YouTube Playlist İndirme Nasıl Yapılır?

YouTube playlist indirme siteleri ile kendi oynatma listenizi ya da başka birisinin oynatma listesini tek bir tıkla indirin, sonra izleyin.

YouTube playlist indirme adımlarını takip ederek belirli bir oynatma listesini zahmetsizce indirebilirsiniz. Video içerikleri hem tüketme hem de oluşturma olanağı tanıyan YouTube’da gerçekten sınırsız sayıda video bulunuyor.

Video paylaşım platformu gerçekte o kadar popüler ki internet kullanıcıları için artık YouTube’un olmadığı bir dünya hayal etmek olanaksız hale gelmiştir.

Eğlenceden eğitime, müzikten eleştiriye kadar her türden içeriğe ulaşım ihtiyacı söz konusu olduğunda öne çıkan YouTube’da videoları indirmek için birçok araç bulunuyor. Bu araçlarla videoları tek tek indirebilseniz bile bir oynatma listesini indirmeniz gerektiğinde işin içinden çıkmanız pek kolay olmayabilir.

Neyse ki YouTube’daki oynatma listelerini tek bir tıkla indirmeye yardımcı olan bazı araçlar bulunuyor. Listede de yer alan bu araçları kullanarak herhangi bir oynatma listesini bir tıkla indirebilirsiniz.

YouTube Playlist İndirme Siteleri Neler?

YouTube eğlenceden eğitime, eğitimden müziğe, müzikten de diğer sanat dallarına uzanan bir dal olarak düşünülebilir.

İçerik oluşturucuları ve verimli vakit geçirmeyen isteyen internet kullanıcıları, YouTube’un en çok kullanılan video paylaşım platformu olmasından ötürü video izlemek isteyen bir kişinin karşısına inanılmaz sayıda video yelpazesi çıkıyor.

YouTube’un ücretsiz sürümü çevrim dışı izleme özelliği sunmadığından bu videoları daha sonra izlemek üzere indiremezsiniz. Bu durumda geriye sadece bir seçenek kalıyor. Bu seçenek, kullanıcıların videoları daha sonra indirmek üzere indirmesini sağlayan araçları içeriyor.

Yukarıda bu amaç doğrultusunda kullanabileceğiniz YouTube oynatma listesi indirme araçlarının sıralandığını görmüşsünüzdür. Bu araçları aşağıda tek tek ele alıp oynatma listelerini nasıl hızlı bir şekilde indirebileceğinizi öğreneceksiniz.

EaseUS Video Downloader ile Oynatma Listesi İndirme

EaseUS Video Downloader ile YouTube’daki oynatma listelerini tek bir tıklama ile indirmek için öncelikle programı açıp “Downloader” sekmesine gelin.

EaseUS Video Downloader Playlist İndirme Adım 1

Daha sonra “Add URLs” butonuna tıklayarak oynatma listesinin bağlantısını gireceğiniz bölümü açın. Oynatma listesinin bağlantısını girerek “Confirm” butonuna tıklayın.

Videoların üst kısmında bulunan “Name” kısmının solundaki kutucuğu işaretleyerek bütün videoları indirmek üzere seçin. Bu videoların hemen altında yer alan “Format” kısmından videoların formatını, “Quality” kısmından ise videoların kalitesini belirleyin. Son olarak “Download” butonuna basarak oynatma listesini indirme işlemini başlatın.

Videoların boyutuna bağlı olarak indirme süresi biraz zaman alabilir. Bu süre zarfında programı kapatmamaya dikkat etmelisiniz.

EaseUS Video Downloader Özellikleri Neler?

EaseUS tarafından sunulan bu aracı tercih etmek için çok fazla sebep var. Bunların başında aracın sunduğu özellikler geliyor.

Bu araçla videoları doğrudan MP3 ve WAV formatlarına dönüştürebiliyorsunuz. HD, 4K ve hatta 8K videoları destekliyor. Yüksek kalitede thumbnail indirmek için birebir bir araç ve en önemlisi, YouTube ile sınırlı değil.

Piyasadaki mevcut playlist indirme araçlarının çoğunun çalışmadığını, çalışanların da bazı sınırlamalara tabi olduğunu unutmamak gerekiyor.

2. YouTube Multi Downloader Nasıl Kullanılır?

Son olarak bu aracın telif hakkı ile korunan içeriklerin indirilmesine izin vermediğini unutmayın.

3. BTClod ile YouTube Playlist İndirme

YouTube Playlist İndirme Hakkında Merak Edilenler

YouTube’da belli başlı videoların olduğu bir oynatma listesini indirmek isteyenler bazı soruların cevabını merak edebiliyor. Bu kişilerden çok sık gelen sorulardan bazıları aşağıda cevaplanmıştır.

1. YouTube videolarını indirmek yasal mı?

Bunun kesin bir cevabı yoktur. Bazı videoları indirmek ve paylaşmak yasalken bazıları telif hakkı ile korunabiliyor.

Bunu öğrenmek için videonun açıklama kısmını okuyabilirsiniz. Açıklama kısmında videonun paylaşımına, dağıtımına izin verildiğini gösteren bir ibare yer alıyorsa söz konusu videoyu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz ancak o videonun gerçekten de kanal sahibine ait olduğundan emin olmalısınız.

2. Oynatma listesi başka birisi ile paylaşılabilir mi?

Evet, oynatma listesinin adresini bir arkadaşınız ya da ailenizden bir kişi ile paylaşarak o kişinin de oynatma listesine erişmesini sağlayabilirsiniz fakat bazı oynatma listeleri herkese açıkken bazıları da gizli olabilir. Sizin erişebildiğiniz bir listeye başkası erişemeyebilir.

Exit mobile version