Xiaomi Mi Band 6 Türkiye Fiyatı Belli Oldu!

Xiaomi Mi Band 6 Türkiye’de satışa sunuldu. Şirketin geçtiğimiz ayda tanıtımını yaptığı akıllı bilekliğin fiyatı belli oldu. Bundan önceki modeline göre daha iyi bir ürün olsa da fiyatı çok da uygun değil.

Akıllı bileklik kullanıcıları arasında yaygın bir marka olan Mi Band’in yeni modeli Türkiye’ye sonunda geldi. Bilekliğin pek çok güzel özelliği olmasına rağmen Türkiye fiyatı kullanıcıları üzdü. Bilekliği geçen hafta yurt dışından 597 TL’ye alabiliyorduk. Şuan direkt Türkiye üzerinden bilekliği satın alabiliyoruz.

Mi Band 6’da ne yenilikler var?

Biraz yeni Mi Band 6 modelinden bahsetmemiz gerekirse, aslında pek çok yeni özellik taşıyor. İşte onlardan bazıları:

Mi Band 6, aynı tasarımda yüzde 50 daha büyük bir ekrana sahip. Cihazda 1,56 inç dokunmatik renkli AMOLED ekranı mevcut. Aynı zamanda bu ekranda ise daha ince çerçeveler her alıyor. NFC destekli versiyona da sahip olan bileklik kanda oksijen seviyesi ölçümü yapabiliyor. Bu da yeni bir özellik.

Xiaomi Mi Band 6 renkleri
Xiaomi Mi Band 6 renkleri

Bunların yanında kullanıcılar, daha korunaklı bir ekran ve anti parmak izi özelliğine sahip olacaklar. Oksijen ölçme özelliğine de ek olarak, Mi Band 6, iyileştirilmiş nefes ve uyku takibi özelliği ekledi. Ayrıca cihaz, 50 metre derinlikte 10 dakika kadar suya dayanıklı.

Pil konusuna gelecek olursak, 14 güne kadar pil ömrü olan cihaz, 125mAH pile sahip. Bu noktada eski modelle benzeşiyor. Mi Band 5 ile gelen manyetik şarj özelliği 6 modelinde de mevcut. Söylenenlere göre tutuşu önceki modellere nazaran daha iyi.

Xiaomi Mi Band 6

Dahası, Mi Band 6 ile egzersiz modları 30’a yükseldi. PAI özelliği ise kalp atış hızınızı ve günlük hareketinizi hesaplayıp 100 üzerinden bir puan veriyor.

Xiaomi Mi Band 6 fiyatı

Cihazda 6 renk seçeneği mevcut. Alışveriş platformlarında bu bilekiği 425 ile 449 TL arasında bir fiyatta satın alabilirsiniz. Tahminler ise bilekliğin ilerleyen aylarda 350 TL civarına düşeceği yönünde. Beklemek isterseniz belki daha ucuza alabilirsiniz. Şimdi almak isteyenler ise büyük alışveriş platformlarında akıllı bilekliğe ulaşabilirler.

Google Asistan Daha da Akıllı Olacak!

Exit mobile version