Samsung Galaxy Z Fold 3 Kamera Özellikleri Sızdı

Samsung Galaxy Z Fold 3 kamera özellikleri FronTron adlı bir kaynak tarafından sızdı. Samsung’un Ağustos ayında aralarında Z Fold 3 modelinin de olduğu üç yeni model tanıtmasını bekliyoruz. Bu süreçte de Z Fold 3 modeli hakkında bazı kamera özellikleri sızdı. İşte detaylar.

Samsung Galaxy Z Fold 3, ekran altı kamerası olan ilk katlanabilir telefon olacak

Samsung’un piyasaya süreceği üç model hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haberde bu modellerin görüntülerini paylaşmıştık. Şimdi de spesifik olarak Z Fold 3 modelinin kamera özellikleriyle karşınızdayız.

Samsung Galaxy Z Fold 3
Samsung Galaxy Z Fold 3

Galaxy Z Fold 3 ön kamera özellikleri

FronTron‘un sızdırdığı bilgilere göre, Galaxy Z Fold 3 tam 5 adet kamerayla birlikte gelecek. Bunlardan ikisi selfie kamerası, ikisi de arka kamera olacak. Ön kısımdaki selfie kameralarından biri 10 MP’lik Sony IMX374, 1.22µm piksel kamera olacak. Ve bu kamera, ön kısımdaki bir deliğin içerisine yerleşecek.

Katlanabilir dahili ekranın altında ise 16 MP ony IMXx71, 1µm piksellik bir kamera olacağı söylentiler arasında. Bu da dahili ekranda herhangi bir delik var olmayacağını gösteriyor. Çünkü söylentilere göre bu kamera ekran altı bir kamera olacak. Bu da katlanabilir telefonlar için bir ilk olacağı anlamına geliyor.

Galaxy Z Fold 3 arka kamera özellikleri

Cihazın arka kısmına geldiğimizde, üçlü bir kamera kurulumu olacak. Bunlardan biri 12 MP geniş açılı kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 12 MP telefoto lens olacak. Arka kısımdaki kameraların odak uzaklığı henüz bilinmiyor. Fakat telefonun OIS’li 3 adet telefoto lense sahip olmasını bekliyoruz. 12 MP geniş açılı kamera, düşük ışık koşullarında daha keskin çekimler ve daha düzgün videolar için OIS (Optik Görüntü Sabitleme) özelliğine de sahip olacak. Ayrıca tüm kameraların 4K 60fps video kaydı özelliği de mevcut olacak.

Samsung Galaxy Z Fold 3 çıkış tarihi ve diğer özellikleri

Telefonun diğer özellikleri hakkında şimdilik bildiklerimize gelecek olursak, cihazın bir çeşit toz ve su direnci olacağı söylentiler arasında. Yani bu telefonun dayanıklı olmasını bekleyebiliriz. Cihaz, 7.5 inç ekrana ve 6.2 inçlik bir dış ekrana sahip olacak. İki ekranın da 120 Hz yenileme hızına sahip olmasını bekliyoruz.

Ek olarak telefon, Android 11 ile kutudan çıkacak. 4,400 mAh batarya ile Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak. Bunların yanında S Pen desteği de olacak. Yeni modellerin ise Ağustos ayında çıkmasını bekliyoruz.

Xiaomi Dönebilen Kamera Patenti Aldı

Exit mobile version