Xiaomi Redmi K30S resmen tanıtıldı

Xiaomi yöneticileri Redmi K30S ile dalga geçiyor ve şimdi telefon nihayet resmileşti. 64 MP ana kamera, Qualcomm’dan Snapdragon 865 yonga seti ve 6,67 ”ekran için 144 Hz’e kadar yenileme hızı ile birlikte gelir. Tüm bu özellikler tanıdık geliyorsa, bunun nedeni Redmi’nin güçlü marka bilinirliği olan pazarlar için yeniden markalanmış bir Mi 10T’ye bakmanızdır.

INSTAGRAM, MESSENGER’I TÜRKİYE’DE BİRLEŞTİRDİ

XIAOMI REDMI K30S ÖZELLİKLERİ

Redmi K30S ve Mi 10T arasındaki temel fark, bellek kombinasyonlarıdır. Burada, 128 GB veya 256 GB depolama ile birleştirilmiş 8 GB RAM’e sahibiz. Telefonda bir bellek kartı yuvası bulunmadığından, kullanılabilir tüm dahili bellek budur.

Ön panel, parmak izi tarayıcıyı yana iten bir LCD olabilir. Ancak bazı ilgi çekici özellikler var. 20 MP selfie kamera için küçük bir delik, 20: 9 boy oranı ve Full HD + çözünürlüğü var. Hem ön hem de arkada Gorilla Glass 5 koruması da var.

Diğer özellikler, 13 MP ultra geniş açılı kamera ve 5 MP makro atıcı ile birlikte üçlü 64 MP kamera kurulumunu içerir. Ayrıca 33W hızlı şarjlı 5.000 mAh bataryaya sahip. Ayrıca ihtiyacınız olabilecek tüm bağlantı seçenekleri vardır – Wi-Fi 6, Bluetooth 5, 5G (hem SA hem de NSA) ve bir USB-C bağlantı noktası.

XIAOMI REDMI K30S FİYATI

Siyah veya Gümüş olarak sunulan Xiaomi Redmi K30S, depolama seçeneğine bağlı olarak 390 dolar 415 dolar olarak fiyatlandırılıyor. Ön siparişler dört gün içinde açılacak, ancak ilk flaş satış 11 Kasım olarak planlanıyor – Bekarlar Günü olarak bilinen Çin’deki en büyük alışveriş tatillerinden biri.

Exit mobile version