Kendi Küçük Eğlencesi Büyük ‘Mini’ Projeksiyon Cihazları

Tek bir alana sınırlamadan, karmaşık ayarlamalar gerektirmeden izleme deneyimi sunan taşınabilir projeksiyon aygıtlarını bizler de seviyoruz. Bu kapsamda dijital hayatı kolaylaştıran bu yenilikçi çözümler arasında öne çıkanları NewTech okurları için bir araya getirdik. İşte birbirinden ‘mini’ projeksiyon cihazları…

BenQ GV1 

Kablosuz eğlence için tasarlanan BenQ GV1 mini projektörle videoları, müzikleri ve daha fazlasını yayınlayabilirsiniz. Android işletim sistemi sayesinde, uygulama yükleyebilir, multimedya ve diğer formatlarda uygulamaları direkt projektör üstünde çalıştırabilirsiniz. IOS, Android ve windows platformlarından yayın yapabilir, wifi ile kablosuz olarak bağlanarak video ve oyunları 100 inçe kadar bir ekranda izleyebilirsiniz.

Kolay kurulumu, OTA güncellemesi ve 3 saatlik bataryası ile size kullanım rahatlığı sağlayacak GV1, aynı zamanda bir bluetooth hoparlör olan GV1, USB-C kablosu, uzaktan kumanda ve koruyucu bir çantayla birlikte gelir.

ViewSonic M1 Mini Plus

ViewSonic, taşınabilir LED projeksiyon ailesinin yetenekli üyesi M1 mini Plus ile görsel-işitsel eğlenceyi her yere götürme taşıma sunuyor. SMART özelliği ile kablosuz kullanımı beraberinde getiren şık model; hafifliği, kompakt boyutları ve değiştirilebilir renkli kapaklar ile dikkat çekiyor.

Günlük yaşamınız için kişisel cep sineması görevinin yanı sıra, dahili bataryası, JBL hoparlör ve taşınabilir bir şarj cihazı tarafından şarj edilme özelliği ile nerede isterseniz her an yanınızda olmanın garantisini sunuyor. Ayarlanabilir standı sayesinde tavan projeksiyonu dahil olmak üzere birçok görüntüleme açısını karşılamak üzere geliştirilen M1 Mini Plus, rahat kullanım denildiğinde aklınıza ilk gelecek tercihler arasında.

Anker Nebula Mars 2

WiFi özellikli taşınabilir projeksiyon aygıtı, gri ve parlak kaplaması, kenarlarındaki kavisleri, kolay taşınabilirlik için esnek tutma halkası, arabirimleri ve kompakt boyutlarıyla gayet zarif görünüyor. 2,3 kg ağırlığa sahip olan Nebula Mars II, bir kola kutusu boyutundaki öncül modeli Nebula Mars’ın daha şık bir tasarım ve daha yüksek performans vadediyor. Mini bir taşınabilir hoparlör boyutunda olan aygıt, çantaya atılabilir ve istenen yerde kullanılabilir projeksiyon imkanı sağlıyor.

Evde kullanımı oturma odasıyla sınırlamıyor, bahçede, mutfakta ya da çocuk odasında hazır bir set olarak hızlı şekilde görüntü yansıtmaya hazır hale geliyor. 1-2 saniyede odaklama gerçekleştirdiği için her an izlenmeye hazır filmler, sosyal medya videoları ve daha fazlası karşınızda. Ek olarak 4 saati bulan şarj dayanıklılığı sayesinde prize yakın olma gerekliliğini de devre dışı bırakıyor.

Android 7.1 ve üzeri işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerle, iOS cihazlarıyla uyumlu. 1’er adet Aux girişi, USB 2.0 bağlantı noktası ve HDMI ile geliyor. Ayrıca telefonunuzu Miracast ile yansıtarak ya da HDMI, USB bağlantısıyla cihazınızı projektöre bağlayabiliyorsunuz.

BenQ GS2

Ailece mobil eğlence teması ile tasarlanan BenQ GS2, yetişkinlerin yanısıra çocukların kullanımına da uygundur. 0,5m’den düşmeye ve su sıçramasına karşı dayanıklı bu projektör, çocuklar yaklaştığında ışığını kapatan göz koruma sensörü ve çocukların projektör kullanım süresini yöneten zamanlayıcı gibi güvenlik özelliklerine sahiptir.

