Akıllı Cihazlar Eğitimin Hizmetinde! 

Eğitimde teknolojinin yerinde ve doğru kullanımı esas alan ihtiyaçlara uygun öneriler… 

Epson EH-TW750 

Yeni bir eğitim, öğretim yılı küresel pandemideki belirsizliklerle birlikte başlıyor! Acaba ilerleyen süreçte kısıtlamalar yeniden başlayacak mı? Okullar fiziken açık kalacak mı? Yarı yüz yüze/yarı online ‘hibrit’ bir model mi benimsenecek? Tüm bu soru ve sorunların merkezinde eğitimde teknolojinin yerinde, doğru kullanımı, ihtiyaca uygun doğru satın alma kararları vermek önemini arttırıyor.  

Öğrenci ve eğitmenler için geliştirilmiş projeksiyon, tablet, monitör, yazıcı, laptop, telefon, akıllı tahta gibi akıllı cihazlar, eğitim materyalleri kendilerini yeniliyor. Daha gelişmiş özellikler daha uygun fiyatlara sunulmaya başladı. Bu ürünler birbirlerinden farklılaşan özellikleri ile eğitimde çok çeşitli avantajlar sağlıyor.  

 

Epson EH-TW750 

300 inç büyüklüğünde etkileyici bir ekran görüntüsü üretebilen Epson EH-TW750’nin Full HD 1080p kalitesiyle, en sevdiğiniz film ve oyunların etkisinde kalırsınız. Ekrandaki görüntüye yaşam katan 3LCD teknolojisi ile ekran görüntüsü rakip ürünlere göre üç kat daha parlaktır. 16.000:1 kontrast oranı, aynı zamanda, belirgin gölgeler ve derin siyahlar üretir. 3.400 lümene kadar eşit derecede yüksek beyaz ve renkli ışık çıkışı oyunları en ince ayrıntısına kadar gün ışığında bile görmenizi sağlar. Böylece, en sevdiğiniz oyunları oynamak için uzun vadeli, sorunsuz ve uygun fiyatlı bir çözüm için idealdir. Bu modelin uzun ömürlü lamba ışık kaynağı ile 18 yıla kadar her gün bir film izleyebilir veya oyun oynayabilirsiniz… 

Epson EcoTank M1180 Yazıcı 

Epson’un tek renkli yazıcısı M1180, yoğun baskı ihtiyacı olan ev ve ofis kullanıcıları için ideal bir çözüm. EcoTank sayesinde, tek renkli lazer yazıcılara kıyasla üç yılda yüzde 50’ye varan oranda tasarruf imkanı sağlar. M1180, ürünle birlikte verilen mürekkep şişelerini kullanarak tekrar tekrar doldurabileceğiniz büyük bir mürekkep deposuna sahiptir. Ayrıca, kullanmaya başladığınız andan itibaren size 11.000 sayfa yazdırma garantisinin huzurunu yaşatır. Üstelik bu cimri yazıcı sayesinde uyku modundan ilk sayfa çıkışına (FPOT) altı saniyelik hızlı geçiş süresi ve 20 sf./dak. baskı hızı ile işleriniz için fazla beklemeyeceğiniz anlamına gelir. 

Dahili bağlantı özellikleri, Wi-Fi bağlantısı ve Epson’un ücretsiz mobil baskı uygulamaları ile buluta tarayıp ofiste dilediğiniz yerde baskı alabilirsiniz. Ayrıca, bu modeldeki Ethernet sayesinde hızlı ve yüksek kaliteli bağlantı yapabilirsiniz. EcoTank M1180 lazer yazıcılara kıyasla güç tüketiminde yüde 95’e kadar tasarrufla hem çevreye hem de bütçenize katkı sağlar.  

Canon PIXMA G3420 

Canon, yeniden doldurulabilir mürekkep tanklı yazıcılardan oluşan PIXMA G serisi ile yüksek kaliteli performans, düşük maliyetli baskı ve üstün kullanım kolaylığı sağlıyor. Serinin öne çıkan modellerinden Canon PIXMA G3420; Wi-Fi, bulut bağlantısı ve çeşitli medya işleme özelliklerine sahip. Böylece, yüksek verimlilikli, çok işlevli bir MegaTank yazıcı. AirPrint (iOS) ve Mopria (Android) ile doğrudan akıllı cihazlardan baskı alabileceğiniz doldurulabilir mürekkep tankına sahip. Bu güvenilir yazıcı, hızlı bir şekilde son derece net belgeler ve canlı fotoğraflar oluşturabilir. Şık tasarıma sahip Canon PIXMA G342, evde veya ofiste net belgeler ve canlı fotoğraflar için ideal seçim.  

