Mafia: Definitive Edition yayınlandı

2K’nın muhteşeme oyunu Mafia: Definitive Edition, 2002’deki orijinal Mafia’nın sevgi dolu bir yeniden yapımıdır. İlk oyundaki klasik görevler ve hikaye, oyunun dünyasını ve ortamını genişletmek için bir dizi yeni içeriğin yanı sıra sıfırdan yeniden yaratıldı.

Bu oyun tüm Mafia üçlemesini yeniden düzenlemeye yönelik devam eden çabaların bir parçasıdır ve Mafia II ve Mafia III’ün Definitive Edition sürümlerinden devam eder.

BAZI ÖZELLİKLER HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLUN

Oyunseverlerin ‘Kayıp Cennet’ sokaklarına ilk çıktığından beri çok şey değişti. Haritaya dağılmış yeni koleksiyon parçaları ve eski usul bir meydan okuma sunan Klasik Zorluk seçeneği gibi bazı özellikler hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir.

Bu aynı zamanda, oyuncuların ‘Kayıp Cenneti’ herhangi bir görev hedefi olmaksızın özgürce keşfetmelerine, garajınızdaki araçları test etmelerine ve dünyada Paskalya yumurtaları ve koleksiyonları bulmalarına olanak tanıyan yeni ‘Serbest Sürüş’ modunu da içerir.

Free Ride modunun kilidini açmak için tek yapmanız gereken oyunun ana hikayesindeki ilk görevi tamamlamak.

GOOGLE MAPS’TE CORONA VİRÜS HARİTASI

VE BEKLENEN AN  GELDİ

Oyun severlerin heyecanla beklediği oyun, Türkiye saatiyle 25 Eylül Cumartesi gece 02:00’de dünya çapında yayınlandı. Dünyanın dört bir yanındaki diğer ülkelerin hepsi bu dünya çapında yayınlanma süresini paylaşacak. Oyun Steam’den, PlayStation ve Xbox mağazalarından satın alınmaya başlandı.

XBOX ONE OYUNLARI iOS’A GELİYOR

OYUN NE KADAR?

Oyun tek başına, ABD’de 39,99 Dolar, Birleşik Krallık’ta Steam, Xbox One ve PlayStation 4’te 35,99 £ tutarındadır. Alternatif olarak, oyuncular Mafia üçlemesini ABD’de 59,99 Dolar, Birleşik Krallık’ta 49,99 £ karşılığında satın alabilir. Türkiye’de ise Steam’de 259 TL’ye oyununu satın alabiliyorsunuz.

Mafia Trilogy, daha önce piyasaya sürülen Mafia II Definitive Edition ve Mafia III Definitive Edition ile birlikte gelir.

Hangi sürümü satın almayı seçerseniz seçin, bu oyunda dolaşabileceğiniz çok sayıda organize suç vardır.

OYUNU STEAM’DEN İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Exit mobile version