Zoom Profil Resmi Koyma Nasıl Yapılır?

Zoom profil resmi koyma işlemi nasıl gerçekleştirilir? İşte profil fotoğrafı belirlemek için yapmanız gerekenler!

Zoom profil resmi koyma işlemini gerçekleştirmek için hangi adımları uygulamanız gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Bu işlemi çok hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için yazımızda yer alan adımları sırası ile uygulamanız yeterlidir.

Yeni tip koronavirüs salgınında çok popüler hale gelen Zoom, bir video konferans hizmetidir. Dolayısıyla hizmet üzerinden birden fazla kişi ile görüntülü ve sesli olarak sohbet edebilirsiniz. Toplantılarınızı sanal ortamda düzenleyebilirsiniz.

Ekran paylaşımı yapılabilmesine olanak tanıyan video konferans hizmetinde bulunan hesabınıza bir profil fotoğrafı eklemek isteyebilirsiniz. Bunun için sadece birkaç adımı uygulamanız gerekmektedir. Aşağıda bulunan adımları sırası ile uygulayarak profil fotoğrafı ekleme sürecini tamamlayabilirsiniz.

Zoom Profil Resmi Koyma Adımları Neler?

Zoom Profil Resmi Koyma-1

Popüler video konferans platformuna üye olduktan sonra hesabınız için bir profil fotoğrafı belirlemek istiyorsanız bazı adımları sırası ile uygulamanız gerekmektedir. Bu adımları uyguladıktan sonra fotoğraf ekleme işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız.

Hesabınız için bir profil görseli belirlemek için bilgisayarınızda yer alan Zoom isimli video konferans yazılımını açın. Programı açtıktan sonra eğer daha önce hesabınıza giriş yapmamışsanız oturum açma ekranı ile karşılaşacaksınız. Oturum açma ekranında ister Google veya Facebook üyeliğiyle isterseniz Zoom üyeliğiyle giriş yapabilirsiniz.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra programın arayüzüne erişeceksiniz. Açılan pencerenin sağ üst köşesinde bulunan çark simgesine tıklayın. Bunu yaptığınızda yeni pencere açılacak. Sol kısımdaki sekmeler arasından “Profile” yazısına tıklayın.

Mouse (fare) imlecini isminizin hemen üst kısmında yer alan kutucuğun üzerine götürün. Bu işlemi yaptığınız takdirde kutucuğun üzerinde kalem simgesi görünecek. Kalem simgesine tıklayın. Ardından yeni bir pencere çıkacak.

Açılan pencerede bilgisayarınızdan bir resim seçmeniz gerekiyor. Profil resmi yapmak istediğiniz fotoğrafı seçin. Seçim işleminin ardından “Aç” butonuna basın. Fotoğrafı ayarlayın ve ardından “Save” butonuna tıklayın.

Yukarıda popüler video konferans programındaki hesabınıza profil resmi eklemek için yapmanız gereken adımları yer alıyor. Bu adımları uyguladığınızda söz konusu işlemi tamamlamış olursunuz. Ayrıca en iyi canlı yayın platformları isimli yazımıza da bakabilirsiniz.

Exit mobile version