Anneler Günü 14 Akıllı Hediye

Anneler Günü için birbirinden şık ve işlevsel 14 teknolojik ürünü bir araya getirdik.

Older woman receiving a surprise from her happy daughter

Anneler Günü için size bazı önerilerimiz var. Evet, her gün annelerin günü. Ama bazı günler vardır ki sevdiğinizi göstermek için fırsatlar verir. Anneler Günü de bu özel günlerden biri. Her Mayıs ayının ikinci Pazar günü, kucağına uzatılan bir demet çiçek, kocaman bir öpücük veya ona kendinizi, sevginizi hatırlatan farklı bir hediye. Newtech editörleri sizlerin seçimini kolaylaştırmak için her bütçeye uygun farklı fiyat seçeneklerinde birbirinden şık ve işlevsel teknolojik ürünleri bir araya getiriyor.

İşte Annenize Anneler Günü için Alınabilecek Akıllı Hediyeler

1- Braun Silk Expert Pro 5

Zamandan tasarruf ederek konforlu bir şekilde mükemmel pürüzsüzlüğe kavuşmayı sağlayan Silk Expert Pro 5, Braun’un en yeni nesil IPL cihazı oluyor. Yeni nesil Braun Silk Expert Pro 5, sahip olduğu IPL teknolojisini kullanarak, 6 aya kadar güzellik salonunda elde edilen pürüzsüzlüğe kavuşmaya yardımcı oluyor, sadece 4 haftada gözle görülür tüy azalması sağlıyor.

Vücutta değişiklik gösteren cilt tonları için Skin pro 2.0 sensörü (UV filtreli) cildi sürekli olarak okuyarak cilt tonuna uyum sağlıyor. Sahip olduğu 10 farklı yoğunluk seviyesiyle ise vücuttaki en küçük cilt tonu değişikliklerini bile hassas bir şekilde algılıyor. Hızlı bir sonuç ve ciltteki her alanda pürüzsüz yumuşaklığı sağlamak için gücü mükemmel bir dengede sağlayan flaşları dakikada 125 defaya kadar yanıp sönerek zahmetsiz ve etkili bir bakım sunuyor.

2- Amazfit GTS 2

Amazfit GTS 2 akıllı bir hediye alternatifi olarak dikkat çekiyor. Bu özel akıllı saat, yüksek hassasiyetli kalp atışı izleme özelliğine sahip BioTracker 2 PPG optik sensör ile annenizin kalp atış hızını 7/24 izleyecek. Amazfit GTS2 değerli annelerimizin kalp sağlığını daha iyi anlamak için dinlenme esnasındaki kalp atış hızını, kalp atış hızı bölgelerini izliyor ve anormal kalp atış hızı tespit ettiğinde kullanıcıyı uyarıyor.

GTS 2 akıllı saati, uzun pil ömrüyle hafta boyunca kullanıcıyı asla yalnız bırakmıyor. Amazfit akıllı saati ayrıca uyku kalitesi izleme özelliği sayesinde uyku düzenini anlamayı ve uyku kalitesini iyileştirmeyi de kolaylaştırıyor. Güçlendirilmiş pile sahip, GTS 2 tipik kullanımda 7 gün, temel kullanımda 20 gün pil ömrü sunuyor.

3- Philips OLED+936 TV

Philips’in yeni model OLED+936 televizyonu, en iyi görüntü kalitesi ve premium ses sistemini bir araya getirerek görsel ve işitsel bir seyir deneyimi sunuyor. Televizyondaki ultra ince çerçeveler ve metal detaylar, bulunduğu ortamın kalitesini yükseltiyor. Arkadan aydınlatmalı birinci sınıf uzaktan kumanda, metalik kaplama ve İskoç Muirhead özel üretimi deri detaylarını taşıyor. 4 taraflı Ambilight teknolojisinin yarattığı görüntü sayesinde izlenilen içerik ekrandan dışarı taşıyor. Koyu siyahlar, zengin OLED renk ve kristal netliğinde Bowers & Wilkins’in kusursuz ses kalitesinin yanı sıra, her içeriğin heyecanını odaya yansıtan Ambilight da TV keyfini ikiye katlıyor.

