Yılbaşı Hediye Önerileri

Sevdiklerinizin yüzünü güldürecek her bütçeye uygun yılbaşı hediyelerini bir araya getirdik. İşte yılbaşı hediye önerileri...

Yılbaşı hediye önerileri ile karşınızdayız. Yine acı, tatlı hatıralarla bir yılı geride bırakıp yeni yıla umutla adım atma vakti geldi. Yeni yıla girişimizi kutladığımız Yılbaşı akşamının en unutulmaz anılarından biri de, sevdiklerimizle hediyelerimizi paylaştığımız anlar. Kritik soru: Acaba onun sevebileceği hediyeyi nasıl bulabilirim? İşte biz Yılbaşı hediyesi için işinizi kolaylaştırıyoruz! Sizler için listelediğimiz farklı bütçe seçeneklerinde son teknoloji ürünlerinden biriyle sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz.

İşte Yılbaşı İçin Hediye Öneleri

Philips 288E2UAE Monitör

Yeni yılda evinizdeki PC sistemini yetenekli bir monitörle şahlandırmaya ne dersiniz? Philips 288E2UAE, 28 inçlik 4K IPS paneliyle capcanlı renkler ve inanılmaz bir keskinlik sunuyor. İnç başına 157 piksellik piksek yoğunluğu ve 1.07 milyar renk desteği sayesinde, pürüzsüz renk geçişleri sunarken, Delta E 2 altındaki renk doğruluğu ve 4K çözünürlüğü de tasarımcıların yüzünü güldürüyor.

Monitörün home-ofislere yakışan şık, fırçalanmış aluminyum görünümlü ergonomik standı, yükseklik, eğme ve pivot ayarlarıyla uzun kullanımlarda konfor sağlıyor. Üstelik 4 ms GtG tepki süresi ve AMD FreeSync desteğiyle, hafif oyun seansları için de yetkin.

ASUS ZenBeam Latte L1 Taşınabilir LED Projektör

Sıra dışı tasarıma sahip ASUS ZenBeam Latte, ASUS projektörlerin yeni bir türü. Bu son derece keyifli yılbaşı hediyesi, 720p HD projeksiyon ile Harman Kardon ses performansını küçük, hafif, kolay, aynı zamanda taşınabilir bir tasarımda birleştiriyor.

Büyük bir kahve bardağını andıran ASUS ZenBeam Latte L1; iOS ve Android cihazlara kablosuz olarak bağlanıp pratik şekilde kablosuz projeksiyon imkanı sunarken; HDMI ve USB Type-A portları üzerinden de kullanılabiliyor. 1 metre mesafeden 40 inç, 3.2 metreden 120 inç maksimum görüntü yansıtabilen model, tek dokunuşla 10W ses gücüne sahip güçlü bir Bluetooth hoparlör görevi de görüyor. Uzun şarj dayanıklılığına sahip olan ZenBeam Latte kolay taşınabilen çok yönlü yapısıyla muazzam.

ASUS ZenScreen Touch MB16AMT Taşınabilir USB Bilgisayar Monitörü

ASUS’un bu taşınabilir USB bilgisayar monitörü, ilham veren şık ve kolay taşınabilir tasarımıyla ideal yılbaşı hediyesi. Ürün, 10 noktalı dokunmatik özellikli ve 15.6 inçlik Full HD çözünürlüklü IPS ekranı ile dikkat çekiyor. 800 mAh güçlü dahili pili dört saate kadar kullanım imkanı sunarken, 9 mm ultra ince profil ve sadece 0,9 kg ağırlığı öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Hibrit sinyalli USB-C ve micro HDMI girişleri üzerinden bilgisayarın yanı sıra akıllı telefonlar, tabletler, oyun konsolları, hatta kameralarla uyumlu olan model, çok yönlü bağlantı seçenekleri ile geliyor. Üretkenlik esaslı ürünün katlanır akıllı kılıfını bir stant olarak kullanıp; monitörü dik ya da yatay konuma getirin.

