Balkonda Terasta Müzik Keyfi

Balkonda kurulan masalar, sandalyeler derken de yaşam tüm dinamizmiyle dış mekanlara taşıyor. Güneşin pozitif enerjisi yüzünü iyiden iyiye göstermeye başladı. Havalar da hızla ısınıyor. Newtech ekibi olarak balkon ve teras keyfini müzikle artırmanız için ihtiyacınız olan en şık, en yetenekli hoparlörleri belirledik. İşte o modeller…

Ultimate Ears Wonderboom

Son derece kolay taşınabilen Ultimate Ears Wonderboom wireless hoparlör, balkonunuz için hazır. Her notayı net bir şekilde duyabilmeniz için titizlikle dengelenmiş etkileyici 360° ses çıkışı ve derin baslarıyla öne çıkan bu ultra minik ama yetenekli modelde partiyi dilediğiniz yere taşıyabilmeniz de mümkün. Son bir detay olarak etkileyici bir pil ömrüyle geliyor.

JBL Clip 3

JBL’in bu klipsli ilginç hoparlörü tam bir mobilite canavarı. Dilediğiniz saatte balkona ya da terasa çıkarıp masanızın üzerinde veya asılabilecek herhangi bir yerde sabitleyip müzik keyfi yaşayabiliyorsunuz. 40mm sürücülerle gelen üründe 3 saat pil ömrü sunuluyor. MicroUSB üzerinden şarj etmeniz gerekiyor. Tek kanallı model, akıllı telefon ve tabletlerle kolayca eşleşip fonksiyon sunuyor. Fiyatıyla da yüzleri güldürdüğünü belirtelim.

Sony Srs-Xb01G

Ses uzmanı Sony’nin bu sofistike modelinde mobilite ve performans ön planda. Daha çok küçük alanlar için düşünülebilen modelde boyuna göre şaşırtıcı baslar ve ses kalitesi dikkat çekiyor. Tarzınıza uygun, şık ve yuvarlak tasarımlı model, Sony’nin piyasadaki en düşük fiyatlı ses ürünlerinden. Siyah, beyaz gibi daha standart renklere ek olarak neon yeşili gibi daha canlı seçeneklerle de geliyor.

Bowers & Wilkins T7 Wireless

İngiliz ses teknolojileri markasının kablosuz hoparlörü Bowers & Wilkins T7 Wireless, kristal netliğinde sesi 18 saat süreyle aralıksız çalabiliyor. İkiz 50 mm bas üniteleri ile gelen T7’de küçük bir aygıt ile elde edebileceğiniz en yüksek ve en çarpıcı ses kalitesine merhaba diyorsunuz. Sürücüler, bol miktarda hava akışını mümkün kılan tasarımı sayesinde derinlemesine ve ‘ayrıntılı’ sesler sergiliyor.

Soundcast VG3

Terastan kulağınıza ulaşan mükemmel sese hazır mısınız? Dış mekanda favori müziğinizle rahatlama fikrine bayılıyorsunuz ama bunu yaparken aynı zamanda hem kaliteli, hem de dilediğiniz yere koyabilme esnekliği mi arıyorsunuz? İşte size bir başka muhteşem çözüm.

Hoparlörü açıp kapatmak için kapasitif bir dokunmatik arabirime ve güç, pil ve ses düzeyini gösteren bir yakıt göstergesi LED dizisine sahip olan VG3, mükemmel kullanım kolaylığı sağlıyor. Dış mekan Bluetooth hoparlörleri için benzeri görülmemiş bir özellik. VG3, 1,5 inç tam aralıklı sürücü ve zengin, tam erişimli sesler için uzun mesafeli, 3 inç woofer ile tasarlanmış. Ayrıca 15 saatlik çalma süresi ile müziği günden geceye salınıyor. 

Bose SoundLink Micro

Bose SoundLink Micro Bluetooth hoparlör, boyutlarına göre benzersiz bir ses performansı sunuyor. Dayanıklı tasarımı ve sağlam kayışı sayesinde gittiğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz. Net, dengeli sesler ve boyutuna göre benzersiz bir bas performansı sunan modelde yırtılmaya dayanıklı silikon kayış da fonksiyonelliği artırıyor. Bir yerlere asarak da kullanabiliyorsunuz.

B&O PLAY Beoplay A1

Şık tasarımlı B&O PLAY Beoplay A1 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör, balkonda kablosuz olarak oldukça iddialı bir ses performansı elde etmenizi sağlıyor. Avucunuza sığacak kadar küçük, çantanıza veya cebinize rahatça yerleştirebileceğiniz bir tasarıma sahip. Yerleşik mikrofonu sayesinde telefon görüşmeleri için de çok pratik. Küçük balkonlar için ideal. 24 saate varan çalma süresiyle inanılmaz olduğunu da belirtelim.

Beats Pill+

Beats Pill+, stereo aktif 2 yönlü geçiş sistemi, dinamik bir ses aralığında optimize bir ses alanı oluştururken tüm müzik türlerinin olabildiğince net duyulmasını sağlıyor. Bu modelde yüksek frekans ve alçak frekans hoparlörü ayrımında tüm dünyadaki profesyonel kayıt stüdyolarında bulunan akustik tekniğinin aynısı kullanılıyor.

Sofistike tasarıma sahip Beats Pill+, sesi kadar görünümüyle de iddialı. 12 saatlik pil ömrüne sahip olan Pill+; Android cihazlar, iPhone, MacBook, PC veya başka bir Bluetooth özellikli aygıtla eşleştirilerek kullanılıyor.


 

Exit mobile version