4- Dyson Airwrap multi-styler

Dyson şimdiye kadarki en iyi performansa sahip saç şekillendiricisi, Dyson Airwrap multi-styler’ı sunar. Her daim daha iyiyi arayan Dyson mühendisleri, Coanda efektinin boyutunu küçültürken etkisini artırmak için kendi tasarımlarına meydan okuyarak, aşırı ısı olmadan farklı saç tipleri için çeşitli stiller sunan bir şekillendirici tasarladı.

Soğuyabilen ve dönen uçlara sahip yeni nesil şekillendirici bukle başlıkları, saçın gücünü korumaya yardımcı olmak için ısı hasarı olmadan buklelere ve dalgalara daha hızlı ve kolay ulaşmayı sağlıyor. Bir önceki nesil şekillendiricide iki bukle başlığıyla elde edilen sonuçları tek bir başlıkla elde edebilecek olan anneniz, artık başlıkları değiştirmeye gerek kalmadan saat yönünde ve saat yönünün tersine bukleler ve dalgalar oluşturarak tüm saçı şekillendirebilme imkânı buluyor.

Yeniden tasarlanmış fırça başlıklarıysa, yeni çok fonksiyonlu Coanda etkili düzleştirici kurutma başlığının yanı sıra gelişmiş Coanda performansıyla daha fazla kontrolle şekillendirme sağlıyor. İki başlık etkisini bir araya getiren Coanda etkili düzleştirici kurutma başlığı, aşırı ısı olmadan tek seferde elektriklenmeleri giderirken bir dokunuşla güçlü bir kurutucuya dönüşüyor.

5- Güvenlik ve Tasarruf Annelerin Her Zaman Önceliği: TP-Link Tapo P100 Akıllı Priz

Tak ve çalıştır özellikli, kolay kullanıma sahip Tapo P100 akıllı priz, anneleri en mutlu edecek teknolojik hediyelerden biri. Evdeki elektrikli cihazları Tapo akıllı prizler ile her yerden açıp kapatmak, programlayarak belli saatlerde açılmasını ya da kapanmasını sağlamak mümkün. Bu sayede evi daha güvenli hale getiren Tapo P100, aynı zamanda gereksiz elektrik tüketimini de engelliyor. ‘Beklemede’ kalan cihazların enerjisi kolayca kesiliyor ve tasarruf sağlanıyor. İster tek priz isterse ikili ya da ekonomik dörtlü paket halinde satılan Tapo P100, annelerin hayatını kolaylaştırıyor.

6- Evin WiFi Sorununu Kolayca Çözün: TP-Link Deco Mesh WiFi Sistemleri

Annenizin evde WiFi sorunu varsa ve bu onu mutsuz ediyorsa, bu yıl Anneler Gününde hediyeniz bu sorunu çözmek olabilir. TP-Link’in Deco Mesh WiFi sistemleri ile tüm WiFi sorunları kesin olarak ve son derece kolay çözülebiliyor. Geniş model seçeneği arasında mutlaka annenize uygun bir Deco modeli bulabilirsiniz. Kurulumu ve kullanımı çok kolay olan Deco’lar, her yaştan annenin kullanabileceği, ayar gerektirmeyen, sorunsuz ürünler. Evin her yerinde aynı ağ adı ve şifre ile kesintisiz bağlantı sağlayan Deco’lar, şık tasarımlarıyla da annelerin beğenisini kazanacak.

7- MSI NB CREATOR Z17 A12UHST-045TR

Güzellik ve performansın bir araya geldiği, dünyanın ilk 17 inç dokunmatik kalem destekli laptopu ünvanına sahip yeni Creator Z17, Ay Grisi renge ve CNC üretimli yekpare şık kasasıyla ülkemize geliyor.

En yeni 12.Nesil Intel® Core™ i9 işlemciye ek olarak Nvidia GeForce RTX3080Ti grafik işlemci ve 64GB DDRV ram, 2TB NVMe SSD depolama alanı ile donatılan Creator Z17, 16:10 oranındaki QHD+ çözünürlük ile fabrikada kalibre edilen True Color teknolojisine sahip ekranı ile tüm tasarımlarınızda en iyi dostunuz olmaya aday.

