Ofiste Yenilenme Zamanı

Teknolojideki hızlı değişim ofisteki teknolojik ekipmanların fazlaca zaman geçirmeden yenilenmesini de adeta zorunlu kılıyor. Çünkü her çıkan yeni teknoloji beraberinde birbirleri ile sorunsuz haberleşebilen daha akıllı, tasarruflu, kablolardan kurtulup özgürleşmiş, ergonomik ve şık cihazları da beraberinde getiriyor. Bizlerde ‘ofiste yenilenme zamanı’ mottosuyla iş hayatını birçok yönden kolaylaştıran en şık, en iddialı, en yenilikçi cihazları bir araya getirdik.

 

MSI PRO 24X All-in-One PC

Uzun süre bilgisayar başında durmanızı gerektiren işlerde ANTI-FLICKER teknoloji sayesinde göz yorgunluklarının önüne geçen MSI PRO 24X, baştan aşağı profesyonel kullanım düşünülerek tasarlandı. Çift ağ desteği sunan MSI PRO 24X, internet ve intranet gibi çift ağ ortamlarında size tam destek veriyor.

Rapid Upgrade tasarımı sayesinde 2.5” depolama çözümlerinizin bakımını yapmak, yenilemek veya değiştirmek artık kabus olmaktan çıkıyor. İçerisinde bir bilgisayarda olması gerekenlerden fazlasını barındıran PRO 24X, bir kalem kadar ince 6.5mm’lik fırçalanmış metal çerçevesi ile hem görsellik hem de performans isteyenlerin yeni gözdesi.

En zor ‘işler’ için MSI P65 Creator 8RE-082TR

Tamamen profesyonel kullanım için tasarlanan MSI P65 Creator, Intel’in 8. Nesil 8750H işlemcisi, 16 GB RAM kapasitesi ve 512 GB yüksek hızlı NVMe SSD çözümü ile en ağır uygulamalarda bile akıcı bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor. NVIDIA GeFORCE GTX 1060 Max-Q grafik birimi ile CUDA destekli uygulamalarda da hızlandırma sağlıyor. İnce çerçeveli 15.6” boyutundaki ekranı, yaklaşık %100 sRGB renk gamutunu destekliyor. P65 Creator, harici 2 monitör ile çalışma alanını genişletme imkanı sunuyor. 8 saate kadar batarya ömrü sunan P65 Creator’de, yapılan çalışmaların güvenliği için parmak izi sensörü bulunuyor.

myViewBoard Çözümleri

ekranı ile not alma için vBoard, içerik paylaşımı için ViewBoard Cast ve Zoom konferans yazılımı gibi önceden yüklü gelen araçlarla birlikte kullanıcıların aynı anda uzaktan yazı yazmasına, paylaşım yapmasına ve etkileşime girmesine olanak tanıyor. Dahili parmak izi tanıma özelliği, güvenliği artırmasının yanı sıra Windows’a veya buluttaki dijital tahtanız için myViewBoard’a kolay erişim sağlıyor.

 

Günümüzde giderek yaygınlaşan Google tabanlı ortamlara entegrasyon için uyumlu olmasının yanı sıra Office 365 ile kusursuz uyum içinde çalışmanıza da olanak sağlıyor. Bunu yaparken de kendi çalışma ortamınızı aratmadan, aynı uygulamaları kullanarak çalışmanızı, iş arkadaşlarınız veya müşterileriniz ile iş birlikteliğinizi geliştirmenin de yollarını aralıyor.

Daha detaylı bilgi için: https://myviewboard.com

ViewSonic PG700WU Ofis Projeksiyon Cihazı

Ofis toplantılarında özellikle eski nesil 4:3 kare görüntü veren cihazların sunduğu dar görüntü çözümlerindense, yeni nesil projeksiyon cihazlarında sunumlar için daha efektif olan 16:10 geniş ekran çözümleri giderek yaygınlaşıyor. 1920 x 1200 çözünürlüğe sahip ViewSonic PG700HD, son derece iddialı bir seçenek. 3.500 ANSI lümen parlaklık seviyesi ile aydınlık ortamlarda da yeterince kaliteli görüntü çözümü oluşturabiliyor.

