Bose QuietComfort Earbuds 

Son yıllarda oldukça popüler ürünler arasında olan kablosuz kulaklık piyasasının yeni iddialı ürünlerinden birisi Bose Quiet Comfort Earbuds’ın incelemesi ile karşınızdayız. Birçok teknolojik ürün üreten markanın girmiş olduğu kablosuz kulaklık piyasasında ses konusunda kullanıcıya sıkıntı yaratmadan, iyi performans gösteren kulaklık sayısı oldukça az. Bu noktada öne çıkan alternatiflerden birini sunuyor Bose QuietComfort Earbuds.

Yüksek ses kalitesiyle adını duyduğumuz Bose markasının yeni kablosuz kulaklık ürünü QuietComfort Earbuds’ı satışa çıkardı. Gürültüyü iyi derecede önleme ve sporda kullanım için uygunluğu ile ön plana çıkıyor. İncelemesini yapmış olduğumuz Bose QuietComfort Earbuds, spor kullanım alanında ve gürültüyü önleme açısından en iyi kablosuz kulaklıklardan birisi.

Gürültü Engelleyici 

QuietComfort Earbuds görünüm olarak Sports Earbuds modeline oldukça benzerlik gösteriyor. Fakat boyut olarak biraz daha büyük duruyor. Silikon kulak uçları ile rahatsız etmeyen ve düşmesini önleyen kanatlı yapıya sahip. Böylece spor yapan kişiler için oldukça kullanışlı ürünlerden birisi. Ayrıca ürünün kutusundan üç farklı boyutta silikon uç çıkıyor. Gürültü önleme özelliğini tam olarak kullanabilmeniz için kulağınıza en uygun olan silikon ucu kullanmanızı tavsiye ederiz.

Kulaklığın dış yapısında ise kontrol amaçlı dokunmatik sistem var. Sağ kulaklıkta bulunan dokunmatik sistem ile sesi yükseltip, alçaltabilirsiniz. Sağ kulaklığa art arda çift dokunmanız durumunda ise çalan sesi yönetebilir, telefona gelen çağrıları cevaplayabilirsiniz. Ayrıca basılı tutarak telefonunuzun asistanını açabilirsiniz. Sol kulaklıkta bulunan dokunmatik sistem ise gürültü engelleme özelliğini üç kademeli olarak değiştirebilmenizi sağlıyor.

IPX4 sertifikasına sahip olan kulaklığı, hafif yağmur ve ufak su sıçramalarına karşı korumalı tasarlandı. Fakat direkt olarak bol sıvı ile temas ettirmemelisiniz. Denizde ya da havuzda kullanım için kesinlikle uygun değil.

Bose QuietComfort Earbuds Bluetooth 5.1 kablosuz bağlantıyı destekliyor. Şarj kutusunun içinde bulunan tuşa basılı tutarak cihaz ile bağlantısını gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca telefonunuza Bose Music uygulamasını da kurarak kulaklıklarınızı kontrol edebilirsiniz. 
 

Hızlı Şarj

Bose QuietComfort Earbuds modelini Sports Earbuds modeli arasındaki en büyük fark pil ömrünün daha uzun olmasıdır. QuietComfort Earbuds’ın şarj kutusu 12 saatlik şarj imkanını vermekte. Qi sertifikasına sahip bu ürün ile Qi pediniz varsa eğer kablosuz bir şekilde şarj edebilirsiniz. Böylece kulaklıkları yaklaşık 15 dakika şarj ile 2 saatlik kullanımlık pil ömrü elde edebilirsiniz.  

 

Artılar 

 Eksiler 

Exit mobile version