WhatsApp Sohbet Kilitleme Web Sürümüne Geliyor

WhatsApp sohbet kilitleme özelliği yakında anlık mesajlaşma uygulamasının web sürümünde de kullanılabilir hâle gelecek.

WhatsApp Sohbet Kilitleme Web Sürümüne Geliyor

Meta’nın sahibi olduğu mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ın sohbet kilitleme özelliği, uygulamanın web sürümüne de geliyor. Yeni özelliğin WhatsApp web sürümünü kullananlara büyük bir fayda sağlaması bekleniyor.

Kullanıcıların sohbetlerini kilitlemesine olanak tanıyan ve sohbetler için ek bir gizlilik ve güvenlik katmanı sunan özelliğin web sürümünde de mevcut olması özellikle WhatsApp Messenger’ı web tarayıcısı üzerinde kullananların gizliliğini korumasına yardımcı olabilir.

Sohbet Kilitleme WhatsApp’ın Web Sürümünde de Olacak

WhatsApp, sohbet kilidi özelliğini 15 Mayıs 2023’te Android ve iOS için kullanıma sundu. WABetaInfo tarafından aktarılan bilgilere göre WhatsApp, web kullanıcıları için de sohbet kilidi özelliği üzerinde çalışıyor.

Bu özellik, anlık mesajlaşma uygulamasının kullanıcılarının konuşmaları daha gizli ve güvenli tutmasını sağlayacak. Kişisel bilgilere izinsiz erişim olasılığını ortadan kaldırmak açısından oldukça kullanışlı bir özellik.

Sohbet kilidi özelliği web için hâlâ geliştirilme aşamasında olsa da özelliği etkinleştirmek için takip edilmesi gereken adımlar muhtemelen Android ve iOS’te takip edilmesi gereken adımlar ile benzer olacak.

WhatsApp’ın web sürümünü açıp QR kodunu taratarak oturum açacaksınız. Daha sonra kilitlenecek sohbeti seçeceksiniz. Sohbet ayarlarını açıp sohbet kilidini etkinleştireceksiniz.

Exit mobile version