Zynga’nın Geliştirdiği FarmVille 3 Oyunu Çıktı

Mobil ve MacOS'ta piyasaya sürülen FarmVille 3 oyunu, birbirinden sevimli karakter ve hayvanlarıyla size rengarenk ve eğlenceli bir oyun deneyimi vadediyor.

Zynga Inc., ünlü FarmVille serisinin yepyenisi FarmVille 3 oyununu dünya çapında duyurdu. Tarım simülasyonuna dayalı sosyal bir oyun olan Farmville 3, iOS ve Android cihazların yanında Mac M1 modelleriyle uyumlu olarak yayınlandı.

Toplamda 700 milyonun üzerinde indirmeye ulaşan ve orijinal FarmVille’in 2009’da dünyaya tanıtılmasından 12 yıl sonra oyuncularla buluşan FarmVille 3; eğlenceli karakterler ve etkileşim kurabildiğiniz hayvanlardan oluşan zengin kadrosuyla rengarenk bir dünyaya hayat veriyor.

Marie Oyuna Geri Dönüyor

FarmVille oyuncularının çok sevdiği karakterlerden Marie, oyuncuları karşılamak ve yeni FarmVille oyuncularına çiftliklerini inşa ederken yol göstermek için geri dönüyor. Marie’ye farklı özellik ve becerilere sahip çiftlik işçileri de eşlik etmekte. Bu karakterler oyunculara oyundaki yeni özelleşen çiftlikler ve hayvancılık aksiyonları gibi konularda yardımcı oluyorlar.

FarmVille’in yeni dünyasında 150’yi aşkın farklı ırktan yavru hayvan sahiplenilmeyi bekliyor. Oyuncular yavruları besler ve büyütür. Bunun karşılığında yün veya tereyağı gibi çiftlik ürünleri ile ödül alırlar.

Zynga Publishing Başkanı Bernard Kim duygularını, “FarmVille 3, şimdiye kadar yüz milyonlarca oyuncunun severek bir parçası olduğu macera, sosyalleşme ve çiftçilik ruhundan oluşan FarmVille evreninin hem görsel hem de oynanış olarak tamamen yeni versiyonu. Yeni nesil bu deneyimde oyuncuları birbirinden eğlenceli FarmVille karakterleri ve sevimli hayvanlarla tanışmaya davet ediyoruz,” sözleriyle dile getirdi.

FarmVille 3 Oyununun Özellikleri

Bugünden itibaren önümüzdeki iki hafta boyunca oyuna giriş yapanlar; çok özel bir başlangıç kitine sahip olacaklar. Ayrıca bu starter kit içerisinde dekoratif öğeler yer alıyor. Dahası ‘Early Bird profil resmi’ gibi oyuncuların oyun alanlarını kişisel hale getirmeye yardımcı olmak için tasarlanan eşyalar bulunmakta.

FarmVille3, FarmVille serisinin yeni oyunudur. FarmVille 3 şimdi iOS, Android ve Mac M1 için ücretsiz olarak indirme şansınıza vardır.

Exit mobile version