YouTube Yorum Geçmişi Görüntüleme Nasıl Yapılır?

YouTube yorum geçmişi görüntüleme adımları neler? Geçmişteki yorumlara nasıl ulaşılır? Cevabı merak edilen soruları yanıtladık.

YouTube yorum geçmişi görüntüleme adımlarını takip ederek daha önce videolara yaptığınız yorumları görüntülemek mi istiyorsunuz? Bu adımlar özellikle çok sayıda videoya yorum yapan ve daha sonra geri dönüp bu yorumlardan bazılarını silmek isteyenlerin öğrenmek istediği adımlardan oluşuyor.

Google’ın video paylaşım platformunu eğer aktif olarak kullanıyor ve videolar ile ilgili düşüncelerinizi sık sık dile getiriyorsanız muhtemelen bu zamana kadar kaç tane yorum yaptığınız hakkında en ufak bir fikriniz bile yoktur.

Yorum yaptığınız videoların tamamını bilmediğiniz için hepsini tek tek bulup silmeniz imkânsızdır. Neyse ki YouTube’un bunun için oluşturulan bir bölümü var. Bu bölümde yaptığınız yorumlara erişebiliyorsunuz.

Siz de geçmişte yaptığınız yorumlarını görmek için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz. Bu adımlar, sizi yaptığınız yorumlara götürecektir. Daha sonra aralarından silmek istediğiniz yorumları silebilirsiniz.

YouTube Yorum Geçmişi Görüntüleme Adımları

YouTube Yorum Geçmişi Görüntüleme Adımları

YouTube’da paylaşılan videolara yaptığınız yorumları görmek için öncelikle YouTube’u açmanız ve daha sonra soldaki bölümden “Geçmiş” seçeneğine basmanız ve ardından yorumları seçmeniz gerekiyor.

Bu adımları uyguladıktan sonra yorumlarınıza ulaşabilirsiniz. Bu bölüm çoğu kullanıcı için son derece kullanışlıdır. Bu şekilde yorumları inceleyebilir ve silebilirsiniz ancak sizin istediğiniz eğer belirli bir zaman aralığında yaptığınız yorumlara ulaşmak ise yorum geçmişinin bu noktada size çok yardımcı olmayacağını bilmeniz gerekiyor.

Araç genel olarak sınırlı işlevsellik sunuyor. Sonuçlarınızı filtreleyemiyorsunuz. Belirli bir tarihte yaptığınız yorumları görüntüleyemiyorsunuz. En son yaptığınız yorumlardan ilk yaptığınız yorumlara doğru giden sabit bir sıralama var, değiştirilemiyor.

Bu noktada atılabilecek en iyi adım, ulaşmak istenen yorumlara ulaşılana kadar sayfayı aşağı kaydırmaktır. İlgili yorumu yapmanızın üzerinden çok uzun bir zaman geçtiğini varsayarak bunun saatlerinizi alabileceğini söyleyebiliriz.

Bu aracın başka bir dezavantajı da yorumların yanında videonun küçük resminin ya da kanalın simgesinin bulunmamasıdır. Bu çoğu kullanıcı için büyük bir fark yaratacak ayrıntıdır. Bir videonun ismini hatırlamayabilirsiniz ama video için ayarlanan küçük resim mutlaka hafızanızda yer edinir. Bu bölümde küçük resimlere yer verilmediğinden ilgili yorumları bulmanız da zorlaşır.

Exit mobile version