iOS Uyumlu 10 Dış Mekan Hoparlörü

Parti zamanı!

1- Bowers & Wilkins T7 Wireless

Parti zamanı! İngiliz ses teknolojileri markasının iOS uyumlu yeni wireless hoparlörü, kristal netliğinde sesi 18 saat süreyle aralıksız çalabiliyor. İkiz 50 mm bas üniteleri ile gelen T7’de küçük bir aygıt ile elde edebileceğiniz en yüksek ve en çarpıcı ses kalitesine merhaba diyorsunuz. Sürücüler, bol miktarda hava akışını mümkün kılan tasarımları sayesinde derinlemesine ve ‘ayrıntılı’ sesler sergiliyor.

2- Bose Freespace 51

Zeminden kulağınıza ulaşan mükemmel sese hazır mısınız? Dış mekanda- özellikle bahçenizde – favori müziğinizle rahatlama fikrine bayılıyorsunuz ama bunu yaparken aynı zamanda hem kaliteli, hem de dilediğiniz yere koyabilme esnekliği mi arıyorsunuz? İşte size bir başka muhteşem çözüm. BOSE FreeSpace 51, en iyi performansa sahip ve çok yönlü bir dış mekan hoparlörü. Havuza, güverteye veya bahçeye yerleştirebilirsiniz. Seçenekler sayısız. Bahçe yeşilliği ile uyumlu olan Freespace 51, bu nedenle zorlukla fark edilir. Ancak, sesi 360 derece ile verdiği için her yönden kaliteli bir sesin keyfine varırsınız.

 

Ayağınızın dibine yerleştirilen bir hoparlörün nasıl olup da bu kadar temiz ve doğal ses sağladığını merak edebilirsiniz. FreeSpace 51 hoparlörler, 360 derece ses yayımına imkan veren istisnai şekilde geniş kapsama alanı sağlıyor. Sağlam, hava geçirmez kasa ve aşağı doğru ses veren 11,4 cm.lik Tüm frekans hoparlörler, zorlu koşullara yıl boyunca ses verecek şekilde dayanıklı. Müziğinizi önemsiz görünen nüanslarının, dış mekanda ne kadar belirginlik kazandığını göreceğiniz 1. Sınıf bir ürün.

 

 

3- Libratone ZIPP Mini

Libratone ZIPP Mini, iPhone veya iPad’inizden tüm odayı dolduran benzersiz bir ses deneyimi için 360 derece ses performansı vaat ediyor. ZIPP Mini’nin sunduğu derin baslar, eksiksiz orta aralık ve canlı tizler sayesinde bahçenizdeyken bile ses kalitesinden ödün vermenize gerek kalmıyor. Son derece pratik ve kompakt bir boyutta olmasına rağmen, ZIPP Mini, 10 saat şarj dayanıklılığı ile geliyor ve 60 watt güçle tüm bahçede rahatlıkla duyabileceğiniz ses performansı sunuyor. Askısından tutarak taşıyabileceğiniz ürünü istediğiniz yerde (örneğin terasta) kendi SoundSpace’lerinizi oluşturmak için de kullanabilirsiniz.

4- B&O PLAY Beoplay A1

Toza ve su sıçramasına dayanıklı, şık tasarımlı B&O PLAY Beoplay A1 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, bahçede kablosuz olarak oldukça iddialı bir ses performansı elde etmenizi sağlıyor. Avucunuza sığacak kadar küçük, çantanıza veya cebinize rahatça yerleştirebileceğiniz bir tasarıma sahip. Yerleşik mikrofonu sayesinde telefon görüşmeleri için de çok pratiktir. Küçük bahçeler ve balkonlar için ideal. 24 saate varan çalma süresiyle inanılmaz olduğunu da belirtelim.

5- Beats Pill+

Beats Pill+ gittiğiniz her yere beraberinizde götürmeniz ve bahçeyi, doğası gereği, gücü kadar zengin ve net bir ses kalitesiyle doldurmak için tasarlanmış. Stereo aktif 2 yönlü geçiş sistemi, dinamik bir ses aralığında optimize bir ses alanı oluştururken tüm müzik türlerinin olabildiğince net duyulmasını sağlıyor Yüksek frekans ve alçak frekans hoparlörü ayrımında tüm dünyadaki profesyonel kayıt stüdyolarında bulunan akustik tekniğinin aynısı kullanılıyor. Sofistike tasarıma sahip Beats Pill+, sesi kadar görünümüyle de iddialı. 12 saatlik pil ömrüne sahip olan Pill+; iPhone, MacBook, PC veya başka bir Bluetooth özellikli aygıtla eşleştirilerek kullanılıyor. Bahçede en sevdiğiniz parçaları, videoları ve oyunları optimize edilmiş sesle çalıyorsunuz.

