Lenovo Yoga Smart Tab 

Lenovo Yoga Smart Tab, son derece hoş bir ambalajla sizi karşılıyor. Füme rengi kutusu, kumaş hissiyatı uyandırıyor. Kutusunu açınca her şey düzenli; kullanım klavuzu, adaptör ve kabloları için 2 ayrı kutu mevcut. Adaptör, kablolar, kutular genel olarak her şey siyah renkte.  

Model, Lenovo’nun altta silindir şeklinde çıkıntıya sahip stand mekanizmalı tabletlerinden. Arka kamera bölümünün etrafını saran kısım, stand ayağı olmak üzere dışarıya çıkma özelliği sayesinde masa üzerinde sabitlenebiliyor. Bu kullanımın yanı sıra tilt pozisyonunda ve elde tutularak da tableti kullanabilrisiniz. 4. kullanım şekli ise stand ayağındaki deliği bir yere takıp asarak sabitleme.  

 

NewTech öneriyor

10.1 inç ekranla geliyor. Ekranı 1920 x 1200 yani Full HD çözünürlük sunuyor. Dokunmatik hassasiyeti muazzam. Parmaklarınız adeta üzerinde dans ediyor ve tüm işlemleri hızla gerçekleştiriyorsunuz. Sağladığı bu konfora bizden kesinlikle 1 artı puan! 

Qualcomm Snapdragon 439 8 çekirdekli işlemci, 4GB RAM ve 64GB depolama alanı ile ideal bir sistem. Android 9 Pie işletim sistemi yüklü.  

 


İlginizi Çekebilir: Lenovo Yoga Serisi İçin 5 Yeni Laptop


Güçlü Performans

Modelde hız ve performans adına seviye oldukça yüksek. Donanım tarafından beklentileri karşılıyor. İndirdiğimiz spor, battle royale, yarış gibi türlerdeki popüler Android oyunlarında eksiksiz biçimde yüksek verim aldık. Ayrıca ses gücüyle öne çıktığından söz etmiştik, eğer online oyunlara ciddi ilginiz varsa bu sofistike model sizi rakiplerinize göre bir adım öne çıkarabilir. Rakiplerin korkulu rüyası olabilirsiniz.  

Dolby Atmos desteği ile sesi çok daha detaylı şekilde duyuyoruz. Bu teknoloji stereo sese bir nevi üç boyutlu katman ekliyor ve size çepeçevre saran, ambiyansı ile şaşırtıcı güçlü etki vadediyor. Ayrıca JBL hoparlörlerle bir arada sunulan ses özellikleri, Lenovo Yoga Smart Tab’in öne çıkan detayları arasında konumlanıyor.  

Sesli iletişim için ideal özellikler taşıyor. Güçlü mikrofonlara sahip iş, eğitim, eğlence için çok net bir şekilde Zoom ya da Microsoft Teams görüşmeleri yapabiliyorsunuz. Üstelik modelde Google Asistan özelliği de dikkat çekiyor.  

Lenova Yoga’dan İlgi Çekici Tasarım

 

Lenovo Yoga Smart Tab, bir yanında kulaklık girişi, açma-kapama ve ses tuşuna sahip. Diğer yanı ise porta ev sahipliği yapıyor. ‘Yoga’ adına ithafla gayet hafif ve taşınması da bir hayli kolay. Bu arada keşke kutu içeriğinden füme tonlarda bir kılıf çıksaydı demeden de edemiyoruz. Negatif bir diğer nokta olarak gerek arka yüzeyi gerekse ekranında çok kolay parmak izi bıraktığını belirtelim.  

Tasarıma dair bir ayrıntıyla sona yaklaşalım… Silindir, ilk bakışta tuhaf görünse de kullanımı kolaylaştırıcı bir etken. Böylece parmaklarınızla çok daha net bir tutuş elde ediyorsunuz. Kavrayışı düz bir ekrandan çıkarıp daha tok bir cihazda sağlıyorsunuz. Sonuç olarak bir iPad’i elinizden kaydığı için yere düşürme riskinizin bu modele göre çok daha yüksek. Yoga Smart Tab’in iPad ve Android tabletlere göre ayırt edici özelliklerinden biri de kesinlikle sağladığı güven hissi. 

Lenovo’nun en iddialı ve modern tablet alternatiflerinden biri durumundaki Yoga Smart Tab, fiyat-performans anlamında beğenimizi kazandı.  

 

Artılar: 

 

 

 

 

Exit mobile version