PENTAX K-3 Mark III Piyasada 

RICOH IMAGING, PENTAX APS-C formatlı SLR’lerin yeni en üst modeli PENTAX K-3 Mark III’ü piyasaya sundu. Klasik SLR tasarımının altında, PENTAX K-3 Mark III tamamen güncel bir iç yapıya sahip. Kamerada %100 görüş alanına ve yaklaşık 1,05x büyütme oranı olan prizma vizöre sahip.

K-3 Mark III bozulmayı düzelten bir optik eleman kullanıyor. Ayrıca, lens kaplamalarını optimize ederek net ve gerçeğe yakın bir görüntü sağlıyor. K-3 Mark III’te parlaklık, PENTAX K-3 II modelinin vizörüne göre yaklaşık %10 daha fazla.


Benzer İçerik: Pentax sessizliğini Pentax K-1 ile bozdu: İnceleme


 

Natural Bright Matte III, kolay manuel odaklama sunuyor. Bununla birlikte, görüntüdeki bokeh efektinin aslına uygun şekilde yeniden üretilmesini destekliyor. Yeni görüntüleme motoru ve hızlandırıcı ünitesine sahip. Üstelik, 25 megapiksel BSI sensörü, ISO 1.600.000 gibi yüksek ışık hassasiyeti sağlıyor. Böylece, olağanüstü görüntü kalitesi sunuyor.

Yeni SAFOX 13 otomatik odaklama sistemi, Gövde İçi Sarsıntı Azaltma (IBIS) ve saniyede 12 kareye varan hızlı kare hızı gibi diğer teknik özelliklerle sahip.PENTAX K-3 Mark III’te geleneksel fotoğrafçılık ve yaratıcı kamera teknolojileri bir araya topluyor. 

Ek olarak, ergonomik gövde tasarımı ve kontroller, farklı el boyutları ve parmak uzunlukları için optimize ediyor. Böylece, yüksek dayanıklılığa sahip alüminyum gövde ve çok sayıda conta sabitliği sağlıyor. Pentax’a özgü, hava koşullarına ve soğuğa dayanıklı yapıya sahip. Böylece, özellikle zor ortamda fotoğraf çekenler için sağlamlığıyla dikkat çekiyor. 

Exit mobile version