Genshin Impact Güncellemesiyle Dehya ve Mika Müjdesi

Genshin Impact 3.5 güncellemesi Dehya ve Mika karakterlerini oynanabilir hale getiriyor. İşte detaylar...

Son derece popüler rol yapma oyunu Genshin Impact oyununun geliştiricisi HoYoverse, yakın zamanda gelecek olan 3.5 güncellemesiyle eklenecek bir sonraki oynanabilir karakter çiftini duyurdu. Şirkete göre serinin hayranları Dehya ve Mika’nın yerine geçebilecek.

HoYoverse bugün erken saatlerde Twitter’da Dehya’nın 3.5 Güncellemesinde oynanabilir bir karakter olarak görüneceğini ve süreçteki birkaç önemli ayrıntıyla birlikte bazı çizimleri yayınlayacağını açıkladı.

Dehya elbette bir Pyro-kullanıcısıdır ve tweet’te oldukça kısa bir şekilde “Alev-Yele, Serbest Çöl Paralı Askeri, Pyro, Mantichora” olarak tanımlanmıştır.

Mika Genshin Impact Oyununa Oynanabilir Karakter Olarak İlk Kez Gelecek

HoYoverse bu merakla beklenen güncellemeyi yayınladığında Dehya’ya benzer şekilde Mika da Genshin Impact’te oynanabilir bir karakter olarak ilk kez gelecek.

Mika, şirket tarafından aynı sosyal medya platformunda “Clear Frost’un Koordinatları, Favonius Şövalyeleri, Cryo, Palumbus’un Ön Cephe Arazi Araştırmacısı” olarak tanımlandı. Pyro-kullanıcısı Dehya’nın tam tersine, karakter elbette bir Cryo kullanıcısı olarak bilinir.

Spekülatörler, her karakter için verilen tüm ayrıntılara, özellikle de HoYoverse tarafından yayınlanan çizimlere dalarak, topluluk duyuruyu doğal olarak kabul etti.

Twitter‘daki birkaç farklı kullanıcı, haberlere yanıt olarak oldukça eğlenceli memler yayınlıyor.

Oyuncuların Dehya veya Mika olarak oyuna gerçekten dahil olmaları için bir süre beklemeleri gerekecek. HoYoverse daha önce 1 Mart 2023’te piyasaya sürülmeyi planlamış olan Genshin Impact için 3.5 Güncellemesinin yayınlanmasına kadar epey zaman var.

Öte yandan, bir beta sürümünün bu hafta, yani 18 Ocak’ta yayınlanabileceği konusunda turlar atıyor. Diğer bir deyişle, oyuncular gözlerini açık tutmalı çünkü bir noktada daha fazla ayrıntı düşebilir.

Mika ise bir Cryo karakteri ve 2021 yılına dayanan Eula’nın çıkışından sonra ilk kez Mondstadt bölgesinden bir karakter alıyoruz.

Mika için de nadir ve tercih edilen bir silah, ancak bir sırık kullanıcısı olduğu tahmin ediliyor. Bunların henüz resmi olmadığı düşünüldüğünde, güncellemenin yayınlanmasına neredeyse altı hafta kaldığı için bu durum değişebilir.

Mika, şu anki lideri Jean olan Favonius Şövalyeleri Keşif Bölüğünün bir parçasıdır. Yırtıcı savaşçı olan çoğu karakterin aksine Mika’nın ekibi için “çadır kurmak, yemek pişirmek için ateş yakmak, ekipman tamir etmek” gibi görevleri yerine getirmesi biliniyor.

Her iki karakter de oldukça heyecan verici görünse de, pek çok hayran özellikle Dehya’yı bekliyordu, çünkü oyuna ilk bakışı oldukça zarifti ve piyasaya sürülmesiyle ilgili heyecanı önemli ölçüde artırdı.

Geliştiriciler bir sonraki güncelleme hakkında fikir vermek için bir canlı yayın düzenlediğinde, bir ay sonra yeni karakterler hakkında daha fazla şey öğreneceğiz.

Exit mobile version