Xbox Series X/S FPS Boost özelliği artık 97 oyunda kullanılabilir

Microsoft, Xbox Series X FPS Boost özelliğini destekleyen 97 Xbox One oyunu olduğunu duyurdu. Bir hafta önce bir düzine oyun geldikten sonra yaklaşık 70 yeni oyun daha ekleme oldu. Bu özellik, bazı oyunların kare hızını yeni konsolda saniyede 60 veya 120 kareye çıkarır.

Xbox’dan Major Nelson Twitter’da, oyunların çoğunun Game Pass’ın kitaplığının veya EA Play koleksiyonunun (Ultimate düzeyindeki abonelerin kullanımına açık) bir Xbox Game Pass Ultimate aboneliğine dahil olduğunu belirtti.

Red Dead Online, FIFA 21 Mayıs’ta Xbox Game Pass’e geliyor

İŞTE XBOX SERIES X VE S ÖZELLİĞİ FPS BOOST ALAN OYUNLAR

Pazartesi günü eklenen oyunlar arasında Xbox One için Traveller’s Tales’in Lego uyarlamalarının tamamı, 2017 ralli sim Dirt 4, Alien Isolation, Assassin’s Creed 3 ve Assassin’s Creed Rogue’un yeniden yapımcıları ve Assassin’s Creed: The Ezio’daki üç yeniden yapımcı yer alıyor.

FPS Boost, Xbox Series X’teki çoğu oyun için kare hızını 60 veya 120 kareye çıkarır. Steep ve MotoGP 20, bu konsolda FPS Boost’a sahip değil. Ancak Xbox Series S’de 60 fps’ye kadar FPS Boost desteği alıyor.

Microsoft, bazı oyunların daha yüksek kare hızı performansı elde etmek için çözünürlüklerini düşürmesi gerektiğini belirtiyor. Bu tür durumlarda, bu oyunlar için FPS Boost varsayılan olarak kapalıdır. Şu anda, Fallout 4 ve 76, Far Cry 5 ve New Dawn, Star Wars Battlefront 2 ve The Evil Within 2 dahil olmak üzere 97 oyundan 20’si etkileniyor.

Özelliğin açıldığından (veya kapatıldığından) emin olmak için bir video ortaya çıktı. Video, bu ayarın Xbox Series X ve Xbox Series S menüsünde nerede olduğunu gösterir.

FPS Boost, başlangıçta desteklenen beş oyunla Şubat ayında piyasaya çıktı. Microsoft, bu özelliği, Xbox Series X’in geriye dönük uyumluluğu için erken pazarlama sunumunda Mayıs 2020’ye kadar öne sürüyordu.

 

Exit mobile version