Android işletim sistemiyle, USB üzerinden veya dahili Aptoide TV ile uygulama yükleyebilir, multimedya uygulamaları projektör üstünde çalıştırabilirsiniz. İsterseniz kablosuz yansıtma ile konsol oyunlarını ve filmleri full HD görüntüleyin, isterseniz de bluetooth hoparlör özelliği ile dilediğiniz müziği dinleyin.

LG PH30N

Bağlantı kolaylığı ile ön plana çıkan LG PH30N’e sadece bir USB bellek depolama aygıtı takarak kolayca film izlenebiliyor, fotoğraf görüntülenebiliyor ya da müzik dinlenebiliyor. Bluetooth ses aktarma ve kablosuz akıllı telefon yansıtma özelliğine de sahip olan LGPH30N, cep telefonu ya da tabletlerdeki içerikleri 100 inçlik dev ekranda izleyebilmenin önünü açıyor.

100 -120 inçlik inçlik bir ekranda seyir keyfi, sahip olduğu güçlü lazer kaynağı sayesinde daha canlı görüntüler sunuyor. Toplam 30.000 saate kadar kullanım ömrü olan projektörde günde 8 saat video izlenmesi durumunda dahi LED ışık kaynağı 10 yıl boyunca sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

ASUS ZenBeam Latte L1   

Sıra dışı tasarıma sahip ASUS ZenBeam Latte, ASUS projektörlerin yeni bir türü. 720p HD projeksiyon ile Harman Kardon ses performansını küçük, hafif ve kolay taşınabilir bir tasarımda birleştiren model, büyük bir kahve bardağını andırıyor. ASUS ZenBeam Latte L1, iOS ve Android cihazları için kolay kablosuz projeksiyon imkanı sunuyor. 120 inç maksimum görüntü boyutuna sahip olan model, tek dokunuşla bir Bluetooth hoparlör görevi de görüyor. ZenBeam Latte kolay taşınabilen çok yönlü yapısıyla dikkat çekiyor.

Epson EF-100 

Epson’un tak ve kullan tipi kompakt lazer projektörü EF-100, istenilen her yerde ve tüm yüzeylerde gün ışığında bile ideal görüntüleri sunuyor. Rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz EF-100; telefon, yayın cihazları (Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku), dizüstü bilgisayar, oyun konsolları ve daha fazlasından içerik görüntülemeyi sağlayacak kadar çokyönlü.

Hemen her yöne yansıtabilen modeli kendinize uygun bir çalışma ve eğlence alanı oluşturmak için duvar, zemin veya tavana yansıtma yapabiliyorsunuz. Uzun ömürlü lazer ışık kaynağıyla 10 yıl boyunca en sevilen içerikleri izleme imkânını sunan EF-100, 150 inçlik etkileyici bir görüntü boyutuna sahip. Üstelik bunun için ışıkları söndürmeye veya projeksiyon perdesi kullanmaya gerek yok.

İpucu:

Mini projeksiyon cihazları, aynı zamanda ses açısından da beklentileri karşılamalı. Çünkü tek bir sistemde hem ses hem de görüntü sunuluyor ve bu nedenle söz konusu tercihte yansıtma kalitesinin yanı sıra hoparlör gücüne de dikkatle bakılması önem taşıyor.


LED lambalı tercih edin

Geleneksel lambalı cihazlarda kullanım süresi uzadıkça görüntü kalitesi bu süreye bağlı olarak azalıyor. LED lambalı cihazlar ise ilk gününden son güne kadar aynı performansla çalışmaya devam ediyor. Ayrıca LED lambalı projeksiyon cihazları, lambalı cihazlara göre çok daha hızlı yapılan ayarlamalarla en iyi ortam performansını da sunuyor.

Mekan sınırı yok!

Hafif ve taşınabilir tasarımlarıyla mini projektörler, oturma odasından ofise kadar her ortamda keskin video çözünürlüğü sağlıyor, kullanıcılara ise oyun, slideshow, TV dizileri ve filmlerin keyfini çıkarması kalıyor.

Seyir deneyimine yenilikçi bir yaklaşım

Mini projeksiyon ile favori dizilerinizi, belgeselleri, romantik filmleri, spor karşılaşmalarını, hatta konsol oyunlarını duvara yansıtarak büyük görüntü alanı üzerinde seyretmeniz mümkün. Üstelik taşınabilir formu sayesinde deneyim tamamen mekan-bağımsız özellikte. Harika!


 

Exit mobile version