Zuckerberg’den Musk ile Dövüşü Hakkında Yeni Açıklama

Mark Zuckerberg'in Elon Musk ile yapması beklenen kafes dövüşü ile ilgili çalışanlarına yeni bir açıklama yaptığı öğrenildi.

Zuckerberg'den Musk ile Dövüşü Hakkında Yeni Açıklama

Mark Zuckerberg ile Elon Musk dövüşü hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Reuters tarafından ulaşılan bilgilere göre Zuckerberg ile Musk hiçbir zaman dövüşmek amacı ile bir araya gelmeyebilir. Sağlanan ses kaydında Zuckerberg’in şaşırtıcı derecede meraklı olduğu anlaşılırken Meta çalışanları ile konuşmasında ise bunun çok olası olmadığına işaret etti.

Zuckerberg’in maçla ilgili ilk yorumu, Twitter’ın sahibi olan Elon Musk’ın Meta’nın yakın zamanda piyasaya sürülen Twitter rakibi Threads ile ilgili alaylı ifade kullanmasından sonra gelmişti. Bir kullanıcı, Musk’a dikkatli olması gerektiğini belirtirken Musk ise tamamen alaylı bir şekilde konuşmayı sürdürmüştü.

Meta’nın sahibi, Instagram’da yaptığı paylaşımda konum istemiş ve Musk da buna karşılık olarak Twitter’dan konum paylaşmıştı.

Zuckerberg ve Musk Dövüşü Hiç Gerçekleşmeyebilir

Mark Zuckerberg aslında maçın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ile ilgili net bir ifade kullanmadı, sadece bunu çok olası görmediğini belirtti.

Zuckerberg, en başından beri dövüş konusunda ciddi bir tavır takındı. Musk da aynı şekilde iddialı bir şekilde konuştu. Hatta rakiplerinin üzerine uzanıp hiçbir şey yapmadığı bir hareketinin olduğunu dile getirdi.

Dünyanın en zengin iki insanının gerçekten de kafes dövüşü yapıp yapmayacağı hâlâ bilinmiyor. Çoğu kişiye en başından bu yana ikili arasında geçen karşılıklı sözlü atışma inandırıcı gelmedi.

İkili arasında ciddi bir rekabet var fakat bunu sayısız insanın önünde karşı karşıya gelerek aşmak yerine daha mantıklı bir yol olan kullanıcıya bırakmayı tercih edebilirler ki Musk’ın “X” atılımı da bunu gösteriyor. Diğer tarafta Musk da aynı şekilde Threads’e ağırlık vermeyi sürdürüyor.

Exit mobile version