Yeni Redmi 8 ve 8A’nın Fiyatları Belli Oldu!

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Xiaomi etkinliğinde öne çıkan telefonlardan biri de yeni Redmi 8 ve 8A modeliydi.

6.22 inç (15.8 cm) HD + Dot Drop ekrana sahip Redmi 8 ve Redmi 8A, 19: 9’luk bir en boy oranına sahip, sürükleyici bir deneyim ve genel ergonomi vaat ediyor.

Cam benzeri malzemelerle sarılmış olan Redmi 8, cilalı ve parlak bir yüzeye sahip üstün bir dokunuş hissi verirken, Redmi 8A, mükemmel bir tutuşla ve aynı zamanda parmak izi tortularını en aza indirgeyen ince, dokulu bir mat kaplamayla geliyor.

5000mAh yüksek kapasiteli iki günlük pil ile hem Redmi 8 hem de Redmi 8A, Type-C portunda (kutunun içindeki 10W hızlı şarj cihazı) ve Qualcomm® Snapdragon ™ 439 okta çekirdekli yonga setinde 18W hızlı şarj desteği için destek sunuyor. Her model, 512 GB’a kadar depolama genişletmeye olanak tanıyan özel microSD kart desteğine sahip.

Redmi 8 ve Redmi 8A’nın her ikisi de günlük fotoğraflar için mükemmel olan 12 MP kamerayla geliyor. Önde, her iki cihaz da 8MP selfie kamera kullanıyor ve hem ön hem de arka kameralar AI Portre modu çekimleri yapabiliyor.

Xiaomi’nin kaliteye odaklanan duruşu, Redmi 8 ve Redmi 8A’nın Corning® Gorilla® Glass 5 ile korunmasının yanı sıra nano kaplaması da akıllı telefonun sıçramasına dayanıklı olmasını sağlıyor. Bu iki cihaz, kullanıcıların, kulaklıklarını bağlamalarına gerek kalmadan FM radyo çalmalarını sağlayan popüler özelliği de koruyor. Redmi 8, uzaktan kumandayla uyumlu ev elektroniklerini kontrol etmek için de uygun bir IR blaster sunuyor.

Redmi 8 ve Redmi 8A, 15 Ekim’den itibaren Türkiye’de satışa sunulacak. Redmi 8, Onxy Black, Ruby Red ve Sapphire Blue renk seçenekleri ile gelecek. 3GB + 32GB değişken ve 4GB + 64GB, sırasıyla [1,349TL] ve [1,549TL] olarak fiyatlandırılacak.

Redmi 8A Midnight Black ise Sunset Red ve Ocean Blue olarak satışa sunulacak ve 1.149 TL fiyattan satılacak.

 

Exit mobile version