Canon i-SENSYS MF237w 

Küçük ofisler veya çalışma grupları için tutarlı kalite ve verimlilik sunan İ-SENSYS lazer serisinden MF237W, özellikleri ile göz dolduruyor. Ağ bağlantılı siyah beyaz lazer yazıcı modeli Canon i-SENSYS MF237w; masaüstü bilgisayarlardan, akıllı telefonlardan ve tabletlerden yazdırma, fotokopi, tarama ve faks özellikleri ile küçük ofislerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.  

Otomatik kapanma, düşük güç tüketim modları ve kullanımı takip etmeyi kolaylaştıran ECO raporları sayesinde verimlilik sağlıyor. Ayrıca, model, kompakt tasarımı ve dokunmatik ekranıyla da dikkat çekiyor. Küçük bir işletmeniz varsa veya ev – ofis tarzında çalışıyorsanız hızlı, güvenilir siyah beyaz yazdırma kalitesi, pratik kullanım, yazdırma, fotokopi, tarama ve faks özelliklerini çok seveceksiniz. 

‘’Sessiz Tıklama’’ teknolojisine sahip Logitech MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Seti 

Sessiz Tıklama teknolojisine sahip Yeni MK295 Sessiz Kablosuz Klavye & Mouse Seti, %90’dan fazla gürültü azaltma özelliğine sahip. Bu sayede özellikle öğrencilerin tıklama sesi olmaksızın daha sessiz çalışmasına olanak sağlıyor. Böylece, rahat ve kompakt mouse’un yumuşak kaydırma tekerleği ise bu sessiz deneyimi tamamlıyor. Sıvıya karşı dayanıklı tuşları ve tasarımıyla, uzun süre kullanım vadeden MK295, 36 aya kadar pil ömrü sağlıyor. Ayrıca, sağlam ayaklara sahip klavye kişisel ihtiyaçlara göre eğim alabiliyor. Böylelikle, Logitech’in küçük, tak ve unut kablosuz alıcısı ile 10 metreye kadar güçlü, kablosuz bağlantı sağlıyor. 

MK295 için tavsiye edilen satış fiyatı: 269 TL 

Logitech MX Master 3 ile kusursuz çalışma deneyimi 

Logitech MX Master 3 Kablosuz Mouse, uzun süreli çalışma durumunda kullanıcıların elini ve bileğini destekliyor.  Options aracılığıyla sunulan kişiselleştirme seçeneklerine ek olarak, mouse’la birlikte geliyor. Mouse, cam dahil tüm yüzeylerde çalışabilen ve 4.000 DPI yüksek hassasiyetli Logitech MX imzalı Darkfield sensöre  sahip. Üstelik, tam şarjla 70 güne kadar dayanabilen, üç dakikalık hızlı şarjla tam gün kullanım süresi sağlıyor.

MX Master 3 için tavsiye edilen satış fiyatı: 989 TL 

ASUS ZenBeam Latte L1 Taşınabilir LED Projektör   

Sıra dışı tasarıma sahip ASUS ZenBeam Latte, ASUS projektörlerin yeni bir türü. 720p HD projeksiyon ile Harman Kardon ses performansını küçük, hafif, kolay, aynı zamanda taşınabilir bir tasarımda birleştiriyor. Büyük bir kahve bardağını andıran ASUS ZenBeam Latte L1, iOS ve Android cihazlara kablosuz olarak bağlanıyor. Böylece, pratik şekilde kablosuz projeksiyon imkanı sağlıyor. Aynı zamanda, HDMI ve USB Type-A portları üzerinden de kullanılabiliyor. 1 metre mesafeden 40 inç, 3.2 metreden 120 inç maksimum görüntü yansıtabiliyor. Ayrıca model, tek dokunuşla 10W ses gücüne sahip güçlü bir Bluetooth hoparlör görevi de görüyor. Uzun şarj dayanıklılığına sahip olan ZenBeam Latte kolay taşınabilen çok yönlü yapısıyla dikkat çekiyor. 

ASUS BE24EQK Web Kameralı Monitör 

Video konferans ve evden eğitim için entegre Full HD webcam, çoklu mikrofon sistemi ve stereo hoparlörlere sahip. ASUS BE24EQK, geniş görüş açısı sunan 23.8 inç Full HD çerçevesiz ekranı ile öğrenciler için ideal. Ayrıca, Düşük Mavi Işık & Flicker Free Teknolojisi ve TÜV Rheinland sertifikası ile ASUS’a özel gelişmiş Eye Care özellikleri sağlıyor. ASUS BE24EQK; DisplayPort, HDMI, D-sub, ses ve kulaklık girişleri bulunan model geniş bağlantı seçenekleri ile dikkat çekiyor. Böylece, eğitim dostu model, VESA monte özelliğiyle büyük-küçük tüm çalışma alanları için son derece verimli.  