WUXGA çözünürlük ofis toplantılarının vazgeçilmezi powerpoint sunumlarında daha geniş görüntü sunarken daha fazla detaya da hakim olmanızı sağlıyor. Kablosuz sunum yapmak isteyenler için çift HDMI girişi ile kablosuz aktarım destekli HDMI dongle güç beslemesi sağlayan USB portu, 15.000 saate varan uzun lamba ömrü, 3yıl cihaz ve 3yıl/3000saat uzatılmış lamba garantisi ile de satın alma maliyetini çıkaracak uzun süre kullanım sunuyor.

Çok Fonksiyonlu Epson EcoTank L3150

Epson’un yeni nesil tanklı yazıcılarından Wi-Fi Direct özellikli, 3’ü 1 arada EcoTank L3150, şık ve kompakt tasarımı, mobil baskı özelliği ve verimli teknolojisi sayesinde dönüşümdeki ofisler için ön plana çıkıyor. Kartuşsuz inkjet modeldeki gelişmiş mürekkep sistemi ve akıllı kapaklı mürekkep şişeleri sayesinde dolumda hata yapmayı imkânsız hale getiriyor.

Mürekkep maliyetlerinizi yüzde 90’a varan oranda azaltın

Ortalama 82 kartuşa eşdeğer mürekkeple birlikte gelen L3150, aylık ortalama 225 sayfalık baskı almanız halinde 3 yıl yeni mürekkebe ihtiyaç duymadan yüksek verimlilikte çalışmanızı sağlıyor. Yani yüzde 90’a varan mürekkep maliyeti avantajıyla 8.100 sayfa siyah ve 6.500 sayfa renkli baskı alabilirsiniz. Ayrıca Epson EcoTank L3150; Wi-Fi ve Wi-Fi Direct ile Epson iPrint uygulamasını kullanarak yazdırılacak olan belgeleri akıllı cihazlardan alabilir.

 

Verimli sunumlar için Epson EB-U42

Projeksiyonda dünya lideri Epson’un EB-U42 model projektörü, kompakt tasarımıyla ofisinizin tüm alanlarında kullanım için ideal. Dahili Wi-Fi özellikli EB-U42, 300 inçe varan görüntü boyutu sunuyor. Yüksek parlaklık, 15.000: 1 kontrast oranı ve Full HD içeriğin kombinasyonu, aydınlık ortamlarda dahi gözleri yormayan, üstün bir görüntü kalitesi ve izleme deneyimiyle sunum kalitenizi arttırıyor.

Yıllarca kesintisiz sunum verimliliği

EB-U42, eko modda 10.000 saatlik lamba kullanım ömrü ve hava filtresi bakım aralığıyla, kullanıcıların 5 yıla kadar bakım için endişelenmesini gerektirmeden net ve keskin görüntü kalitesi sunuyor.

İçerik paylaşımı için esnek bağlanabilirlik

Dahili Wi-Fi, iProjection uygulamasının kullanıldığı uyumlu akıllı cihazlardan projeksiyonunuza kolay ve sezgisel erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca, bölünmüş ekran özelliği, birden fazla cihazdan gelen içeriğin iki ayrı cihaz ekranına gerek kalmadan aynı anda görüntülenebilmesini sağlar. İçeriği görüntülerken serbestçe dolaşma ve izleyicilerinizle etkileşime girme özgürlüğü sizinle…

Asus ProArt PA32UC-K 

32 inç’lik 4K çözünürlüklü monitör Asus ProArt PA32UC-K, görüntüde gerçekliği tamamen yeni bir seviyeye taşıyor. Ultra HD Premium sertifikalı 4K IPS paneli, 1000 nit’e kadar parlaklık ve %85 Rec. 2020, %99.5 Adobe RGB, %95 DCI-P3 ve %100 sRGB renk aralığı sunarak, son teknoloji video düzenleme için ideal olarak gerçekçi HDR deneyimini sağlıyor. ProArt PA32UC-K, fabrikadan hazır kalibrasyonlu geliyor ve renk doğruluğunu garantileyen ProArt Calibration teknolojisi ile dikkat çekiyor. Windows ve MacOS için sertifikalı, böylece grafik tasarımcılar, fotoğrafçılar ve profesyonel içerik üreticileri için ideal.      

