Samsung bataryası bitmeyen telefonu Galaxy F62’yi duyurdu

Samsung, Galaxy F serisinin en son üyesi Galaxy F62 ile karşınızda… 7.000 mAh’lik muazzam bir bataryaya sahip olması, onu Samsung serisinde Galaxy M51’den sonra bu kadar büyük bir bataryaya sahip ikinci cihaz haline getiriyor. Ayrıca kutuda bir 25W şarj cihazı ve dokulu çift tonlu Lazer Degrade tasarıma sahip oluyorsunuz.

SAMSUNG GALAXY F62 ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy F62 akıllı telefonu, FHD + çözünürlüğe sahip 6,7 inç Infinity-O AMOLED Plus ekran ve 32 MP selfie kamerası ile birlikte gelir. Arka tarafta, makro çekimler ve derinlik verileri için 64 MP birincil sensör, 12 MP ultra geniş ve iki 5 MP modüllü dörtlü kamera kurulumumuz var.

Microsoft web için xCloud hizmetini test ediyor

Samsung’un Galaxy Note10 serisi ile ilk çıkışını yapan 7nm Exynos 9825, 6GB veya 8GB RAM ve 128GB genişletilebilir depolama ile eşleştirilmiş dümende oturuyor.

Gösterinin yıldızı, geniş çalışma süreleri sunması gereken devasa 7.000 mAh pildir. Telefon 9,5 mm kalınlığında, Android 11’i One UI 3.1 ile çalıştırıyor ve yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısına sahip.

Samsung Galaxy F61, Lazer Yeşili, Lazer Mavisi ve Lazer Grisi renklerde geliyor.

SAMSUNG GALAXY F62 FİYATI

6 / 128GB versiyonunun perakende fiyatı 23.999 INR (330 $) iken, 8 / 128GB trim 25.999 INR (358 $). Ön siparişler bugün Samsung.com, Flipkart ve Reliance Digital ve Jio çevrimiçi mağazasından açılıyor. ICICI Kredi ve Banka kartları sahipleri 2.500 INR anında para iadesi alırlar.

PERFORMANS VE VERİMLİLİK YENİDEN TASARLANDI

Galaxy F62, güç açısından verimli bir pakette son teknoloji oyun ve grafik performansından akıllı kamera özelliklerine kadar güçlü mobil deneyimler sunmak için 7nm Exynos 9825 işlemci ile birlikte gelir, böylece her zaman mükemmel çekimi elde edersiniz.

Exynos 9825’in sekiz çekirdekli CPU’su küçük bir pakette çok fazla beygir gücü barındırır. En iyi performans için iki Cortex®-A75 çekirdeği ve daha yüksek verimlilik için dört Cortex-A55 çekirdeği olmak üzere iki adet 4. nesil özel CPU’dan oluşan üç kümeli mimariye sahip Exynos 9825, ne yaparsanız yapın daha fazlasını yapmanıza olanak tanır. İki Cortex-A75 çekirdeğinin ve 7nm EUV teknolojisinin geliştirilmiş saat hızı sayesinde, Exynos 9825 hem ışık hızında hem de güç açısından verimli olduğundan pil ömründen ödün vermeden optimize edilmiş performans elde edersiniz.

İster zindanlara saldırıyor, ister zombilerle savaşıyor ya da dünya çapında yarışıyor olun, 7nm Exynos 9825 mobil oyunların geleceği için tasarlandı. Önceki nesillere kıyasla daha yüksek saat hızlarında çalışan Mali ™ -G76 MP12 GPU ile donatılmış olan 7nm Exynos 9825, sürükleyici oyunlar için güçlü grafik performansı sunar. Galaxy F62 ayrıca size sorunsuz, sürükleyici bir oyun deneyimi sunmak, güç tasarrufu sağlamak ve aşırı ısınmayı önlemek için oyun oynarken cihazınızı optimize eden yerleşik bir oyun güçlendirici ile birlikte gelir. Daha hızlı yükleme süreleri sağlayan iyileştirilmiş CPU performansı ile birleştiğinde, oyun 7nm Exynos 9825’ten daha akıcı olmamıştı.

7nm Exynos 9825’teki entegre Sinir İşleme Birimi (NPU), cihaz üzerinde yapay zeka için optimize edilmiş fotoğraflar için nesne tanımadan kullanım düzeni tanıma ve daha hızlı uygulama önyüklemesi gibi performans artırıcı zeka özelliklerine kadar yeni olanaklar getiriyor.

Endüstrinin 7nm EUV işleme teknolojisi ile üretilen ilk mobil işlemcisi olan Exynos 9825 ile güç verimliliği ve performans her şeyden önce gelir. EUV veya aşırı ultraviyole litografi, Samsung’un daha ince devreler yazdırmak ve daha hızlı ve daha fazla güç verimli bir işlemci geliştirmek için aşırı ultraviyole dalga boylarından yararlanmasına olanak tanır.

