Yeni House of the Dragon Fragmanı Çıktı

Yeni House of The Dragon fragmanı paylaşıldı. Peki, yeni fragman bekleyen seyircilere tam olarak ne sunuyor?

Yeni House of the Dragon Fragmanı Çıktı

Yeni House of the Dragon fragmanı, Game of Thrones hayranları ile buluşturuldu. 21 Ağustos’ta izleyicisi ile buluşacak olan dünyanın en popüler dizilerinden biri olan Game of Thrones’un spin-off dizisi House of the Dragon’un yayımlanan yeni fragmanı bekleyenlerinin yüzünü güldürdü.

House of the Dragon Fragmanı Neler Sunuyor?

Yeni fragmana göre izleyicilerin karşısına Game of Thrones hayranlarının beklentisini önemli ölçüde karşılayacak bir yapım çıkacak. Game of Thrones’ta gördüğümüz, sevdiğimiz ve dizinin bitmesi ile bir daha göremeyeceğimiz ne varsa hepsini bu yapımda göreceğiz.

Savaş kapıda. Fragmanın başında bu sözü duyuyoruz ve daha sonra milyonlarca izleyicinin görmeyi özlediği o demir taht sahnesi geliyor. Rhaenys Targaryen, Otto Hightower, Alicent Hightower ve çok daha fazlası… Yukarıdaki fragman, sizi nasıl bir dizinin beklediği hakkında fikir sahibi yapmaya yetecektir.

House of the Dragon Konusu Nedir?

10 bölümden oluşacak olan dizi, George Raymond Richard Martin’in Ateş ve Kan (Fire & Blood) adlı romanına dayanıyor. Game of Thrones’tan 200 sene öncesini ele alan yapım, Game of Thrones’taki son Targaryen’in hakkı olan demir tahtı geri alma çabasından farklı olarak Targaryen’in tahtı kaybetmesinin sebebini işliyor.

HBO Max’te yayımlanacak olan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular şu isimlerden oluşuyor:

Dizi çıkana kadar izleyecek Game of Thrones benzeri diziler arıyorsanız daha önce hazırladığımız listemizi inceleyebilirsiniz.

Exit mobile version