 

4×4 çift bant Wi-Fi router Asus RT-AX88U

Ağ bağlantılı kişisel cihazların ve IoT aygıtlarının çoğalması, ağ yoğunluğunun mevcut Wi-Fi standardının sınırlarını zorlayacak kadar artmasına neden oldu. RT-AX88U’daki en yeni 802.11ax standardı daha verimli ağ bağlantıları, daha yüksek Wi-Fi hızları ve daha geniş kapsama alanları sunarak kullanıcıların deneyimini daha iyi hale getiriyor.

4×4 çift bant Wi-Fi router olan RT-AX88U 160 MHz bant genişliği ve 1024-QAM ile çok daha hızlı kablosuz bağlantılar sunuyor. 2,4 GHz bandında 1148 Mbps ve 5 GHz bandında 4804 Mbps olmak üzere toplam 6000 Mbps ağ hızına ulaşan RT-AX88U, 802.11ac 4×4 çift bant router modellerinden daha hızlı.

Asus ROG Rapture GT-AX11000

Dünyanın ilk 10 Gigabit Wi-Fi router’ı GT-AX11000 sahip olduğu 2.5G WAN/LAN bağlantısıyla standart Ethernet’ten 2,5 kata kadar daha hızlı veri aktarımı yapabilir. 1,8 GHz 64-bit dört çekirdekli işlemciye sahip olan cihaz, tüm zorlu iş süreçlerinin üstesinden kolaylıkla gelir. DFS bandı, wtfast, Adaptive QoS, ağ WiFi sistemi için AiMesh ve AiProtection Pro ağ güvenliği özelliklerine de sahip olan router’daki saldırı ve tehditleri cihazınıza ulaşmadan etkisiz hale getirerek ağınızı koruyan, Trend Micro destekli AiProtection Pro özelliği de dikkat çekici. Bu özellikle bilgisayarınızda güvenlik yazılımı devre dışı olsa bile ağınız saldırı ve sızmalara karşı korunmaya devam ediyor.

HP PageWide Enterprise Color 765dn

Modern iş hayatı ilerici teknolojileri gerekli kılıyor. HP’ninn yeni nesil HP PageWide Enterprise aygıtları her açıdan rekabet avantajı sağlayarak öne çıkıyor. HP’nin en düşük renkli maliyeti, maksimum çalışma süresi ve en güçlü güvenlik özelliklerine sahip modellerinden PageWide Enterprise Color 765dn, ofisler için ideal seçim. Düşük renkli sayfa başı maliyeti sağlayan HP PageWide Teknolojisi ile gelen model, aynı zamanda inovatif özelliklerinden biri olan Genel Ofis moduna ayarlanması halinde daha hızlı baskı ve sayfa başına daha fazla tasarruf sağlıyor. Enerji verimliliğiyle de iddialı olan ve dinamik güvenlik özelliklerine sahip yazıcı, fiyat-performansıyla çarpıcı.

Daha önceki yıllarda tasarımlarıyla pek de öne çıkmayan ofis teknolojileri, artık çok daha sofistike çizgilere, gözlere de hitap eden yüksek estetiğe sahipler.

Teknoloji ‘ofislerin’ hizmetinde

Ofis yaşantısına hız ve verimlilik kazandıran modern cihazlar, iş akış süreçlerine olumlu yönde etki ederek işletme maliyetlerine katkı sağlıyor.


 

Exit mobile version