Akıllı WiZ renkli LED Şeridi

Evinize hoş ambiyanslar yaratabileceğiniz akıllı aydınlatma imkanlarını sunar. Esnek led şeridi istediğiniz herhangi bir yüzeye yapıştırmanız yeterlidir; tavanda, televizyon ünitenizin etrafında evinizin istediğiniz her köşesinde kullanabilirsiniz. Ürün kurulumu için ek ekipman gerekmez. Özelleştirilmiş uyum için kolayca kesilip kısaltılabilir veya 10 metreye kadar uzatılabilir (uzatma kiti ayrı satılır). Wi-Fi bağlantılı, 16 milyon renk ve sıcak beyazdan gün ışığına ayarlanabilir özelliği ile ister mobil uygulama isterseniz ses ile internete bağlı olduğunuz her yerden dilediğinizce kontrol edebilirsiniz.

WiZ Renkli LED Ampul

Günlük hayatınız için akıllı aydınlatma özelliklerini sunar. 16 milyon rengin yanı sıra sıcaktan soğuğa beyaz ışıkla seçtiğiniz ambiyansı yaratın. Günlük veya haftalık rutinlere göre ışıkları açıp kapatmak, akıllı telefonunuzla veya sesinizle kontrol etmek ve uzaktayken bile ışıklarınıza uzaktan erişim sağlamak için uygulamanızı ayarlayabilirsiniz. WiZ ışıkları mevcut Wi-Fi’nize bağlanır, ek donanım gerekmez.

MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless

Karşımızda sadece 74gr ağırlığında kablosuz bir oyuncu faresi bulunuyor. 2.4G RF kablosuz teknolojisi sayesinde gecikme süresini 1 milisaniyeye düşürülmüş. PixArt PAW 3370 optik sensörü sayesinde 20.000 DPI hassasiyet ve 400 IPS hareket takip yeteneğine sahip. Tek şarj ile 80 saate kadar batarya ömrü veriyor. Batarya biterse kablolu kullanım imkanı da sahip olacaksınız. Dilerseniz şarj istasyonunda sadece 10 dakikalık şarj ile 9 saate kadar batarya süresi elde edersiniz.

Alt kaydırma padleri olarak teflon malzeme kullanarak sürtünme minimuma indi. Simetrik tasarımı sayesinde sol elle kullanıma da uygun. Omron switchlere sahip tuşlar 60 milyon tıklama ömrü vaat ediyor. MSI Center yazılımı ile ayarlara zahmetsizce erişebilirsiniz.

MSI Modern MD241PW

Reddot tasarım ödüllü bir monitör ile karşınızdayız. Dikey kullanım imkanına sahip MSI MODERN MD241PW; 178 derecelik görüş açılı bir paneli ile geniş bir renk gamutu veriyor. Gözlerinizin yorulmasına engel olan mavi ışık azaltıcı, titreşim ve yansıma önleyici özellikleri sayesinde uzun saatler süren çalışmalarınız esnasında size rahatlık sağlayacak. Ayarlanan standı ve VESA desteği ile kullanım imkanlarınızı üst seviyeye çıkarın.

İçerisinde bulunan hoparlörler sayesinde harici hoparlör taşımak veya kulaklık kullanmak zorunda kalmadan ses dosyalarınızı ve online derslerinizi dinleyin, videolarınızı düzenleyin. Beyaz rengi ve sade şıklığı ile öne çıkan bu monitör iş, ders ve eğlence amaçlı kullanımlarınızda keyifli bir kullanım vaat ediyor.

