Sennheiser GSX 1200 Pro

Oyuncu ekipmanları ürünlerine önemli yenilikler getiren Sennheiser, yeni oyuncu ürünü GSX 1200 Pro ile karşımıza çıkıyor. Daha önce çıkan GSP 600 ve GSP 670 modelleri ile olumlu yorumlar alan ve oyuncular tarafından beğenilen Sennheiser’ın bu seferki ürünü stereo kulaklığa gecikmesiz 7.1 Surround desteği kazandıran GSX 1200 Pro.

Oyun severlerin beğeneceğine emin olduğumuz Sennheiser GSX 100 Pro, tasarımı ve fonksiyonel özellikleri ile dikkat çekmeyi başarıyor. Oldukça küçük boyutlardaki ürün, ayrıca klavyelerde kullanılana benzer bir şekilde ayaklık ile geliyor. Ürünün orta kısmında bulunan dokunmatik ekran parlak ve şık gözüken bir aydınlatma kullanıyor. Ekran kullanılmadığında ise oldukça silik bir tonda anlık ses seviyesini gösteriyor. Ekranda yer alan seçeneklerden kulaklık hoparlör modu arasında geçiş, Reverb (derinlik seçeneği) dört farklı EQ profili ve Stereo / 7.1 seçeneği kolay bir şekilde ayarlanabiliyor.

Cihazın ekranı oldukça hassas ve hızlı. Herhangi bir yavaşlık hissettiremeyen ekranın çevresindeki dairesel ses ayarı ise oldukça havalı bir his sunuyor. Bu özellik sayesinde cihazın sadece sesini açıp kısmak bile insana büyük bir keyif veriyor. Bağlantı noktasında ise arka kısımda derli toplu yer alan bağlantı girişleri sayesinde bir kez kurulduktan sonra tekrar kablo takıp çıkarmaya gerek bırakmayan kolay kullanım sunuyor.

Sennheiser GSX 1200 Pro performansı ile ön planda. Sennheiser’in kulaklıkları arasında oldukça popüler olan GSP 600’ün ses kalitesi övülürken cihazın gerçek performansı için kaliteli bir amfi ile kullanılması gerektiği yorumu yapılmıştı. İşte GSX 1200 Pro, bu kombin için en ideal aday. Ürün şık tasarımı yanı sıra üst düzey bir performans sunmayı başarıyor. 7.1 performansı farklı kulaklıklarda az da olsa farklı sonuçlar gösterse de genel olarak son derece başarılı bir performans sunmayı başarıyor.

Oyun severlerin daha çok tercih edeceği model, efektlerin netliği ve yön doğruluğu gibi ayrımlarda gayet başarılı sonuç veriyor. Öte yandan oyun modunda bazı durumlarda sesin fazlaca bozuk ve tizlerin kısık geldiği de oluyor. Buna karşın bu sorunu EQ ayarlarından kendinize göre uyarlayarak çözmeniz mümkün. EQ ayarları ile kendi zevkinize göre ses çıkışını istediğiniz düzeyde rahat bir şekilde ayarlayabiliyorsunuz.

Cihazın bir diğer güzel özelliği ile sekiz adete kadar GSX 100 Pro’yu birbirine bağlayıp kayıpsız bir ses aktarımı yaratmanın mümkün olması. Ürün özellikleri arasında yer alan Chat Link bağlantısı ile sporcular ve espor takım üyeleri arasında iletişimin kaliteli bir şekilde sağlanması ile bu tür cihazlar arasında üst seviye bir alternatif haline geliyor.

GSX 1200 Pro, yüksek bir bütçe gerektiriyor ve daha çok profesyonellere, yani rekabetçi oyunculara uygun.

Artılar:

Çok başarılı tasarım ve malzeme kalitesi

Kolay kullanım

Başarılı sanallaştırma performansı

Eksiler:

Fiyat


 

Exit mobile version