Suicide Squad filmi, Batman: Arkham City’den ilham aldı

Yaklaşan Suicide Squad filmi hakkında konuşurken, yönetmen James Gunn, Harley Quinn’in kostümünün Batman: Arkham City’den ilham aldığını ortaya koyuyor.

Batman: Arkham serisi, süper kahraman oyunlarını yeniden tanımladı. Her girişinde olağanüstü hikaye anlatımı ve savaş sunuyor. Bu Batman oyunları ayrıca, bir yönetmen olan James Gunn için büyük bir ilham kaynağı olan harika karakter tasarımlarına da sahipti.

The Suicide Squad’ın en son fragmanının özel bir IGN dökümünde Gunn, Harley Quinn hakkında biraz konuştu. Sürekli kendisine filmde ne giyeceğinin sorulduğunu söylüyor. İkinci kıyafeti, filmin arka yarısında yer alan kırmızı elbiseyi detaylandırırdı. Ayrıca en ilginç yorumlar Harley’nin ilk kıyafeti hakkında. Filmin ilk bölümünde, Rocksteady oyunlarındaki kıyafetlerinden biri gibi bir kostüm giyecek.


İlginizi Çekebilir: Batman: Arkham City Geliyor!


SUICIDE SQUAD, BATMAN OYUNUNDAN BİR KOSTÜMÜ GİYECEK

Özellikle Batman: Arkham City kostümünü giyecek. Batman Arkham Asylum’daki hemşire kıyafeti düzgün ve Batman: Arkham Knight’daki görünümü Rocksteady’nin tasarımında güzel bir evrim olsa da, bu görünüm hayranlar arasında hala en popüler olanı. Gunn da açıkça beğendi. Baktığı “çeşitli medya biçimleri” arasında “en çok beğendiği” tasarımlardan biri olduğunu söyledi. Gunn’ın son 10 yıldaki her Harley Quinn görünümüne erişmesiyle, bunu filmin içinde kullanmayı seçmesi büyük bir övgüdür.

Tasarımları temelde aynı olduğu için Arkhamverse Harley Quinn ve The Suicide Squad’ın versiyonu arasındaki benzerlikleri gözden kaçırmak mümkün değil. Harley’in saçında ve kıyafetinde görüldüğü gibi tasarımın başarılı olmasını sağlayan şey kırmızı ve siyahın kullanılmasıdır. Margot Robbie’nin karakter versiyonu benzer örgüler ve eldivenler giyiyor. Üst kısmı Batman: Arkham City’deki ile tamamen aynı tasarıma sahip. Gerçek desen farklı olsa da, video oyunu versiyonundaki gibi bir gerdanlık takıyor.

GUNN KENDİ DOKUNUŞUYLA TASARLADI

Gunn’ın ruj ve göz farı renklerini değiştirmesi gibi değişiklikler var. Ancak tek bariz değişiklik bir ceket eklenmesi. Gunn bunu, görünüşe kendi dokunuşunu kattığı şeklinde tanımladı. Arkasına özel bir ifade koymak istedi. Gunn, ceketin arkasının gerçek “Live Fast, Die Clown” olacağını doğruladı. Yine de çoğunlukla, bu Harley Quinn’in Batman: Arkham City’de giydiği ile tamamen aynıdır.

The Suicide Squad’ın King Shark’ı video oyunu versiyonundan çok farklı… Gunn’ın Harley Quinn’iyle oyunlara biraz sevgi gösterdiğini görmek harika. Tüm film boyunca giymeyecek. Ancak oyuncular yine de bu Batman: Arkham kıyafetini canlı aksiyonda görmekten keyif almalılar.

Exit mobile version