Zeynep Bastık’ın Oynadığı Diziler ve Filmler

Zeynep Bastık'ın oynadığı diziler ve filmler hakkında bilgi sahibi olmak ve onları izlemek istiyorsanız bu listeye göz atın.

Zeynep Bastık'ın Oynadığı Diziler ve Filmler

Zeynep Bastık’ı sadece yaptığı cover parçalarla tanıyorsanız Zeynep Bastık’ın oynadığı diziler ya da filmler ile daha önce hiç karşılaşmamış olabilirsiniz. Birçok Türk pop müzik sanatçısının yanı sıra rap müziklere yönelik cover parçalar da üreten Bastık’ın müzik geçmişi oldukça uzun bir zamana dayanıyor ama oyunculuk konusunda da yeni sayılmaz.

Bu listede ünlü cover şarkıcısının bu zamana kadar rol aldığı tüm dizileri ve filmleri görebilir ve konusunu inceleyebilirsiniz.

Zeynep Bastık’ın Oynadığı Diziler ve Filmler Neler?

Zeynep Bastık’ın şimdiye kadar önemli bir parçası olduğu film ve diziler bu şekildedir. Gelin, bunların konusunu öğrenelim.

Adı Mutluluk Konusu

İzmir’de yaşayan Kumsal’ın babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazandıktan sonra karşısına çıkan Batu ile İstanbul’a gitmek için evi terk ettikten sonra başlayan hikâyesini konu ediniyor.

Dizi, toplamda 17 bölüm sürmüştür. Aksel Bonfil, Hakan Bonomo’nun senaristliğini üstlendiği, Ersoy Özlevi’nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Bastık’ın canlandırdığı karakter Gonca Gül Duran’dı.

Ona bu dizide Kaan Yıldırım (Batu Değirmenci), Ezgi Eyüboğlu (Kumsal Güçlü), Dilara Aksüyek (Dolunay Değirmenci), Yağız Can Konyalı (Zeki Kubilay), Aslı Bekiroğlu (Sera Yüksel) ve Ceyhun Mengiroğlu (Eren Yüksel) gibi oyuncular eşlik etti.

Yasak Elma Konusu

Dizide zengin olma hayalleri kuran genç bir kız olan Yıldız’ın karşısına çıkan kişi ile evlenme kararı alıyor. Yıldız, bunun hayatının dönüm noktası olduğunu düşünmektedir.

Bastık, dizinin başında olmasa da 23. bölümde rol almaya başlıyor. Yıldız (Eda Ece) ve Zeynep’in (Sevda Erginci) kuzeni olarak dizide yer almaya başlayan Bastık, solistlik yapan İrem’i canlandırıyor.

Yasal Elma oyuncuları arasında şu isimler yer alıyor:

Yuvamdaki Düşman Konusu

Çocukluğundan beri hayallerini kurduğu bir hayata ulaşmasına ramak kalmışken elindeki her şeyi kaybeden genç bir kadın, hayatını yeniden kurmak için her şeyi göze almıştır.

Yuvamdaki Düşman’da yer alan oyuncular şu şekildeydi:

Duru Olmak Konusu

Duru Olmak, Nükhet Duru’nun hayat hikâyesini konu edinen bir belgesel filmidir. Sahne hayatına ilk başladığı andan bu yana hayatının bilinmeyen tarafı da dahil olmak üzere hakkında önemli bilgiler içeriyor.

Exit mobile version