Redmi Note 11 Serisiyle Meydan Oku Yarışması için Son Gün

Xiaomi Türkiye, Photoline dergisi ile birlikte fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmaya sadece Xiaomi akıllı telefonlar ile çekilen fotoğraflarla katılabilirsiniz. Acele edin! Son katılım tarihi 9 Eylül 2022...

Dünyanın lider akıllı telefon markalarından biri olan Xiaomi sizi fotoğraf çekim yeteneklerinizi göstermeye davet ediyor. Xiaomi Türkiye’nin Photoline dergisi ile ortak düzenlediği Redmi Note 11 Serisiyle Meydan Oku Fotoğraf Yarışması’na katılabilir, olağanüstü fotoğraf yetenekleri olan Redmi Note 11 akıllı telefon ve Xiaomi Türkiye’den çeşitli hediyelere sahip olabilirsiniz. Yarışmaya katılmak için son tarih 9 Eylül.

Yarışmaya katılmak için ne yapmalısınız?

Yarışmaya Sadece Xiaomi Akıllı Telefonlar ile Çekilen Fotoğraflar Katılabilecektir.

Xiaomi Türkiye, Photoline ve İFSAK ekiplerinden oluşan jüri tarafından yapılacak değerlendirmeyle birinci olan yarışmacı Redmi Note 11 4+128GB, ikinci, Xiaomi Buds 3 ve üçüncü ise Redmi Buds 3 Pro sahibi olmaya hak kazanacak.

Yarışmaya ilişkin tüm koşul ve şartları mutlaka katılım göstermeden önce detaylı olarak inceleyiniz. Bunun için lütfen altta bulunan QR kodu taratınız veya “https://www.mi.com/tr/service/support/meydan-oku-yarismasi.html” linkini takip ediniz. Koşulların eksik veya yanlış yorumlanmasından veya hiç incelenmemesinden doğacak zararlardan Xiaomi Türkiye ve Photoline Magazine sorumlu değildir. İşbu yarışma Milli Piyango İdaresi’nin 28.06.2022 tarih ve E-58259698-255.05.02-21743 sayılı izni uyarınca düzenlenmektedir.

Exit mobile version