YouTube videolarını nasıl indirebiliriz?

YouTube videolarını hızlı ve ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirmenin bir yolunu arıyorsanız, bu yazımızda tüm detayları bulabileceksiniz. 

Eğlence, eğitim, iş ya da dizi-film izlemek için YouTube’u günde kaç kez ziyaret ediyoruz? Peki ya internetimizin olmadığı ya da düşük internet bağlantısı ile günümüzü geçirmek zorunda kaldığımız günlerde ne yapıyorsunuz? Bugün sizler için EaseUs uygulamasını enine boyuna inceliyoruz. 

Eğer Premium üyeliğiniz yoksa, YouTube’dan video indirmenize izin verilmiyor. Bu konuda internette milyonlarca kez sorulmuş, araştırılmış ve arama motorlarında da bakılmıştır. Ama başta da belirttiğimiz gibi her zaman interneti kullanmak istemiyoruz. Güçlü internetimiz olduğu zaman, izlemek istediğimiz videoları akıllı cihazlarımıza ya da bilgisayarımıza indirmek, sonra güzel bir vakitte izlemek istiyoruz. 

EaseUS MobiMover 

Ücretsiz bir yazılım olan EaseUS MobiMover ile YouTube dahil birçok video sitesi ve sosyal medya platformlarından istediğiniz videoları bilgisayarınıza indirmenizi sağlıyor. Üstelik hem MacOS hem de Windows desteği bulunuyor. 

Sadece videonun adresini (URL) kullanarak (ve hiçbir reklamla karşılaşmadan) ücretsizce videolarınızı indirmekle kalmıyor, aynı zamanda cihazlarınız arasında aktarımlar da yapabiliyorsunuz. iOS içerik yöneticisi ile iPhone ve iPad cihazlarınızla bilgisayarınız arasında bağlantı kurabiliyor, indirdiğiniz videoları ve istediğiniz her türlü dosyayı, karşılıklı aktarabiliyorsunuz. Yani EaseUS MobiMover, sadece bir video indirme yazılımı değil, aynı zamanda iOS işletim sistemine sahip cihazlarımıza daha rahat dosya aktarmamızı sağlayan bir uygulama. 

Kullanımı kolay ve ücretsiz!

EaseUS MobiMover web sitesinden hızlıca yazılımı indirip kuruyorsunuz. Sonrasında videoyu bilgisayarınızda hangi klasörün altına kaydedeceğinizi seçip, video linkini de yapıştırıp, indir butonuna tıklıyorsunuz. Hepsi bu. Unutmayın, sadece YouTube değil, Vimeo, Facebook, Instagram ve daha birçok platformdan videolar indirebilir, daha sonra istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Üstelik hemen indirdiğiniz videoyu telefonunuza ya da tabletinize de gönderebilirsiniz, yine aynı uygulama sayesinde. 

Uygulamayı bir süredir MacOs cihazımız ile test ediyoruz. İstediğimiz videoları boyutlarına göre bazılarını birkaç saniye bazılarını birkaç dakikada istediğimiz klasöre indiriyor. En sevdiğimiz konulardan biri de ücretsiz olmasına rağmen reklamsız bir panele sahip. Tek olumsuz yorumumuz şu olabilir ki; keşke iOS ve Android uygulamaları da olsa, bu işlemleri daha da hızlandırmış olurduk. Ama en azından bilgisayarımıza indirdiğimiz videoları yine aynı uygulama ile akıllı cihazlarımıza da gönderebiliyor olmak da güzel. 

Exit mobile version