Ödün vermeyen üretkenlik için 0.2 mm kalınlığındaki dünyanın en ince fan kanatlarıyla Trinity+ Cooler Boost soğutma çözümü ile termal dağıtımın optimum seviyede gerçekleşmesini bununla birlikte yüksek performansın sürekliliğini sağlıyor.

8- Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse

Logitech’in Ergo ürün ailesine dahil olan yeni ürünü Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse, çalışan anneler için en ideal hediyelerden… Daha küçük ele sahip olan anneler için benzersiz bir deneyim sağlayan ürün, sol el kullanıcıları için de özel bir seçenek sunuyor. Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse’un farklı üç renk seçeneği ise masalara şıklık katıyor.

Yeni Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse, küçük ve orta büyüklükte ele sahip kullanıcıların el ergonomileri ile bir uyum yakalıyor ve doğal konturlu yapısı ile öne çıkıyor. Gül, kırık beyaz ve grafit renk seçenekleri ile birlikte sunulan ürünün sol el kullanıcıları için de özel bir seçeneği bulunuyor.

Bluetooth Düşük Enerjili veya güvenli Logi Bolt USB alıcısı bağlantısı özelliği sayesinde Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPad OS ve Android işletim sistemlerine anında kablosuz olarak bağlanabilen Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse, Flow özelliği ile de üç cihaz arasında iş akışının rahatlıkla yönetilmesini sağlıyor.

9- MSI PRO MP271

“Gözleriniz Her Şeyinizdir” sloganıyla piyasaya giren MSI PRO MP271 Eye Care Monitor, 27-inç, 60Hz, 1920×1080 (FHD) çözünürlüğe sahip, Less Blue Light, Anti-Flicker, Anti-Glare özellikli paneli ile uzun süre monitör karşısında çalışanlar için fiyat performans ürünü olarak konumlanıyor.
Ayarlanabilir standı, display kiti, VESA montaj desteği, dahili hoparlörü ile her ortamda yüksek verimlilik arayanlar için vazgeçilmez bir ürün olacak.

10- ASUS ZenBeam E2 mini LED projektör

Mobil projeksiyon cihazları artık evlerin ve elbette bahçe gibi yakın çevresinin vazgeçilmezi. Bu kapsamda öne çıkan ASUS ZenBeam E2 mini LED projektör, kompakt tasarımı ile her yere taşınıp filmleri, dizileri, oyunları ve daha fazlasını ekrana yansıtarak annenizin görüntü odaklı tüm dijital ihtiyaçlarını karşılıyor.

WVGA (854 x 480) çözünürlüklü görüntü yansıtabilen, ince yapılı ASUS ZenBeam E2 yalnızca 410 gram ağırlığında. 110 x 39,5 x 107 mm boyutlarındaki bu kompakt ürün sürekli seyahat eden anneler için son derece uygun. ZenBeam E2 tek şarjla 4 saate kadar video oynatma imkanı sunuyor. Bu da en uzun sunumlar ve uzun metrajlı filmler için yeterli. 5W hoparlörü sayesinde iddialı ses performansı ile dikkat çekiyor.
Ayrıca USB Type-A bağlantı noktası sayesinde ZenBeam E2’yi bir taşınabilir güç kaynağı olarak diğer cihazları şarj etmek için kullanmak mümkün. Ürün ayrıca kolayca taşınabilen bir çantayla birlikte geliyor.

11- Sennheiser CX 400BT True Wireless

Sennheiser’ın önde gelen ses teknolojisi ile güçlendirilen yeni CX 400BT True Wireless müzik sever anneler için olağanüstü bir ses deneyimi vadediyor. Kişiselleştirilebilir kontroller, uzun ömürlü pil gücü ve gün boyu konfor tasarımı sunan kulaklık, aynı zamanda günlük kullanım için de mükemmel bir tercih. Hareket halindeyken şarj edebilme özelliği bulunan CX 400BT, 7.5 saat pil ömrünün yanı sıra, şarj kutusu sayesinde ek 13 saat ile toplamda 21 saate kadar mükemmel sesi deneyimlemek isteyenler için konforu kulaklara taşıyor.

