Yapay Zeka Bing Konuşma Tonunu Seçmenize İzin Veriyor

Yapay zeka Bing artık konuşma tonunun nasıl olması gerektiğini kullanıcılara bırakıyor. Konuşma biçimini kullanıcı belirleyecek.

Yapay Zeka Bing Konuşma Tonu Seçme

Yapay zeka Bing konuşma tonunun nasıl olacağını kullanıcının belirlemesini sağlıyor. Yeni Bing’in arkasında yer alan şirket Microsoft, mevcut yapay zeka destekli Bing Arama’dan pek etkilenmemiş olabilecek kullanıcılara çözüm sunmakta kararlı bir şekilde ilerliyor.

Bu amaç doğrultusunda şirketin yeni hamlesi, yapay zekânın konuşma tonunun nasıl olacağını kullanıcıya bırakmak oldu.

Bing’in yanıtları önceden daha profesyoneldi. Bu, Bing’in etkileşimli bir bot olmasının önünde ciddi bir engel oluşturuyordu. Yeni özellik sayesinde sohbet botu daha kullanıcı dostu ve çok konuşkan olabiliyor.

Şirket, kullanıcıların yapay zekanın verdiği yanıtlardan hoşnut olmadığında Bing’den en iyi şekilde yararlanabilmesi için bunun doğru bir çözüm olduğunu düşünüyor. Öyle ki birçok kullanıcı, yeni Bing’in verdiği yanıtlardan memnun olmadığını dile getirdi. Bu yenilik sayesinde kullanıcıların memnuniyetsizliği ortadan kalkabilir.

Yapay Zeka Bing Konuşma Tonu Nasıl Seçilir?

Microsoft’un yapay zeka destekli sohbet botunun konuşma tonunu belirlemek için sohbetin başında üç farklı seçenekten birine basmanız gerekiyor. Bu seçeneklerden hangisine basarsanız Bing’in size verdiği yanıtlar da ona göre şekilleniyor.

Bu her ne kadar sevindirici bir gelişme olsa da Bing’in oturum başına konuşma sınırı hâlâ devam ediyor. Bu, kullanıcıların memnuniyetsizliğinin bir diğer nedeni olduğu için Microsoft’un yakın bir zamanda bu sorunun üzerine eğilip yeni bir çözüm yolu bulması muhtemel görünüyor.

Peki, siz yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Exit mobile version