Geçtiğimiz yıl sağlık sektörü için bir takım araçlarla yeni Industry Cloud hizmetini piyasaya sürdükten ve Ocak ayında Perakendeye özgü bir sürümü kullanıma sunduktan sonra, Microsoft daha fazla odak alanı sunmaya hazır. Şirket bugün üç yeni teklifini duyuruyor: Finans Hizmetleri için Bulut, Üretim için Bulut ve Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş için Bulut. Kar amacı gütmeyen kuruluşların modernleşmesi daha uzun sürebilen yavaş hareket eden bir sektör olduğu düşünüldüğünde, sonuncusu çok ilginç.
MICROSOFT BİRÇOK UYGULAMAYI BİR ARAYA GETİRECEK
Microsoft, Tech for Social Impact girişiminin 2017’den beri kar amacı gütmeyen sektörü güçlendirmek için çalıştığını söyledi. Geçen yıl, Dynamics 365 satış aracı için tekrarlayan bağışlar ve üyelik fırsatları gibi yaygın senaryoları destekleyebilecek bir Kaynak Yaratma ve Katılım hizmeti sundu. Yeni Cloud for Nonprofit, bu aracı entegre ederken, bağış toplama ve gönüllü katılımı ve yönetimi gibi görevleri kolaylaştırmak için Microsoft 365, Power Platform, Azure ve Linkedin’i bir araya getirecek.
Twitter tweetlere ‘saldırıya uğramış materyaller’ uyarı etiketi ekliyor
Diğer iki yeni Cloud ürünü, kendi sektörleri için özel olarak hazırlanmış benzer paketlerdir. Örneğin İmalat için araçlar Açık Üretim Platformu, OPC Vakfı ve Digital Twins Konsorsiyumu gibi standartlarla çalışacaktır. Teams ve Dynamics 365 gibi olağan Microsoft araçlarının yanı sıra belirli süreçleri otomatikleştirmek için araçlar sunacak. Hem Üretim hem de Kâr Amacı Gütmeyen paketleri Haziran sonunda genel önizlemeler olarak sunulacak.
Cloud for Financial Services biraz daha erken hazır olacak ve 31 Mart’ta genel önizlemeye başlayacak. Finans kurumlarının birleşik müşteri profilleri oluşturmasına, işe alım ve desteği basitleştirmesine ve uzaktan hizmeti kolaylaştırmasına yardımcı olması amaçlanıyor. Dolandırıcılık ve suç burada özel bir endişe kaynağı olduğundan, Microsoft ayrıca Cloud for Financial Services’in finansal suç koruma ve risk analizi araçlarını da vurguladı.
Bulutu üç yeni sektöre getirmenin yanı sıra Microsoft, Sağlık Hizmetleri hizmetine yönelik ilk güncellemesini yayınlıyor ve Bulut Perakende için 31 Mart’ta genel bir önizleme olarak paylaşılacak. Özet olarak, Cloud for Healthcare, tıbbi işletmelere bir hasta portalı, sık sorulan soruları yanıtlamak için bir bot ve güvenli uzaktan ziyaretler için Teams gibi bir araç paketi sundu.
SAĞLIK SEKTÖRÜ İÇİN YENİ ÜRÜNLER GETİRECEK
Bu Nisan ayında bir güncelleme, sanal ve yüz yüze randevuları kendi kendine planlamayı kolaylaştırmak için yeni Dynamics 365 Hasta erişim özelliklerini getirecek. Güç Portalları özelliği, doktorların hangi randevuların yaklaştığını ve sanal hasta kuyruğunda kimin beklediğini görmelerine olanak tanır. Microsoft ayrıca, tıbbi sağlayıcıların giyilebilir ürünler veya uzaktan tansiyon monitörleri gibi ürün envanterlerini izlemelerine yardımcı olabilecek “sürekli hasta izleme için yeni bir cihaz yönetimi özelliği” de ekliyor. Cloud for Healthcare ayrıca sekiz yeni dili destekleyecek.
Microsoft, Mart ayı başlarında Ignite sanal konferansında Industry Cloud ürünleri hakkında daha fazla ayrıntı ve gelecek haberlerinin daha fazlasını paylaşacak, bu nedenle bundan daha fazla haber için bizi izlemeye devam edin.
Yorum Yap