HUAWEI FreeBuds 4 

Huawei’nin yeni açık tasarıma sahip aktif gürültü engelleme özellikli kulaklığı HUAWEI FreeBuds 4, inceleme konuğumuz oldu. Her insanın kulak yapısı ve kulaklık takma şekli farklı. Bu nedenle aynı kulaklıkları farklı kullanıcılar farklı şekilde kullanabilirler. Peki, her kullanıcının mümkün olan en iyi sesi duyması nasıl sağlanabilir? Bu soru, akustik mühendislerini uzun süredir düşündürüyor. Eksiksiz bir kişiselleştirilmiş işitme teknolojileri setine sahip.  uyarlanabilir kulak eşleştirme, profesyonel ses efektleri aracılığıyla Huawei sesi her kullanıcı için özelleştiriyor. 

Kulak içi kulaklıklarla karşılaştırıldığında, açık tasarıma sahip kulaklıklar farklı takma stillerine daha duyarlıdır. Ayrıca akustik ortam değişmeye daha yatkındır. Bu nedenle farklı kişiler için ses kalitesi farklılıkları yaratabilirler. 

 


Göz atmak isteyebilirsiniz; HUAWEI WATCH 3 Pro Türkiye’de


 

HUAWEI FreeBuds 4, kullanıcıların tutarlı ve hassas ses kalitesi elde etmeleri için uyarlanır kulak eşleştirme teknolojisi ile geliyor. Her şeyden önce, kulaklıklar ses dalgası algılama teknolojisini kullanarak mevcut kullanıcının kulak kanalı şeklini ve takma sıkılığını belirliyor. Kulaklıklar daha sonra kullanıcının kulağına otomatik uyması için özel ses efektleri yaratıyor. Bu, kulak boyutundan ve kullanım koşullarından kaynaklanan ses kaybını etkili bir şekilde telafi ederken uyarlanır kulak eşleştirme, FreeBuds 4 kullanıcılarına mümkün olan en iyi deneyimi vadediyor. 

 

FreeBuds 4 Ekolayzer Modu

FreeBuds 4, üç ekolayzer modunu destekliyor: dengeli(varsayılan), bas güçlendirme ve tiz güçlendirme. Kullanıcılar, duruma uygun olarak kendilerine uygun bir mod seçebiliyorlar. Bas güçlendirme modu, kullanıcılara şarkı dinlerken etkileyici ses efektleri sağlıyor. Tiz güçlendirme modu, kulaklığın daha yüksek frekanslara duyarlılığını artırıyor. Böylece kulaklığın sesini daha şeffaf hale getiriyor ve zengin tiz ayrıntıları kayıpsız dinletiyor. Üç farklı mod, tüketicilere daha özel seçenekler de sağlıyor.

Ses kalitesi, kulaklıkların temel gereksinimi ve tüketiciler için kulaklık seçiminde önemli bir faktör. Müzik dinlemek için kulaklığı kullanırken, kulaklığın ürettiği ses detayları çok önemli. FreeBuds 4, daha iyi bir dinleme deneyimi sağlamak için klasik dinamik sürücü yapısını benimsiyor. Ayrıca, 40 kHz’e kadar frekans aralığını destekleyen, orta ve tiz sesleri iyileştiren Sıvı Kristal Polimer (LCP) kompozit diyaframa sahip. 

Ayrıca FreeBuds 4, genliği daha büyük. Bası daha güçlü kılan 14,3 mm’lik süper geniş diyaframa sahip. Yeni bas güçlendirici, bas tüpü ve anakart ile bağımsız bir sızdırmaz ses boşluğu oluşturuyor. Böylece bas tüpünün hacmini yüzde 15 artırıyor. Bu ayrıca havadan ve diyaframdan yoğunlaşmış bir rezonans etkisi sağlıyor. Kullanıcılar HUAWEI FreeBuds 4 ile müzik dinlerken daha güçlü bas ve daha etkileyici sesin keyfini çıkarabiliyorlar. Huawei, üst düzey donanım kalitesine sahip. Bunun yanı sıra yazılım özellikleriyle tüketicilere daha iyi bir ses kalitesi deneyimi yaşatıyor.

 

Artılar:

Fiyat 

Performans 

Ses kalitesi 

Şarj dayanıklılığı 

 

Exit mobile version