YouTube Arka Planda Çalma Nasıl Yapılır?

YouTube arka planda çalma yöntemleri nelerdir? iOS ve Android için YouTube’da ücretsiz olarak arka planda nasıl şarkı çalınır ya da video oynatılır? Aslına bakılacak olursa bu soruların yanıtını veren birkaç yöntem bulunuyor.

Bir yandan sosyal medya uygulamalarında gezinirken bir yandan da müzik dinlemek normalde mümkün değildir. YouTube uygulamasını kapatmak, videonun durmasına neden olur. Bu nedenle arka planda şarkı dinlemek için başvurulabilecek yöntemlere ihtiyaç vardır.

Bu yazıda hem iOS hem de Android için arka planda YouTube videosu oynatma yöntemlerini bulabilirsiniz. Bu yöntemleri uygulamak ise sadece birkaç saniyenizi alacak basitliktedir.

YouTube Arka Planda Çalma - 1

YouTube Arka Planda Çalma Yöntemleri Neler?

YouTube’u arka planda kullanmak için başvurulabilecek yöntemlerin başında YouTube Premium geliyor. Üstelik Premium’un sağladığı tek avantaj arka planda video oynatmak da değildir. Bu ücretli aboneliğin avantajları şunlardır:

Eğer YouTube Premium sizin için bir seçenek değilse ücretsiz yöntemleri de deneyebilirsiniz.

1. Android İçin YouTube Arka Planda Çalma Hilesi

Android işletim sistemli telefonunuzda başka işlerle meşgul olurken müzik de dinlemek için bu yöntemi kullanabilirsiniz. Bu yöntemi uygulamak için aşağıdaki adımları takip edin.

2. iOS İçin YouTube Arka Planda Çalma Hilesi

Yukarıdaki yöntemler, YouTube’da ücretsiz olarak arka planda şarkı açmak için en çok kullanılan yöntemlerdir. Bunların dışında üçüncü taraf uygulamaları kullanmak da bir seçenektir. Bu uygulamaları kullanmakta bir sakınca görmüyorsanız sizler de bu alternatif yöntemi tercih edebilirsiniz fakat gizlilik endişeleriniz varsa yukarıdaki yöntemlere bağlı kalmak iyi bir seçim olabilir.

Exit mobile version