ÇOK YÖNLÜ 4 KAMERA

Galaxy F62, gündüz veya gece çarpıcı fotoğraflar çekmek için 64 MP ana Sony IMX 682 sensörlü çok yönlü bir dörtlü kamera kurulumuna sahiptir. Galaxy F62’deki 12MP Ultra Geniş lens, dünyayı gördüğünüz gibi yakalamak için 123 derecelik bir görüş alanına sahipken, özel 5MP Makro lens, yakın çekimlerde harika bir iş çıkarıyor. Galaxy F62’nin 5 MP derinlik lensi, canlı odaklamalı harika portre çekimleri yapar. Galaxy F62, 4K kayıt ile inanılmaz video özelliğine sahiptir ve gece hiper geçiş, yavaş çekim ve süper sabit modları destekler. Galaxy F62’nin 32 MP ön kamerası ayrıca 4K video kaydını ve ağır çekim özçekimleri de destekler. Galaxy F62, kamera deneyimini yepyeni bir seviyeye yükseltmek için güçlü kamera donanımını “Tek Çekim” gibi Intelli-Cam özellikleriyle birleştirir. Yeni ve geliştirilmiş ‘Tek Çekim’ ile yapmanız gereken tek şey doğru zamanda kayıt tuşuna basmaktır ve Galaxy F62 15 saniyeye kadar olan görüntüleri yakalayacak ve ardından 14’e kadar farklı çıktı üretmek için AI kullanacaktır – 10 fotoğraflar ve 4 videolar. Tek çekim hem ön hem de arka kameralarda mevcuttur.

SEKTÖR LİDERİ 7000mAh PİL

Galaxy F62, Samsung’un Z kuşağı ve mobil cihazlarında giderek daha fazla zaman geçiren genç Y kuşağı için özel olarak tasarlanmış sektör lideri yeniliği olan 7000 mAh pil ile birlikte gelir. Galaxy F62, akıllı telefonun 7000 mAh pilini 2 saatten daha kısa sürede şarj eden, kutu içinde C Tipi 25 W süper hızlı şarj cihazıyla birlikte gelir. Galaxy F62 ayrıca ters şarj özelliğine sahiptir ve C Tipi – C Tipi kabloyla birlikte gelir ve genç tüketicilerin hareket halindeyken güçlerini paylaşmalarına olanak tanır.

Galaxy F62, kesintisiz ve sürükleyici bir izleme deneyimi için 6.7 FHD +, Super AMOLED Plus Infinity-O ekrana sahiptir. Ekran parlak ve canlıdır, 16M renkleri, 420 Nitlik en yüksek parlaklığı ve 1000000: 1’lik bir kontrast oranını destekler. Galaxy F62, ergonomik tutuş için en aza indirgenmiş çerçevelere sahip benzersiz bir Lazer Gradyan tasarımına sahiptir. Akıllı telefon yalnızca 9,5 mm kalınlığında ve yalnızca 218 gram ağırlığında.

GÜÇLÜ VE SEZGİSEL YAZILIM

Galaxy F62, iyileştirilmiş tasarım, gelişmiş özelleştirme ve daha fazla iş yapmanıza yardımcı olmak için en çok güvendiğiniz özellikler üzerinde daha fazla kontrol ile kullanıcı deneyimini bir sonraki seviyeye taşıyacak olan Android 11 ve One UI 3.1’i destekler.

Galaxy F62 tüketicileri ayrıca akıllı telefon gizlilik seviyesini artıran AltZLife özelliğine de sahip oluyor. AltZLife ile Galaxy F62 kullanıcıları, güç tuşuna çift tıklayarak normal mod ve özel mod (Güvenli Klasör) arasında hızlı ve kolay bir şekilde geçiş yapabilir. Cihaz üzerindeki AI işlevi, özel içeriğin Güvenli Klasöre taşınmasını da akıllıca önerir. Daha fazla gizlilik ve gelişmiş güvenlik sağlayan yeni Knox 3.7 sayesinde verileriniz güvende ve güvenlidir. Galaxy F62, savunma sınıfı Knox Security’ye sahip ilk Galaxy F’dir.

Galaxy F62, doğrudan telefonunuzdan UPI, Cüzdanlar, Fatura ödemeleri ve Hediye Kartları ile birlikte NFC özellikli POS makinelerinde kredi ve banka kartlarıyla çevrimdışı ödemeleri etkinleştirecek Samsung Pay’i (NFC) de destekleyecektir.

 

Exit mobile version