Apple Cihazlarınız İçin Aksesuar Önerileri

Magic Mouse 2

Mac kullanıcıları buraya! Magic Mouse 2, tümüyle şarj edilebilir olduğu için artık geleneksel pilleri kullanmak zorunda değilsiniz. Üstelik çok hafif. Yerleşik pili ve pürüzsüz alt yüzeyi sayesinde daha az sayıda hareketli parçaya ve optimize edilmiş bir yüzey tasarımına sahip olması da beğendiğimiz bir başka yönü. Tüm bu özellikleriyle Magic Mouse 2, hareketlerinizi daha kolay takip ediyor ve yüzey üzerinde hareket ederken çok daha az direnç gösteriyor. Akıyor adeta. Multi-Touch yüzeyi, oldukça basit kaydırma hareketleriyle web sayfaları veya belgeler arasında gezinebilmenizi sağlıyor. Magic Mouse 2, kutusundan çıkardığınız anda kullanıma hazır; Mac’iniz ile otomatik olarak eşleşiyor.

729 TL

 

Smart Keyboard Folio

11 inç iPad Pro için Smart Keyboard Folio’yu ister tam boy bir klavye isterseniz aygıtınızın hem önünü hem de arkasını koruyan, aynı zamanda rahat izleme açıları sunan zarif bir kılıf olarak kullanabilirsiniz. Üstelik şarj etmek veya eşleştirmek zorunda kalmadan Smart Keyboard Folio’yu takıp hemen yazmaya başlamanız da mümkün. Pratik ve aynı zamanda şık.

1299 TL

13 inç MacBook için Deri Zarf Kılıf

Apple tasarımı bu zarf kılıf, yüksek kaliteli deriden üretildi. Nefis bir renk değil mi? Üstelik lacivert gibi daha klasik seçenekler de var. Yumuşak mikrofiber astarı, MacBook Air ve MacBook Pro’nuzu götürdüğünüz her yerde korumaya hazır. Çizilmesin, kenarları bir yerlere çarpttığında aşınmasın diyorsanız ideal bir koruma argümanı.

Aşağıdaki Mac’lerle uyumludur:

 

1399 TL

Apple Pencil (2. nesil)

Mükemmel piksel hassasiyeti ve sektördeki en düşük gecikme süresiyle yeni Apple Pencil çizim, eskiz, renklendirme, not alma veya mail işaretleme gibi işleriniz için muhteşem bir seçenek. Ve aynı zamanda çok kolay ve doğal bir şekilde kullanılabilen bir kalem. Yeni Apple Pencil, kullanıcı dostu dokunmatik yüzeye sahip ve çift dokunma hareketini de destekliyor. Böylece şimdi Apple Pencil’ınızı elinizden bırakmadan araçlar arasında geçiş yapabiliyorsunuz. 11 inç iPad Pro ve 12.9 inç iPad Pro (3. nesil) için özel olarak tasarlanan yeni Apple Pencil, otomatik şarj ve eşleşme için düz kenarıyla manyetik olarak iPad Pro’nuza yapışıyor.

929 TL

 

Belkin BOOST↑UP Kablosuz Şarj Dock’u

Zerafet ve fonksiyonalite bir arada! Baş ucu sehpanız için ideal Belkin BOOST↑UP Kablosuz Şarj Dock’u, siz uyurken Apple aygıtlarınıza güç vermek için 3’ü 1 arada şarj olanağı sunar. En çok ihtiyaç duyduğunuz şeyler… 7.5 watt Qi sertifikalı kablosuz şarj platformu iPhone XS’inize en yüksek hızda kablosuz şarj sağlarken, yerleşik Manyetik Şarj Modülü de Apple Watch’unuza güç verir. iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR’ınıza 7.5 W güç sağlamak üzere optimize edilen %25’e kadar daha hızlı kablosuz şarj teknolojisi deneyimini vaat ettiğini de belirtelim. Yerleşik Manyetik Şarj Modülü Apple Watch’unuzu şarj eder ve Baş ucu modunu destekler. Apple Watch’unuzu optimum görüntüleme açısında tutarak şarj ederken alarmlı saat özelliğini kullanmanıza da imkan vermesi harikulade.

