Xiaomi 12 Lite Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı!

Gerçekleştirilen tanıtımla birlikte Xiaomi 12 Lite özellikleri ve fiyatı gün yüzüne çıktı. İşte yeni Xiaomi telefonu!

Xiaomi 12 Lite Özelilkleri Fiyatı

Gerçekleştirilen tanıtım ile beraber Xiaomi 12 Lite özellikleri ve fiyatı belli oldu. Çin merkezli teknoloji devi tarafından tanıtılan model, sahip olduğu özellikler ile dikkatleri üzerinde topluyor.

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, yeni akıllı telefon modelleri tanıtmaya devam ediyor. Şirket, yeni bir akıllı telefonun tanıtımını gerçekleştirdi. Peki, teknoloji devinin tanıttığı Xiaomi 12 Lite, kullanıcılara neler sunuyor?

Xiaomi 12 Lite Özelilkleri ve Fiyatı

6,55 inç ekran büyüklüğünün yer aldığı telefonda 2400 x 1080 piksel çözünürlük bulunuyor. 402 ppi piksel yoğunluğuna sahip olan AMOLED ekranda HDR10+ ve 120Hz tazeleme hızı mevcut.

Şık tasarım ile dikkat çeken telefonda Snapdragon 778G işlemcisi ve Adreno 642L yer alıyor. Telefonun RAM tarafında 6 GB ve 8 GB seçenekleri bulunuyor. Xiaomi tarafından tanıtılan modelinin 128 GB ve 256 GB sürümleri bulunuyor.

Bluetooth 5.2 sürümünü destekleyen telefonun arka kısmında 108 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera, 8 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel çözünürlüğünde makro kamera yer alıyor. Telefonun ön kamerası 32 MP çözünürlüğünde.

Android 12 işletim sistemi ile beraber gelen telefonda 4300 mAh batarya kapasitesi mevcut. Çin merkezli teknoloji devi tarafından tanıtımı gerçekleştirilen model 67W hızlı şarj teknolojisini destekliyor.

Exit mobile version