Xiaomi Mi Band 6 yakında geliyor

Xiaomi, önümüzdeki ay Hindistan’da en çok beklenen Redmi Note 10 serisini piyasaya sürmek için hazırlanıyor ve şirket Mi Band 6 akıllı saatini, Endonezya Telekom ve Hindistan’ın BIS sertifikalarını alır almaz Mi Smart Band 5’in halefini de piyasaya sürebilir.

Mukul Sharma’nın da belirttiği gibi, XMSH15HM model numaralı bir Xiaomi Mi Band 6 cihazı Indonesia Telecom’da ve Hindistan’ın BIS listesinde görünüyor. Bunlardan ilki, ürünün adını “Smart Band 6” olarak verir.

XiaoAI asistanının RedmiBook Pro’ya geliyor

XIAOMI HENÜZ Mİ BAND 6 AKILLI SAATİNİ ONAYLAMADI

Hatırlarsanız Xiaomi, Çin’de bir önceki model olan “Mi Band 5” i piyasaya sürdü, ancak onu Hindistan gibi pazarlara “Mi Smart Band 5” olarak getirdi. Bunu takiben, “Mi Smart Band 6” Çin’de Mi Band 6 olarak piyasaya sürülebilir. Her iki durumda da, Xiaomi henüz hiçbir şeyi onaylamadı.

Teknik özelliklerle ilgili olarak, aynı model numarası XMSH15HM olan Mi Band 6’nın Zepp uygulama kodunda sızdırıldığı iddia ediliyor. Fitness takipçisinin SpO2 (Kan Oksijen İzleme) ve Alexa asistan Desteği ile geleceği ortaya çıktı.

MI BAND 6 ÖZELLİKLERİ

Ayrıca önceki modeldeki 1.1 inç ekrana göre daha büyük bir ekrana sahip olması bekleniyor. Tıpkı önceki sürümler gibi, farklı pazarlar için NFC ve NFC olmayan varyantlar, yerleşik GPS (söylenti), Kalp atış hızı İzleme (PPG), Uyku izleme ve daha fazlasını alabilir.

Diğer olası özellikler arasında Zumba, kriket, basketbol ve kickboks dahil olmak üzere 30 aktivite modu (Spor Modu) bulunur. Xiaomi, Mi Band 5’i Eylül 2020’de Hindistan’da 35  dolar fiyatla piyasaya sürdü.

Renk çeşitleri ve fiyatlandırma hakkında herhangi bir bilgi bulunmamakla birlikte, Xiaomi’nin halefi daha önce olduğu gibi aynı fiyat etiketi (daha yüksek değilse) etrafında fiyatlandırmasını bekleyebiliriz. Önümüzdeki günlerde daha fazla ayrıntı bekleyelim.

Exit mobile version