1200 TL

Manfrotto TwistGrip Photo-Video HandGrip Kiti

TwistGrip Photo-Video HandGrip Kiti, iPhone’unuza ekstra aksesuarlar bağlamak için birçok farklı senaryo sunan tam donanımlı bir kamera ekipmanı. Manfrotto TwistGrip, HandGrip ve BaseGrip parçalarından oluşan kit, fotoğraf ve video çekimlerini yepyeni bir teknik düzeyine taşımanıza yardımcı. iPhone kelepçesi, eksiksiz bir modüler fotoğraf sistemi ve film ekipmanı için taban işlevi görür. 1/4 inç vida dişi bağlantısı ve flaş bağlantısı, TwistGrip’i çeşitli yapılandırmalarla ve farklı fotoğrafçılık aksesuarlarıyla kullanabilmenizi sağlar.

600 TL

LaCie 4 TB Rugged RAID PRO USB-C Sabit Sürücü

 

Her türlü ortama uygun, sağlam ve taşınabilir depolama çözümü LaCie Rugged RAID Pro sabit sürücü, inovasyonun ‘en dayanıklı’ hali. Rugged dayanıklılığını RAID’in uyarlanabilir yapısıyla bir araya getiren aygıt, tümleşik SD kart okuyucusu ile dışarıdayken içeriklerinizi daha kolay yedekleyebilmenizi sağlar. LaCie RAID Manager ile yapılandırılabilen bu sürücü, yoğun bir çalışma temposuna sahip videografikerler ve profesyonel fotoğrafçılar için güvenilir bir seyahat arkadaşı.

 

2699 TL

 

LaCie 2 TB DJI Copilot BOSS Sabit Sürücü

 

Şık tasarımlı LaCie DJI Copilot BOSS sabit sürücü, SD kart yuvası ve USB bağlantı noktası aracılığıyla kameralar, DJI drone’lar ve USB aygıtlarındaki dosyaları Mac’inizi bile kullanmadan doğrudan kopyalayabilmenizi sağlar. Copilot’u birlikte gelen kablo aracılığıyla iPhone veya iPad’inize bağlayarak dosyaları oynatabilir, silebilir ve yeniden adlandırabilirsiniz. Copilot BOSS uygulamasını açarak, post prodüksiyonun zaman alan düzenleme adımlarını nerede olursanız olun halledebilirsiniz.

2799 TL

Tile Pro Bluetooth İzleme Aygıtları

Tile Pro Serisi izleme aygıtları, kayıp eşyalarınızı her nerede olursa olsun bulmanıza yardımcı olmak için değiştirilebilir bir pile, 90 metre kapsama alanına yüksek bir ses seviyesine sahip. Tile’ın iPhone veya iPad’inizdeki kullanışlı uygulamasıyla ses çalmasını sağlayıp yakında olup olmadığını kontrol edebilir veya uzaktaysa haritadaki konumunu görebilirsiniz.

459 TL 

Spire Health Tag (3’lü paket)

Spire Health Tag etiketleri ve iPhone’unuzdaki yardımcı uygulama sayesinde sağlık durumunuzu kolayca takip edebilir ve iyileştirebilirsiniz. Health Tag etiketlerini iç çamaşırı, sütyen ve pijama gibi sık giydiğiniz kıyafetlere taktıktan sonra başka hiçbir şey yapmanıza gerek kalmaz, varlıklarını unutabilirsiniz. Son derece rahat olan etiketleri şarj etmeye gerek yoktur. Suya dayanıklı olduklarından çamaşır makinesi ve kurutucuda güvenle kullanabilirsiniz. Klinik sınıfı yerleşik sensörler uyku, stres, aktivite, kalp atış hızı ve solunum düzenlerini takip ederek uygulamaya gönderir.

899 TL


 

Exit mobile version