TP-Link Tapo C200 Akıllı Kamera 

Hem yatay hem dikey hareket edebilen (pan ve tilt) Tapo C200, yüksek kalitede (1080p çözünürlükte) videolar çekiyor. Gece de çekim yapabilen kamera, 850 nm (nanometre) kızılötesi gece görüşüne sahip. Böylece, düşük ışık koşullarında 9 metreye (30 feet) kadar çekim yapabiliyor. Kameranın yatayda 360 derece, dikeyde ise 140 derece dönebilmesi sayesinde daha net görüntü iletmesi mümkün. Ayrıca çift yönlü ses iletme özelliği ile örneğin ödev zamanı başka şeyle uğraşan çocuğu ses ile uyarmak mümkün olabiliyor. Tapo C200’de Gizlilik Modu yer alıyor. Evin ya da odanın mahremiyeti/gizliliği sağlanmak istendiğinde bu mod çalıştırılarak kamera merceği fiziksel olarak kapatılabiliyor.  

Fiyat: 45 USD (KDV dahil) 

TP-Link Deco M4 Mesh WiFi Sistemi 

TP-Link’in Mesh WiFi ailesinin uygun fiyatlı üyesi olan Deco M4 ile kesintisiz ve güçlü bir WiFi ağı oluşturuluyor. Aynı ağ adı ve şifre ile evin içinde kesintisiz dolaşma olanağı sağlıyor. Ayrıca, WiFi ölü bölge sorununu ortadan kaldıran Deco M4, gelişmiş teknik özellikleri ile WiFi ağının performansını da yükseltiyor. Android ve iOS destekli Deco uygulaması sayesinde hem kolayca kurulum yapılıyor hem de Ebeveyn Denetimi dahil birçok özellik bu uygulama üzerinden akıllı telefonlarla yapılabiliyor. 

Deco M4 2’li paket fiyatı: 122 USD (KDV dahil) 

TCL TAB 10S  

Yeni TCL TAB 10S tablet, sınıfının en iyi görüntüleme deneyiminin yanı sıra verimliliği artırmak için büyük güç sağlıyor. Günümüzde derslerine uzaktan katılan öğrenciler ve aileleri için tasarlandı. 10.1 inç ekrana, sekiz çekirdekli işlemciye ve 8000mAh bataryaya sahip. Böylelikle tablet, 8 saat boyunca videoların oynatılabilmesini ve bekleme modunda 2 hafta durabilmesini sağlıyor. 

TCL TAB 10S, internetteki içeriklere WiFi ile bağlanabilmesini ve herhangi bir sorun yaşamadan online derslere veya görüntülü aramalara katılabilmesini sağlıyor. Cihazdaki çift mikrofon ve çift hoparlör sistemine ek olarak ön kamerası sayesinde grup iletişimi etkili bir şekilde gerçekleşebiliyor. Ebeveynler de çocuklarının cihazla geçirdiği zamanı yönetmelerine yardımcı olacak önemli özelliklerden faydalanabiliyor. Öğrencilerin ders ve dinlenme zamanını yönetme seçeneğinin yanı sıra cihazdaki diğer uygulamaları kontrol etme imkanı sağlıyor. Bu özellikler, ebeveynler için uzaktan denetleme fırsatı sağlıyor.

TCL TAB 10S’in ekranı, iyileştirilmiş göz güvenliği için gün ışığında ve düşük ışıklı ortamlarda entegre parlaklık ve ayrıca, ton kontrolü üzerinden akıllı göz koruması sunuyor. Mavi ışık ve titreme yaratmayan ekran, kullanıcıyla arasındaki mesafe 25 santimetrenin altına indiğinde uyarıda bulunuyor. 

MSI KATANA GF66 11UC-236XTR 

En yeni 11.nesil Intel® Core™ i5-11400H CPU ve NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 ekran kartına sahip. MSI Katana GF66, çelik kılıçların dövüldüğü gibi özenli ve güçlü bir işçiliğe sahip kasa ile kullanıcılarla buluşuyor. Yeni MSI Katana GF66, Yapay Zeka destekli Dynamic Boost 2.0, Ray tracing teknolojisine sahip. 144hz ince çerçeveli gaming ekran, CPU ve GPU için bağımsız 6 adet heatpipe ile uyum içinde çalışan soğutma çözümü var. Böylece, oyunlarda yüksek performansı yakalamanızı sağlıyor. 

MSI PULSE GL66 11UCK-219TR 

Titanyum grisi metal kasa ve kasa çizgileri ile, futuristik tasarımı sevenler için oldukça uygun bir seçim. Pulse GL66, en yeni 11.nesil Intel® Core™ i7-11800H işlemcisi ve NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 ekran kartından güç alıyor. Ayrıca, 512GB NVMe PCIe Gen3x4 SSD ile geniş bir depolama alanı sağlıyor. 

Yenilikçi tasarım algısının yanında MSI Pulse GL66 yepyeni Wi-Fi 6 teknolojisine sahip. Özel MSI Center yazılımı, Nahimic oyun içi 3D surround ses yazılımı gibi yenilikçi özelliklerle kullanım deneyimini yükseltiyor.  

Exit mobile version