Xbox Series X buzdolabı çıktı

Microsoft ilk olarak Xbox Series X konsolunu yaklaşık bir yıl önce ortaya çıkardı. İnternet çılgına döndü ve hemen bir buzdolabıyla karşılaştırdı. Microsoft, X Serisinin aslında bir buzdolabından daha küçük olduğu konusunda bize güvence vermek için onu kucakladı. Microsoft şimdi bir Xbox Series X buzdolabı yarattı.

XBOX SERIES X BUZDOLABININ FİYATI DA AYNI

Bu buzdolabı, altı fitten uzunluğunda, 499 dolar değerindeki oyun konsoluyla 1’e 1 kopyasıdır. Hatta ön tarafında yanan bir Xbox logosu vardır. Buzdolabı kapısını açmak için disk sürücüsü yuvasını kullandığınızda oyun konsolunun önyükleme sesi duyarsınız. Buzdolabının içi yeşil ışıkla aydınlatılmış.

Cyberpunk 2077 oyununu bekleyenlere kötü haber! Yine ertelendi…

Buzdolabının tahmini değeri 499 dolar. Şu anda ön sipariş için mevcut olan (bulabilirseniz) konsolun kendisiyle aynıdır. 10 Kasım’da piyasaya sürülecektir. Kazanmak için en az 18 yaşında olmanız ve bir Twitter hesabınızın olması gerekir. Sosyal medya platformunda @xbox’ı takip edin ve #XSXFridgeSweeps ile promosyon gönderisini yeniden tweetleyin. Kişi başına yalnızca bir kez girebilirsiniz. Ve promosyon buzdolabını sadece bir hayran kazanacak.

SNOOP DOGG VE JUSTINE EZARIK BUZDOLABINI ALDI

Microsoft bu özel buzdolaplarından birini geçen hafta Snoop Dogg’a teslim etti. Rapçi ve film yıldızı yıllardır Xbox sahibi ve ayrıca Xbox Live kesintilerinden rahatsız oluyor. Ümit edelim buzdolabının munchies serin kalmasını sağlasın. Aksi takdirde PlayStation’a gitmekle tekrar tehdit eder.

Ayrıca YouTuber Justine Ezarik’e de (daha çok iJustine olarak bilinir) bu buzdolabı verildi.

 

 

Exit mobile version