12- LG A9

Ev hijyenine verdiğimiz önemin arttığı bugünlerde yapay zeka teknolojisi desteği, pratik ve rahat kullanımlarıyla LG beyaz eşyaları tüm aile bireylerinin temizliğe dahil olmasını kolaylaştırıyor. Bu kapsamda öne çıkan ürünlerden biri de LG A9.

Yeni kablosuz dikey süpürge LG A9, 5 aşamalı hava filtreleme sistemi sayesinde 2,5 mikrona kadar olan toz parçacıklarını temizleyebiliyor. 1., 2. ve 3. aşamalarda daha büyük parçacıklar toz haznesinde toplanıyor. 4. ve 5. Aşamalarda ise, daha ince tozlar filtrelenerek yakalanıyor. Böylelikle, alerji ve solunum problemlerine neden olan alerjenleri yüzde 99,9 oranında yok ediyor; tüketiciler tertemiz evlerinin keyfini sürebiliyor.

13- Asus AX1800

Ağ bağlantılı kişisel cihazların ve IoT aygıtlarının çoğalması, ağ yoğunluğunun mevcut Wi-Fi standardının sınırlarını zorlayacak kadar artmasına neden oldu. En yeni WiFi 6 standardı geleceğe dönük teknolojiler, daha verimli ağ bağlantıları, daha yüksek Wi-Fi hızları, daha geniş kapsama alanları ve bağlı cihazlar için daha fazla pil ömrü sunarak, kullanıcıların ağ deneyimini çok daha iyi hale getiriyor.

Bir 2×2 çift bant Wi-Fi router olan RT-AX53U, 80 MHz bant genişliği ve 1024-QAM ile çok daha hızlı kablosuz bağlantılar sunuyor. 2,4 GHz bandında 574 Mbps ve 5 GHz bandında 1201 Mbps olmak üzere toplam 1800 Mbps ağ hızına ulaşan RT-AX53U, 802.11ac 2×2 çift bant router modellerinden 1,5 kat daha hızlı.

RT-AX53U bir adet Gigabit WAN bağlantı noktası ve üç adet Gigabit LAN bağlantı noktası ve USB 2.0 bağlantı noktası bulunuyor. Akıllı TV’ler, oyun konsolları, NAS depolama cihazları, yedek internet bağlantısı ve daha fazlası için şimdi ayrı bağlantı noktaları sunan RT-AX53U evinizin dijital merkezi konumunda.

14- Annenizin Sevdiği Şarkıya Özel Spotify Kodlu LED Çerçeve

Bu neşeli hediye ile annenizin sevdiği şarkıyı seçip Spotify linkini istediğiniz fotoğraflarla birlikte gönderebilirsiniz. Annenizle mutlu bir fotoğrafınız mümkünse. Ardından seçtiğiniz şarkıyı Spotify linki olarak sisteme yüklediğinizde yüksek kalitede basılmış pleksi çerçeveniz özel tasarım standı ile sevdiklerinizle buluşuyor.

Anneler Günü Nasıl Ortaya Çıktı

Anneler günü, anneleri onurlandıran özel bir gün. Değişik günlerde ve değişik ülkelerde kutlanır. Bu günde anneler çeşitli hediyeler alır… Peki Anneler Günü’nün kökeni?

Anneler günü geleneği, Yunan mitolojisindeki pek çok tanrı ve tanrıçanın annesi olan Rhea onuruna verilen yıllık ilkbahar festivali kutlamalarıyla başlar. Antik Yunanlılar’dan sonra Antik Romalılar da ilkbahar festivallerini İsa’nın doğumundan 250 yıl öncesinden ana tanrıça Kibele onuruna kutluyorlardı…

ABD’de Anna Jarvis’in kaybettiği kendi annesi için 1908 yılında başlattığı anma günü, 1914 yılında Kongre’nin onayıyla Amerika Birleşik Devletleri çapında genişledi ve günümüzde de global bir hal aldı.

Her yılın Mayıs ayının ikinci Pazar günü, dünyanın hemen hemen tamamında Anneler Günü olarak kutlanıyor.

 

Exit mobile version