Deco X90

Evlerdeki tüm Wi-Fi sorunlarını çözmek üzere geliştirilen Deco Mesh ailesinin en güçlü üyesi olan Deco X90, WiFi 6 teknolojisi ile Mesh ağ teknolojisini birleştiriyor. Bu sayede çok büyük evlerde dahi geniş bir kapsama alanı var. Ayrıca aynı anda 200 cihaza destek sunan ürün ile kesintisiz, güçlü ve güvenli internetin keyfini çıkarın. Yeni yıla WiFi sorunlarından arınarak girmek; çağa uygun bir internet bağlantısına kavuşmak isteyenler için Deco X90 başta olmak üzere tüm Deco ailesi en güzel hediye olacaktır.

TP-Link Tapo Akıllı Ev Çözümleri

TP-Link’in başka hiçbir ek cihaz gerektirmeden direkt evdeki WiFi’a bağlanarak çalışır hale gelen Tapo akıllı ev çözümleriyle evinizi kolayca daha konforlu ve güvenli hale getirebilirsiniz. Akıllı ampul, akıllı priz, iç ve dış mekan güvenlik kameraları bulunan Tapo ürünlerini; akıllı telefonlar üzerinden her yerden yönetmek mümkün.

Lenovo Tab P11

11” 2K ekranından Dolby Atmos stereo teknolojisine sahip dörtlü hoparlörlere kadar birçok özelliği bulunan Lenovo Tab P11 ile birinci sınıf tablet deneyiminin keyfini çıkarın. 15 saate kadar kullanım sunan uzun pil ömrü, alüminyum alaşımlı ve yenilikçi çift renk kaplamalı tasarımıyla Tab P11 tablet deneyiminizi bir adım öteye taşıyor. Üretkenlik odaklı tasarımı, kişisel kullanıcı ara yüzü, dahili klavye ve kalemiyle çalışanlar ve eğitim görenler için de son derece ideal.

Hiç olmadığı kadar etkileyici bir deneyim

Tab P11 oyun oynarken ve internette gezinirken de yüksek performans gösteriyor. Qualcomm Snapdragon 662 sekiz çekirdekli işlemci ile en sevdiğiniz oyunları oynarken daha az gecikme yaşarsınız. 6 GB’a kadar RAM sayesinde birden fazla uygulamayı aynı anda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca tek seferlik şarjla 15 saate kadar kullanım süresi sunan 7500 mAh bataryasıyla dışarıdayken bile daha fazlasını yapmanıza olanak sağlıyor. Yüz tanıma ile kilit açma özelliği ise daha güvenli bir kullanım deneyimi veriyor.

Epson EpiqVision EF-12 Projeksiyon

Epson’un EpiqVision Mini serisinin küçük devi EF-12 projeksiyonunun; şık tasarımı diğer tüm etkileyici özellikleriyle beraber dikkatleri üzerine çekiyor. Kolay taşınması ve her yöne yansıtma özelliği sayesinde; ister sırt üstü yatarak ister oturarak kullanım kolaylığı ve eğlence imkânı veriyor.

Epson EpiqVision EF-12 modeli evde tam anlamıyla bir akıllı yaşam alanı yaratıyor. Bir projektörle neler mi kontrol edilebilir? Android TV bağlantı özelliği ile Google Play üzerinden yüzlerce oyuna erişirsiniz. Bunun yanı sıra YouTube uygulaması ve diğer favori uygulamalardan binlerce film ve programa erişim sağlanabiliyor.

Google Asistan sayesinde, eğlenceye hızla erişme ve evdeki cihazları kontrol etmek mümkün. Bu projeksiyon, parlak ve net detaylara sahip renkli görüntüleri etkileyici 150′ ekranla getiriyor. Aynı zamanda 2.500.000:1 kontrast oranı, belirgin gölgeler ve derin siyahlar üretebiliyor.

Epson’un 3LCD teknolojisi, projeksiyonların, rakip 1 çipli DLP projeksiyonlardan üç kat daha parlak renklere sahip olduğu anlamına geliyor. Üstelik tüm bu ayrıcalıklar 10 yıl süresince ev eğlencesi yaşamaya olanak tanıyan ve düşük ışık kaynağı sayesinde çok daha düşük enerji sarfiyatı sunan lazer teknolojisi sayesinde oluyor.

