Huawei Watch GT 3 SE İncelemesi

Hafif tasarım, çarpıcı pil dayanıklılığı ve yüksek performans ile Huawei Watch GT 3 SE ile karşınızdayız. İşte özellikleri ve bilmeniz gerekenler.

Akıllı saat rekabetinin öncü markalarından Huawei’nin en yeni modellerinden biri olan Huawei Watch GT 3 SE modelini test merkezimizde ağırladık. Huawei Watch GT 3 SE, daha kutusundan çıkarır çıkarmaz hafif ve dengeli tasarımı ile bizi karşıladı. Akıllı saatin yuvarlak gövdesi ve spor detayları diğer öne çıkanlar arasında yer aldı. 466 × 466 piksel çözünürlüğe sahip 1.43 inç büyük AMOLED ekranı, bileğinizdeki çağdaş estetik çizgileri tamamlayan ve konforlu bir uyum sağlayan 35.6 gramlık hafif gövdenin üzerine oturmuş durumda.

İzolasyon konusunda beklentileri karşılıyor; 5 ATM seviyesinde suya dayanıklı, buna ek olarak ekranındaki Corning Gorilla Glass kaplaması ile aşınmaya da dayanıklı. Sağlamlık hissi hoş, tasarım son derece ideal. Hafifliğin nedeni dayanıklı polimer fiber saat gövdesinin içi boşaltılmış tasarımı olarak açıklanıyor. Kayışı da oldukça rahat, genel itibarıyla kullanıcı dostu, gülümseten bir ilk intiba söz konusu.

Akıllı saatlerde beklenen özelliklerden biri de kadran konusunda sınırların esnek olması. Bu modelde kadran konusu harikulade. Zira otomatik kadranlar elde edebiliyoruz, Bunun için kıyafetinizin bir görüntüsünü yüklemeniz yeterli. Önyüklü kadranlar da gayet iyi bu arada.

Beş Sistemli GNSS (uydu konum belirleme sistemleri için kullanılan bir terim) hassas yörünge konumlandırma ile geliyor. 100’den fazla egzersiz modu, otomatik spor türü tanıma, gerçek zamanlı sesli hatırlatma, TruSport bilimsel spor sistemi: AI koşu koçu, akıllı koşu planı, teknik ayrıntıları saymakla bitmiyor. TruSeen 5.0+, egzersiz kalp atış hızı izleme, anormal kalp atış hızı alarmı, stres izleme, fizyolojik döngü, kan oksijeni izleme, sağlıklı yaşam yönetimi… Sağlık tarafında da yok, yok…

Android, iOS cihazlara, daha geniş bir cihaz ekosistemine bağlantıyı destekleyen model, ayrıca üçlü spor APP bağlantısını destekliyor. Mesaj hatırlatma, destek SMS, WhatsApp, Telegram, Facebook, Messenger, Viber, LINE, Instagram mesaj hızlı cevap özellikleri de dikkat çekiyor. WhatsApp desteği beğenimizi kazandı. Aktif yaşamı benimseyen kullanıcılar için akıllı saati çıkarma derdi son buluyor. İletişimi her an kollarınızda deneyimliyorsunuz böylelikle.

Pil konusuna yaklaşıyoruz… En sona sakladık, çünkü bu kadar yüksek performansı deneyimlemek günümüz akıllı saat ekosistemi açısından ilham vericiydi. 451 mAh’lık pil kapasitesine sahip olan Huawei Watch GT 3 SE, 14 gün pil dayanıklılığı sunuyor. Ancak bu sürenin baz senaryo için geçerli olduğunu unutmayalım, daha yoğun bir kullanım söz konusu olduğunda süre yaklaşık 7 gün. 20 saati bulan spor pil ömrü, gün boyu açık hava sporları koruması ve kablosuz şarj desteği diğer öne çıkanlar. Aygıt, Huawei akıllı telefonları tarafından da ters şarj edilebiliyor.

Mütevazı bir fiyat etiketi ile sizi karşılayan akıllı saat, eğer aktif bir yaşamın yanı sıra stil sahibi modellere ilgi duyuyorsanız bileğiniz için en doğru seçim.

Huawei Watch GT 3 SE Artıları

 

Exit mobile version