Huawei Mate Pad T8

Huawei’nin bütçe dostu tableti Mate Pad T8, inceleme konuğumuzdu. Çocuklar da dahil olmak üzere geniş bir kesimin kullanımı için ideal modellerden biri olan tablet, ilk bakışta oldukça zarif görünüyor. Çok ince ekran çerçevelerine sahip değil, ancak hafifliği ile öne çıkıyıor. 310 gramlık model, küçük ele sahip kullanıcılar için bile konforlu. Tek elde kolayca kontrol edilebiliyor. Tabletin arka yüzünde köşeye yakın konumda kamerası, merkezin bir miktar üstünde de Huawei logosu dikkat çekiyor. Bir yanında ses ve güç kontrolleri bulunan modelin alt tarafı ise hoparlör açıklıkları ve kulaklık girişine ev sahipliği yapıyor. Ergonomik kıvrımları uzun süre elde tutulsa bile rahatsızlık vermemesi üzerine tasarlanan tabletin arka kısmı kumlanmış metal kullanılarak pürüzsüz bir dokuya kavuşturuldu. Genel itibarıyla tasarımı ile sınıfı geçen Huawei Mate Pad T8, malzeme kalitesiyle de övgü toplamayı biliyor.

yüksek performans ve ulaşılabilir fiyatıyla tablet pazarını değiştirme iddiasındaki MatePad T8, 8 çekirdekli işlemcisinin yanı sıra tüm gün boyunca her işin üstesinden gelmenize imkan tanıyan 5100 mAh yüksek kapasiteli pili ile öne çıkıyor.

Farklı çalışma ve oyun senaryolarını destekleyen MatePad T8, 2.0 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli, düşük güç tüketimli bir işlemci barındırıyor. 5100 mAh pili ile birleştiğinde MatePad T8, 12 saat boyunca durmaksızın video gösterimi yapabiliyor veya 600 saat boyunca bekleme modunda kalabiliyor. Tabletin göz konforu modu, ekranın renk sıcaklığını otomatik olarak ayarlıyor. Kullanıcı ayrıca istediği renk sıcaklık ayarını kendi de yapabiliyor. Bu özellik uzun süreli kullanımda harikulade.

Huawei MatePad T8, EMUI10.0.1 versiyonu ile birçok akıllı özellik sunuyor. Özelleştirilen Android işletim sistemi çok daha hızlı yanıt verebilmesi için optimize edilmiş. Yeni karanlık mod özelliği, özellikle uzun süreler boyunca okumak isteyen kullanıcıların göz konforunu korumak için sisteme entegre durumda. Morandi renk paletinin arayüzde kullanımı ile EMUI10 eskisine göre daha çekici bir görünüme kavuşmuş. Açıkçası keyifli ve hızlı bir deneyim sunuluyor.

Huawei MatePad T8, çocukların kendini geliştirmesi, öğrenmesi ve eğlenmesi için özel bir alan sunan çocuk modu da barındırıyor. Ebeveyn kontrolleri ile aileler çocuklarının erişebilecekleri içerikleri, uygulamaları, bunlara ne zaman ve ne kadar süre boyunca erişebileceklerini kontrol edebiliyorlar.

Çocuk modu, mavi ışık filtresi, sağlıklı duruş pozisyonu hatırlatması, bozuk yol alarmı ve eBook modundan oluşan dört adet göz koruma modu barındırıyor. Zira çocuklara yönelik dört farklı göz koruma modu ile eğitimde sağlıklı bir seçenek olarak ön plana çıkıyor.

Artılar


 

Exit mobile version