Epson EH-TW740 Projeksiyon

Keskin görüntüleri ve inanılmaz derecede yüksek kontrast oranını harika bir bağlantı gücü vardır. Ayrıca kolay kurulum imkânıyla birlikte sunan ev sinema projektörü Epson EH-TW740 ile büyük ekran keyfini çıkarmaya hazır olun. 50 inç ölçülerinde bir televizyonun ev için oldukça ideal bir büyüklükte olduğunu düşünürseniz; 386 inç büyüklüğünde etkileyici bir görüntü boyutu üretebilen bu Full HD 1080p projeksiyonla; kendinizi en sevdiğiniz film ve oyunların içinde hissedeceksiniz üstelik pahalı ekranlarla kıyaslanmayacak ekonomik maliyet avantajıyla.

Epson EH-TW740’da bulunan 3LCD teknolojisi ile görüntü, rakip ürünlere göre üç kat daha parlaktır. 16.000:1 kontrast oranı, aynı zamanda, belirgin gölgeler ve derin siyahlar üretir. Parlak odalarda dahi bu güçlü ve uygun fiyatlı Full HD 1080p projeksiyon; olağanüstü parlaklıkta ve net detaylara sahip renkli görüntüler sunar. Bu kalitenin tamamı 3.300 lümenlik eşit derecede yüksek beyaz ve renkli ışık çıkışı sağlayan 3LCD teknolojisi sayesinde olur. Tam anlamıyla ekrandaki görüntüye yaşam katan bu üstün özelliklerle; her gün film izlendiğinde bile 18 yıla kadar performansından ödün vermeden eğlence sunar.

Zyxel LTE2566-M634 4G LTE Modem

Pandemi sonrası 4G LTE modemlere olan ilginin artmasıyla; bu kategorinin en çok tercih edilen ürünlerden olan Zyxel LTE2566-M634 4G LTE Modem, 300 Mbps’ye kadar ağ hızı ile öne çıkıyor. 2.4 GHz ve 5 GHz çift bant WiFi desteği sunan cihazın; QR kodunu tarayarak WiFi bağlantınızı 32 cihazla aynı anda paylaşabiliyorsunuz.

3.000 mAh uzun ömürlü pili ile, tek şarjla 10 saate kadar sürekli kullanım sağlayan; nereye giderseniz gidin yanınızda olacak şekilde tasarlanan modemi; sezgisel 2,4 inçlik TFT LCD renkli ekranı üzerinden kolayca kontrol edebiliyorsunuz.

Zyxel WRE2206 Menzil Genişletici

Zyxel WRE2206 Menzil Genişletici, evde kablosuz ağ alanının menziliyle ilgili çıkan sorunları çözen bir ürün. Güçlenen dahili antenleri ile yüzde 30’a varan oranda daha iyi WiFi kapsama alanı sunan WRE2206; sinyal gücünü dağıtarak internet erişim ağını evde veya ofiste geliştirmenizi sağlıyor. Ayrıca modemden uzağa, arka odalara da taşıyabilmenizi sağlıyor.

Zyxel WRE2206 sayesinde evin her yerinde çekim gücünü artırın. Ayrıca rahat bir şekilde internetinizi kullanın. Doğrudan elektrik prizine takılarak çalıştırabileceğiniz cihaz; üzerinde yer alan WPS düğmesi ile tek tıklamada basitçe kurulabiliyor.

Braun 9 Pro Serisi

Braun’un en etkili tıraş makinesi Braun 9 Pro Serisi; ister 1, isterse 3 veya 7 günlük sakalda bile etkili ve nazik tıraş deneyimi sağlıyor. Önemli ölçüde artan etkililiği ile 3 ve 7 günlük sakal farketmeksizin; özellikle boyunda kaçırılan tüyleri daha iyi alırken konforunuzu korumanıza yardımcı oluyor. Eşsiz prolift düzelticiyle zorlu kılları kesen Braun 9 Pro Serisi’ndeki 5 tıraş elemanı dakikada 4 bin kesim yapabiliyor. Yüz hatlarına 40 derece esnek başlığıyla uyum sağlıyor.

