Xbox Live Gold Mayıs ayı ücretsiz oyunları

Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, Microsoft’un Xbox Games with Gold programının bir parçası olarak Mayıs ayında dört ücretsiz oyun kazanacak. Ayrıca Mayıs ayındaki tüm Xbox Live Gold oyunları, geriye dönük uyumluluk sayesinde Xbox Series X’te oynanabilir.

Microsoft, Mayıs 2021 Xbox Live Gold ücretsiz oyunlarının Armello, Dungeons 3, LEGO Batman ve Tropico 4 olduğunu duyurdu.

Titanfall 2 Steam’de rekor kırdı

Xbox Live Gold üyeleri Mayıs ayının ücretsiz oyunlarını ne zaman indirebilecekler?

Microsoft’a göre bu dört oyun 79.96 $ ‘lık bir değeri temsil ediyor. Oyuncuların kazanması için 4000 Gamerscore puanı ile birlikte geliyor. Armello 1 Mayıs’tan itibaren kullanıma çıkacak. Oyun 31 Mayıs’a kadar Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate üyeleri için ücretsiz olacak.

LEGO Batman 1-15 Mayıs arası; Dungeons 3, 16 Mayıs-15 Haziran arası ücretsiz olacak. Tropico 4 16 Mayıs’tan 31 Mayıs’a kadar satışa çıkacak.

ARMELLO

Armello hayat bulan bir “acımasız masal oyunudur”. Gösterişli maceralar, “kart oyunlarının derin taktikleri” ve masa üstü oyunlarının stratejisi vardır. Ayrıca bu karakter geliştirme RPG’si, oyuncuların savaş verirken ve oyunun geniş krallığını keşfederken Armello’nun bir sonraki kralı veya kraliçesi olma çabasıyla kahraman rolünü üstlenir. Oyun, 2016’da Xbox One’a girmeden önce 2015’te Steam’de piyasaya çıktı.

DUNGEONS 3

Dungeons 3, oyuncuların baş teğmen kara elf Thayla’nın ön saflarında ilerlerken Zindan Lordu’nun fethinde başarılı olmasına yardım etmeleri gereken, zindan inşa eden, gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Üstelik oyuncular orkları, succubaları, zombileri ve daha fazlasını seçme hakkına sahiptir. “Dünya üzerindeki hayırseverleri bir kez ve sonsuza kadar yok etmeye” çalışabilirler.

LEGO BATMAN

LEGO Batman, orijinal olarak Xbox 360’ta piyasaya sürülen karakterin ilk LEGO video oyunu yinelemesidir. Ayrıca Xbox One ve Xbox Series X | S’de geriye dönük uyumluluk ile oynanabilir. LEGO video oyunlarının klasik oynanışını alır. Hatta oyuncular Joker ve diğer kötü adamları ele geçirirken formüle DC, yarasa merkezli bir değişiklik ekler.

TROPICO 4

Bununla birlikte Mayıs 2021 için dördüncü ve son Game with Gold oyunu, oyuncuların adalarında olan her şeyi ve olan her şeyi dikte etmesi gereken El Presidente rolünü üstlenen bir Xbox 360 oyunu olan Tropico 4’tür. Ayrıca bu oyundaki işiniz basit. Adanın halkının desteğini her ne şekilde olursa olsun kazanın. Hatta oyun incelemeleri Tropico 4’ün, Civilization veya Sim City gibi saatlerce saatlerce vakit geçirenler için mükemmel bir oyun olduğunu söylüyor.

Ayrıca Nisan 2021’de Games with Gold’u kaçırdıysanız üzülmeyin. Vikings: Wolves of Midgard, Truck Racing Championship ve Hard Corps: Uprising’i hala indirebilirsiniz.

Games with Gold’un Mayıs 2021 dizisinin tamamı burada:

Armello (32 TL) : 1-31 Mayıs
Dungeons 3 (85 TL): 16 Mayıs – 15 Haziran
Lego Batman (19,99 dolar): 1-15 Mayıs
Tropico 4 (30 TL) : 16 – 31 Mayıs tarihleri ​​arasında ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Exit mobile version