Xiaomi Türkiye Resmi Sitesi Açılışa Özel İndirimlerle Açıldı

Xiaomi Türkiye resmi sitesi açıldı. Bu açılışa özel Alışveriş Festivali kapsamında Xiaomi ürünlerini indirimli olarak alabilirsiniz. 10 Mayıs tarihinde, Xiaomi, resmi hesabından bu indirimin haberini verdi.

Eskiden Mishoptr üzerinden Xiaomi, kendi ürünlerini zaten satıyordu. Fakat e-alışveriş platformları üzerinden bu satışları yapıyordu. Bugün ise şirket artık Türkiye için resmi bir web sitesine sahip.

Xiaomi Türkiye resmi sitesi açıldı! 

Bu siteden Türkiye’de bulunan neredeyse tüm ürünleri satın alabilirsiniz. Aynı zamanda şirketin bir Türkiye fabrikası da mevcut. Bu yüzden şirketin Türkiye’de yer edinmeye önem verdiğini söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz günlerde markanın yeni ürünlerinin haberini yapmıştık. Bunların arasında Mi 11 ve Mi 11 Lite telefonları olan Mi 11 serisi de mevcut.

Açılışa özel 700 TL’ye varan indirimler

Aynı zamanda şirket, 2021 yılının ilk yarısında Avrupa bölgesinde Apple’ın önüne geçmişti. Bu yüzden eğer bir alternatif arıyorsanız indirimli fiyatlara göz atabilirsiniz. Yeni Türkiye resmi sitesinde şuan 700 TL’ye varan indirimler mevcut.

Bu inidirimler, 11 Mayıs 2021 tarihinde yani bugün başladı. 20 Mayıs 2021 tarihine kadar da devam ediyor. Sitede aynı zamanda indirim için bir beğeni sınırı mevcut. İndirim kilidini açmak için ürünleri beğenmeniz gerekiyor.

Xiaomi Türkiye resmi sitesi açıldı

Şuan için Redmi Note 10, 2470 beğeniye ulaşarak 3,199 TL’den 3,099 TL’ye düşmüş durumda. Bu kampanyayı ise “Daha çok beğeni, daha çok indirim!” sloganıyla tanıtıyorlar.

Beğeni sınırına ulaşmış bu ürünü 11 Mayıs tarihinde gün bitene kadar satın alabilirsiniz. Bu sınırlı süresi olan bir indirim. Fakat hatırlatalım, diğer indirimler 20 Mayıs’a kadar devam ediyor.

İndirimlerden bazıları şöyle: 

Daha fazla indirim için siteyi buradan ziyaret edebilirsiniz.

Xiaomi Dönebilen Kamera Patenti Aldı

Exit mobile version