Tamamen su geçirmez olan tıraş makinesini köpük, jel veya duş altında bile kullanmak mümkün oluyor. SmartCare istasyonu, bu kullanımla ilgili önemli bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Dünyada bir ilk olan PowerCase teknolojisi ile istediğiniz yerde 6 haftalık kullanıma kadar şarj edebilirsiniz.

Braun Silk Expert Pro 5

Braun Silk Expert Pro 5 etkili, güvenli ve uzun ömürlü olma özelliğiyle; kadınlara evinin konforunda tüylerden kalıcı olarak kurtulma imkanı veriyor. Skin Health Alliance (Cilt Sağlığı İttifakı) tarafından klinik olarak onaylanan Silk Expert Pro 5; sadece dört haftada evden çıkmadan kalıcı ve gözle görünen tüy azalması sağlıyor. Ayrıca uzun süreli pürüzsüzlüğe ulaşmanıza yardımcı oluyor. (UV korumalı) SensoAdapt sensörü cilt tonunuzu otomatik okuyarak sürekli olarak cilt tonunuza uyum sağlıyor.

400.000 flaş atımı ile 24 yıllık kullanımın eşdeğerini sağlayan Braun Silk Expert Pro 5; uzun ömürlü kullanım özelliğine sahip. Vücut tüylerini tamamıyla almada etkili cihaz; yüz ve bikini gibi daha küçük ve hassas bölgeler için bir hassasiyet başlığı barındırıyor. Dahası mobil uygulaması sayesinde ise Braun Silk Expert Pro uygulaması ile bakımlarınızı rahatça planlayabilirsiniz.

Amazfit GTR 3 Pro

Hafif ve dayanıklı Amazfit GTR 3 Pro’nun çerçevesiz tasarımı, kavisli cam ekranla dikkatleri üzerine çekiyor. Bununla birlikte sesli görüşme ve arama yapma yeteneğine sahip olan ve 1,45 inçlik, 331 ppi AMOLED Ultra HD ekrana sahip olan GTR 3 Pro; göz kamaştırıcı görseller ve kullanımı kolay bir ara yüz veriyor. Ayrıca GTR 3 Pro, tek şarjla 12 günlük pil sağlayan 450 mAh’lik bataryadan güç alıyor.

Müzik severler GTR 3 Pro’nun 470 adede kadar şarkı depolayabilen 2.3GB dahili belleğini keyifle kullanabiliyor. Ayrıca saat kullanıcının kalp hızını, kandaki oksijen doygunluğunu, stres seviyesini ve solunum hızını izlemesine olanak tanıyor. Amazfit GTR 3 Pro’ya KDV dahil 2.499 TL’ye tr.amazfit.com ve Hepsiburada.com’dan ulaşılabiliyor.

Amazfit GTS 3

Akıllı sağlık takibini kolaylaştırmak için tasarlanan Amazfit’in GTS 3 yeni akıllı saati; kullanıcıların kişisel tarzlarından ödün vermeden yaşam tarzlarını geliştirmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca modern görünümlü, 1,75 inçlik 341 ppi’lik ultra HD AMOLED ekrana sahip Amazfit GTS 3; piyasadaki en ince ve en hafif akıllı saatlerden biri olmasına rağmen; %72,4’lük geniş ekran-gövde oranına sahip. Hatta 24 güne kadar uzayan pil ömrü ile şık, ince bir akıllı saat ekranı arayanlar için tasarlanan Amazfit GTS 3’e KDV dahil 1.999 TL’ye tr.amazfit.com ve Hepsiburada.com’dan ulaşılabiliyor.

 

 

Exit mobile version