Alien: Isolation ve Hand of Fate 2, Epic Games Store’da ücretsiz

Epic Games, ücretsiz oyun haftalarına devam ediyor. Platform, bu hafta Alien: Isolation ve Hand of Fate 2 oyununu Epic Games Store’da ücretsiz olarak veriyor. Bu iki oyun hem oldukça iyi hem de birbirlerinden oldukça farklı oyunlar olarak görülüyor.

İŞTE EPIC GAMES STORE’DA BULUNAN ÜCRETSİZ OYUNLAR: ALIEN: ISOLATION VE HAND OF FATE 2

Birincisi Alien: Isolation… Daha eski (2014’te çıktı) ama olağanüstü bir korku oyunu. Ellen’ın kızı Amanda Ripley olarak uzaylı istilasına uğradıkları uzay istasyonu Sevastopol’un acımasız, buharlı koridorlarından kaçmaya çalışıyorsunuz. Oyun dünyası, “tıknaz klavyeler, telefon alıcıları, bozuk CRT monitörleri ve yanıp sönen renkli ışıklar” ile filmlerin retro-geleceğin dünyasının harika bir şekilde gerçek bir rekreasyonudur. Sizi takip eden uzaylı mükemmel bir avcıdır.

İzolasyonun büyüsü, onu öldürmek yerine onun tek uzaylıyı zekice alt etmeniz gerektiği gerçeğinde yatmaktadır. Kolayca xenomorph’larla başka bir FPS olabilecek oyun, en korkunç kedi-fare oyununa dönüşür.

Call of Duty: Warzone 100 milyon oyuncuyu aştı

Hand of Fate 2 çok farklı bir oyun türüdür. Gizemli Bayi tarafından size verilen bir dizi zorluğun üstesinden geleceğiniz bir RPG. Ama bu sadece kartlar değil. Farklı görevler farklı türlerde oynanırken, benzersiz savaş güçleri ve yeni bir anlatım katmanı sağlar. Bir dizi arkadaşa özgü kartlar, kalp kırıklığı, ihanet ve kefaret gibi zorlayıcı öyküler anlatır.

Alien: Isolation ve Hand of Fate 2 oyununu, 29 Nisan’a kadar ücretsiz olarak Epic Games Store’dan indiribileceksiniz. Bundan sonra, oynaması ücretsiz strateji avcısı Idle Champions of the Forgotten Realms için “100 $ değerinde bir eklenti” kazanma şansınız yakalayacaksınız.

Tüm LA Noire ve Max Payne 3 DLC’si artık PC’de ücretsiz

Epic Games Store, her perşembe kullanıcılara en az bir ücretsiz oyun veriyor. Bu hafta bir çift heyecan verici 2 oyunlar karşımıza çıkıyor. Şu anda kullanıcılar Alien: Isolation ve Hand of Fate 2’yi tamamen ücretsiz olarak mağazadan alabilirler. Oyunlar normalde sırasıyla 39.99 dolar ve 29.99 dolar. Her iki oyunu da29 Nisan’a kadar ücretsiz olarak indirme şansınız var. Oyunlar talep edildikten sonra, sonsuza kadar kullanıcının kütüphanesinin bir parçası olarak kalacak. Bu nedenle geçen haftanın üç teklifine hala devam edenlerin bu haftanın partisine başlamadan önce acele etmelerine gerek yok.

Exit mobile version