Monster Pusat Clutch Gamepad Özellikleri (İnceleme)

PC, Switch ve Android destekli kontrolcü Monster Pusat Clutch, son dönemdeki en renkli inceleme konuğumuz oldu.

Monster markasının üçüncü nesil kontrolcüsü Pusat Clutch GamPad cihazını inceledik. Öncelikle basın fotoğraflarındaki gözü yoran ve fazla iddialı yeşil tonla gelmediğini büyük bir mutlulukla vurgulamak isteriz, zira ürün oldukça şık ve mat bir renkle bizi karşılıyor. Böylelikle herkesin beğenebileceği, daha da önemlisi de aşırı renklerden kaçınan oyuncuların görünce hoşnutsuz kalmayacağı bir görünüm sergiliyor.

Kutusundan değiştirilebilir D-Pad çıkıyor. daire ve + şeklinde olmak üzere D-Pad’ler var. Işıklandırmalar gayet güzel. Tuşların sertliği çok iyi, analog kollar bırakınca hızlıca kendini topluyor ve konforlu bir kullanım sağlıyorlar. Malzeme kalitesi son derece yüksek, kaplamalar ve plastik kısımları güven veriyor.

Pusat Clutch ile Bluetooth ya da harici alıcı üzerinden 2.4Ghz bağlantı kurabiliyoruz. Desteklenen platformlar ise PC (X-Input 2.4Ghz + BT), Switch (BT) ve Android (2.4Ghz + BT) şeklinde. Android’de titreşimin desteklenmediğini belirtelim. Hem titreşim hem de hareket sensörleri performansları ile beğenimizi kazandı. Tetikler, potansiyometre özelliğine sahip ve detaylarda olması gerektiği performansı sergiliyor. Titreşim performansı gayet iyiydi. Bu arada ürünü Y+Home ile Bluetooth üzerinden kolaylıkla bilgisayarınıza bağlıyorsunuz.

Kablo ile PC’de Kullanım Sağlıyor

Kullanışlı, elde güzelce oturan, malzeme kalitesi yüksek bir kontrolcü, peki ya pil ömrü? 700 mAh’lık pil kapasitesine sahip olan aygıt, 12 saate yakın bekleme süresi ile tatmin edici. Sürekli oyunda 7-8 saati bulan kesintisiz deneyim sizlerle. Burada zamanla sürenin düşme ihtimali söz konusu olabilir elbette. USB-C kablo ile şarj edilen model, kablo ile PC’de kullanım imkanı da sunuyor bu arada.

Bir kontrolcüyü hem PC’de hem de Android’de kullanmak büyük bir artı. Böylelikle sık kullandığınız platformlar için tek bir ‘eksiksiz’ kontrolcü ile deneyimi üst seviyeye çıkarabiliyor, daha iyi performans sergileyebiliyorsunuz. Android’de sorunsuz kullanım sağlayan kontrolcü, telefona rahatlıkla oturuyor. Telefonu uzakta tutup da oyunlar oynayabiliyorsunuz, tercih sizin. Üzerinde belki kulaklık yuvası bulunabilirdi, ancak çok fazla göze batan bir detay olmadığını belirtelim.

Mütevazı bir fiyat etiketi ile sizi karşılayan Pusat Clutch, rakiplerine bu yönüyle büyük fark atıyor. Piyasadaki en iyi fiyat-performans kontrolcülerinden biri olduğunu açıkça ifade edebiliriz. Monster’ın yeni kontrolcüsü genel itibarıyla beğenimizi kazandı. Fiyatıyla da akıllardaki ‘acaba’ türünde soru işaretini bertaraf eden aygıt, oyun meraklıları için göz önünde bulundurulması gereken seçeneklerin başında geliyor. İyi oyunlar!

Monster Pusat Clutch GamePad’in Artıları

Exit mobile version