6- Ultimate Ears BOOM 3

Son derece kolay taşınabilen Ultimate Ears BOOM 3 wireless hoparlör, bahçeniz için hazır. Her notayı net bir şekilde duyabilmeniz için titizlikle dengelenmiş etkileyici 360° ses çıkışı ve derin baslarıyla öne çıkan bu ultra minik ama yetenekli modelde partiyi dilediğiniz yere taşıyabilmeniz de mümkün. Örneğin arka bahçeye. BOOM 3 suya, toza ve darbelere dayanıklı tasarıma sahip. Yani yaz mevsiminin olmazsa olmaz çarpmaları, havuza fırlamaları ve sıcağıyla başa çıkabilir. Hatta suda yüzebildiği bile söyleniyor. Yüksek performanslı parlak kumaşıyla şık bir görünüm sunduğunu da hatırlatalım. Son bir detay olarak 15 saat gibi etkileyici bir pil ömrüyle geliyor.

7- Bose SoundLink Micro

iOS uyumlu Bose SoundLink Micro Bluetooth hoparlör, boyutlarına göre benzersiz bir ses performansı sunuyor. Dayanıklı tasarımı ve sağlam kayışı sayesinde gittiğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz. Tamamen su geçirmez olan hoparlörü, havuza düşürseniz bile sudan çıkarıp müzik dinlemeye devam edebilirsiniz. Tamamen su geçirmez, IPX7 standartlarını karşılıyor. Net, dengeli sesler ve boyutuna göre benzersiz bir bas performansı sunan modelde yırtılmaya dayanıklı silikon kayış da fonksiyonelliği artırıyor. Bir yerlere asarak da kullanabiliyorsunuz.

8- JBL PartyBox 300

Ufak tefek değil, dev kolonuyla müziği olabildiğince yüksek seviyede yaşatan, üst düzey ses keyfi sunan bir model var karşınızda. 10.000 mAh pil kapasitesi sayesinde 18 saat aralıksız çalışabilen JBL PartyBox 300, 18 kanallı amplifikatörü, zaman ayarı, partiye renk katacak olan yeşil, pembe, mor ışıkları ile çıtayı üste çekiyor. Bluetooth ile kablosuz ses sunumu sağlamasının yanı sıra dilerseniz USB, Aux-In gibi portlarını da kullanabiliyorsunuz. Yüksek ses kalitesi arayanlar için ‘pek de mütevazı olmayan’ fiyata sahip bir alternatif. 3.499 TL’lik fiyat etiketiyle geliyor.

9- Soundcast VG3

Hoparlörü açıp kapatmak için kapasitif bir dokunmatik arabirime ve güç, pil ve ses düzeyini gösteren bir yakıt göstergesi LED dizisine sahip olan VG3, mükemmel kullanım kolaylığı sağlıyor. Dış mekan Bluetooth hoparlörü için benzeri görülmemiş bir özellik. VG3, 1,5 inç tam aralıklı sürücü ve zengin, tam erişimli sesler için uzun mesafeli, 3 inç woofer ile tasarlanmış. Ayrıca 15 saatlik çalma süresi ile müziği günden geceye salınıyor.

VG3, Soundcast’in birinci sınıf VGX teknolojisini kullanıyor ve 9 inç bir hoparlöre yerleştiriyor. D Sınıfı subwoofer’lar lüks bahçe sistemleri için yeterince sağlam ve hareket halindeyken kurulum için çevik bir ses sağlıyor. 8 bellek yuvası ile dahili Bluetooth 4.2 teknolojisi, Qualcomm TrueWireless Stereo (TWS) Devresi, Bluetooth hi-def AAC ve aptX kodeklerine destek öne çıkan diğer özellikleri.

10- Trust 21967 Ziva

Akıllı telefonlar ve tabletler için entegre aydınlatma ‘şovuna’ sahip ekonomik bir Bluetooth kablosuz hoparlör. Dinlediğiniz müziğin ritmine tepki gösteren ve ona göre hareket eden çok renkli LED ışık şovu, bu modelin en eğlenceli yanı. Ses kalitesi de hiç fena değil. 10 m Bluetooth mesafesi ve 6 saat şarj dayanıklılığı öne çıkan özellikleri.

Bu yazı, Macline dergisinin, Haziran sayısından alınmıştır.


 

Exit mobile version