Amazfit Neo Akıllı Saat İnceleme

Mütevazı fiyatlı Amazfit Neo, detaylı sağlık ve fitness fonksiyonları sayesinde piyasadaki sıra dışı akıllı saatlerden biri durumunda.   

Kısa süre önce satışa sunulan Amazfit Neo inceleme konuğumuz oldu. Akıllı saat, son derece mütevazı fiyata iddialı özellikler vadediyor. Yuvarlatılmış dört köşeli ekran ve dört adet fiziksel işlev düğmesi, Amazfit Neo’nun klasik tarzıyla öne çıkmasını sağlıyor. Amazfit Neo, plastik gövdeye ve PUR kayışıyla 32 gram ağırlığa sahip. Ayrıca her zaman açık ekranında zamanı ve adım sayısını gösteren 1,2 inç büyük STN ekrana sahip.  

Yüksek oranda güç tasarrufu sağlayan bu ekran netliğiyle ve parlak ışık altında bile okunması kolay oluşuyla öne çıkıyor. “Uyandırmak için kaldır” özelliği kullanıcıların saati okurken ekranı hızlı ve doğal bir şekilde etkinleştiriyor. Ayrıca Amazfit Neo, akıllı telefonunuza gelen kısa mesajlarla, e-postalarla ve bildirimlerle senkronize olabiliyor. Böylece, buradan gelen bilgileri bileğinizde görüntüleyebiliyor. 

 

Bu güzel görünümlü akıllı saat, kişisel sağlık hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı oluyor. Bunun için çok çeşitli temel sağlık analizi ve fitness izleme işlevlerini bir araya getiriyor. Neo, kalp atış hızınızı 7/24 izleyen BioTracker PPG optik sensörüne sahip. Dinlenme sırasındaki kalp atış hızınızı, kalp atış hızı bölgelerini ve kalp atış hız aralığı izliyor. Bunun yanı sıra, kalp sağlığınızı daha iyi anlamanıza yardımcı olan hızlı kalp atış hızı uyarılarını ve gerçek zamanlı bilgilendirmeleri de sağlıyor. 

Yenilikçi PAI Sağlık Değerlendirme Sistemi, kalp atış hızı verilerinizi, fiziksel sağlık durumunuzu bir bakışta kişisel bir puana dönüştürüyor. PAI puanınız kişisel profilinize, izlenen aktivitenize ve kalp atış hızınıza bağlı olarak değişiyor. Böylelikle, sizin için kişiselleştirilmiş bir ölçüm olanağı sunuyor.  

 

BioTracker PPG Optik Sensör

Akıllı saatin uyku izleme özelliğiyle uyku düzeninizi anlamanızı ve uyku kalitenizi artırmanızı kolaylaştırıyor. Uygulamayla rüya gördüğünüz Hızlı Göz Hareketi (REM) uyku safhası hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca, hafif ve derin uyku aşamalarında ne kadar zaman geçirdiğinizi öğrenebilirsiniz.

Güçlü BioTracker PPG optik sensör ve güçlü algoritmalar, adımlar ve kaloriler dahil kondisyonunuzu yakından izliyor. Amazfit Neo’nun üç popüler spor modu – koşu, yürüyüş ve bisiklet – egzersiz yaparken gerçek zamanlı bilgileri görüntülüyor. Daha birçok sporda ayrıntılı gerçek zamanlı antrenman takibi için uygulamaya bağlanmanız yeterli.  

Model, 28 günlük etkileyici bir pil ömrüne sahip. Aynı zamanda tipik günlük kullanım seviyelerinde tek bir tam şarjla dört haftaya kadar çalışıyor. Ayrıca, güç tasarrufu modunda ise 37 güne kadar çalışabildiği kaydediliyor. Amazfit Neo, hem kendi stillerini tamamlayacak, hem sağlık ve zindelik bilgileri sağlayacak uygun bir akıllı saat. Üstelik, siyah, yeşil ve kırmızı olmak üzere üç renk seçeneğine sahip.

Artılar :

Eksiler: 

Exit mobile version