Xbox Game Pass Mayıs 2022 Oyunları Ortaya Çıktı

Xbox Game Pass Mayıs 2022 için şu ana kadar onaylanmış altı oyunu var ve bu oldukça normal, ancak bu oyunlar ayın ne kadar potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.

Xbox Game Pass aboneleri, her ay birkaç oyuna yeni erişim elde eder. Bazı oyunlar aylar öncesinden bilinir. Bu, Kasım ayında Game Pass’te piyasaya sürülen Starfield gibi oyunlar için geçerlidir. Bununla birlikte, çoğu zaman, yalnızca bir veya iki hafta önceden duyurulur. Bu, Game Pass yeni oyun dizisi her boşalmaya başladığında çok fazla ilgi uyandırır.

Ancak, yine, asla tamamen boş değildir. Yakında Xbox Game Pass için daha fazla oyunun duyurulması beklenirken; PC ve konsolda Mayıs 2022 için onaylanmış altı oyun ortaya çıktı.

Büyük yayıncılardan tür tanımlayan büyük oyunlar olduklarında herkes buna bayılır. Ancak Xbox Game Pass gibi bir hizmetin gizli bir silahı vardır: çeşitlilik. Herkes, zevki ne olursa olsun, Xbox Game Pass’e gidebilir ve kendilerine hitap eden bir şey bulabilir. Mayıs ayı için onaylanan altı oyun bunu kanıtlıyor. Çünkü hiçbiri diğerine benzemiyor.

Xbox Game Pass, Mayıs 2022 için Onaylanan 6 Oyun

İşte ilk bakışta yeni oyunlar, tarihleri ​​ve platformları. Şimdiye kadarkilerin tümü, eksi bir PC Game Pass için de onaylandı.

Citizen Sleeper – 5 Mayıs (Konsol)
Trek to Yomi – 5 Mayıs (Konsol, PC)
Eiyuden Chronicle: Rising – 10 Mayıs (Konsol, PC)
Hardspace: Shipbreaker – 24 Mayıs (PC)
Sniper Elite 5 – 26 Mayıs (Konsol, PC)
Pac-Man Museum+ – 27 Mayıs (Konsol, PC)

Mayıs 2022 Xbox Game Pass Oyunları

Citizen Sleeper

Bu oyunların her biri benzersiz bir şey sunuyor. Örneğin Citizen Sleeper, bir siberpunk Bilim Kurgu dünyasında geçen TTRPG’lerde bulunan seçeneklerden ilham alan anlatısal bir RPG olarak tanımlanıyor.

Oyuncular, yapay bir vücutta bir insan zihni olan Uyuyan rolünü üstlenir. Onları geri isteyen kapitalist derebeylerinden kaçınmalı/kaçmalıdır. Oyun, hikaye anlatımı ve seçimler üzerinde yoğun, zar atma, dünyayı ve oyuncunun etkisini takip eden saatler ile görevler değil, sürücüler ile tamamlandı. Bu dürtüler oyuncuya özeldir. Ana oyun yönü için salt rol oynamadan başka bir şey benimsemeden becerilerini etkileyebilir.

Trek to Yomi

Trek to Yomi, Citizen Sleeper ile aynı güne katılıyor. Karar verme ve rol yapma, Citizen Sleeper’ın temel temelleri olsa da Trek to Yomi daha çok sunum ve dövüş ile ilgilidir. Ana karakter, Hiroki adında bir samuray, ölmekte olan efendisine evini korumak için bir yemin eder.

Yaklaşımını sinematik bir sunum olarak tanımlayarak klasik samuray filmlerinin ruhunu yeniden yaratmayı amaçlıyor. Bir samurayın gücünü ve stilini vurgulamak için modern bir savaş sistemi ile tamamlandı. Bu, Trek to Yomi’nin iyi bir hikayesi olmayacağı anlamına gelmiyor. Ancak oyuncuların onunla etkileşime girdiği lens ve Citizen Sleeper tamamen farklı.

Eiyuden Chronicle: Rising

Bu, bir depremden sonra bir kasabayı yeniden inşa etmeye odaklanan, eylem tabanlı bir JRPG’dir. Oyuncular anlaşmazlıkları çözmeli, hazine aramalı ve bağlar oluşturmalıdır.

Eiyuden Chronicle: Rising’de birden fazla oynanabilir karakter var. Oynanışıyla klasik bir JRPG havası yakalamayı başarıyor. Trek to Yomi veya Citizen Sleeper ile gerçekten yan yana konulamaz ve bu aboneler için iyi bir şey.

Hardspace: Shipbreaker

Hardspace: Shipbreaker birçok türü bir araya getiriyor. Ancak fiziksel simülasyonu onu burada farklı kılan şey. Oyuncular, ister harekâtında, ister serbest oyun modunda veya zamana bağlı mücadelelerde olsun, gemileri kesmek ve yok etmek için fiziksel güçleri kullanması gereken bir uzay gemisi kurtarıcısıdır. Kurtarılacak çok sayıda gemi var ve yükselterek oyuncular daha da büyük gemileri ele geçirebilirler.

Sniper Elite 5

Atıcılar, oradaki en popüler türlerden biridir. Taktik üçüncü şahıs keskin nişancı oyunu Sniper Elite 5, Mayıs ayında Xbox Game Pass için bu kutuyu işaretliyor. İçinde, kahramanı ve nişancı Karl Fairburne, Almanya’nın 2. Dünya Savaşı’ndaki Kraken Projesi’ne bir son vermelidir. Kampanya, çeşitli öldürme listesi hedefleri, sızma ve çıkarma noktaları ve daha fazlasıyla çeşitli haritaları kapsar.

Oyuncular bunu tek başına veya işbirliği içinde yapabilir. Ama ne olursa olsun hayatta kalmalı ve hedeflerini ortadan kaldırmalıdırlar. Gelişmiş silah sesi ve geçiş mekaniği, başka bir keskin nişancının oyuncuyu avladığı bir istila modu, bir hayatta kalma modu ve 16 oyunculu çevrimiçi çok oyunculu Sniper Elite, her zaman doğru zamanda doğru atışla ilgilidir.

Pac-Man Museum+

Buradaki çok çeşitli hikaye anlatımı, atıcılar, aksiyon-macera oyunları ve daha fazlası harika; ayrıca hepsi çok modern. Yine de klasiklerin klasik olmasının bir nedeni var. Pac-Man Museum+ hizmete kapsamlı bir klasik Pac-Man oyunları listesi getiriyor. Pac-Man’in herhangi bir tanıtıma gerçekten ihtiyacı yok. Bu 14 oyun, bu karakterin ve oyunun neden bir klasik olduğunu gösteriyor. Belli bir bakış açısına göre; bu teknik olarak Mayıs 2022 için altı değil, 19 oyun olduğu anlamına geliyor.

Xbox Game Pass, Mayıs 2022 İçin Daha Fazla Oyunu Onaylayacak

Şüphesiz, bu Mayıs ayı için çeşitli bir seçimdir. Yalnızca bu altı oyun, aboneleri cezbetme konusunda Xbox Game Pass’in tam potansiyelini gösteriyor. Tüm bunların belki de en iyi yanı, hayranların şu anda bildiği altı oyun olmasıdır. Mayıs ayının başında, ortasında ve muhtemelen arada bazı sürprizler, Mayıs 2022 için Xbox Game Pass oyunlarının hemen hemen herkes için sunacağı çok şey olacak.

Xbox Game Pass aboneleri her ay bir avuç oyun alır.

Exit mobile version