialoomp

Her gün sizi takip eden kullanıcı sayısı daha yüksek bir sayıya ulaştıkça onların tamamına mesaj göndermek de aynı oranda zorlaşıyor. Bununla birlikte bazı hesaplar gerçek kişiler tarafından yönetilmeyebiliyor. Başka bir deyişle sizi takip eden insanlar aslında gerçek insanlar olmayabiliyor. Bir bota özel mesaj göndermek için neden değerli zamanınızı harcamak isteyesiniz?

Socialoomp, bu konuda size yardımcı olabilecek ve zamandan büyük ölçüde tasarruf yaptırabilecek bir araçtır.

Aracı kullanmak için ücretli bir hesap oluşturduktan sonra yeni bir hesap ekliyorsunuz. Twitter hesabınıza giriş yapıp aracı yetkilendirdikten sonra “Social Accounts” kısmından “Edit Welcome DM” bölümüne giriyorsunuz ve “Auto Welcome” seçeneğini işaretleyip yeni takip eden kişilere gönderilecek mesajı belirliyorsunuz.

Twitter’da beğenileri toplu olarak silmek istiyorsanız daha önce hazırladığımız rehbere de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version